Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, brothershood είπε

το προβλημα με το motion handling οτι δεν ειναι τοσο καλο  γιατι μας χαλαει?

motion handling δεν ειναι αυτο  που σου κανει την ταινια να φαινεται σαν σαπουνοπερα και χανεται το cinematic feeling

αρα μολις παρεις την tv το απενεργοποιεις και  το ξεχνας ή το μπερδευω με  καποια αλλη λειτουργια?

Κάποιος που να ξέρει με σιγουριά;

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, stathis97 είπε

Κάποιος που να ξέρει με σιγουριά;

Αστειεύομαστε τώρα; Ακόμη και να ίσχυε κάτι τέτοιο, είναι γνωστό ότι στην τηλεόραση δεν ενεργοποιείς τέτοιες ευκολίες  AI χειρισμού κίνησης η οτιδήποτε σχετικό καθώς ακομη και στις πιο ακριβές και προχωρημένες υλοποιήσεις συχνά επηρεάζει αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα στην εικόνα.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά την έριξα την παραγγελία,για να δούμε..

Αμάξι να αγόραζα παίζει να το κούραζα λιγότερο.

καλυτερα να το κουρασεις πριν την αγορα παρα να τραβας τα μαλλια σου μετα απο αυτη διοτι δεν εκανες το "Σωστο"............... κλασσικο εργο για ολους εμας

Να ρωτησω σχετικα με την προστασια απο burn in και εχοντας δει ηδη πολλα βιντεο με "must" settings για αποφυγη αυτου ....

...προσωπικα δε βλεπω tv. Βλεπω μονο βιντεο απο youtube και καμια ταινια. Δε νομιζω οτι η tv δουλευε ποτε πανω απο 6-8 ωρες την ημερα και αυτες οχι συνεχομενα εννοειται.

Εχω καταλαβει καλα οτι ασχετως στατικων στοιχειων η tv πρεπει να κλεινει καθε 4 ωρες για 10 λεπτα η δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα ;;

Επεξ/σία από giantzeron
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giantzeron είπε

εμ.... συγνωμη εφοσον δεν υποστηριζει hdmi 2.1 ..... γτ εχει επιλογη "Settings hdmi 2.1" ... ??

την αγορασες; 

για games ALLM κτλ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giantzeron είπε

Ναι με επιστροφή ήταν. Ευχαριστώ

Για πες μας για το motion smoothing λέγανε ότι κάνει flickering σε γρήγορες σκηνές?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, brothershood είπε

Για πες μας για το motion smoothing λέγανε ότι κάνει flickering σε γρήγορες σκηνές?

Μια ταινια εβαλα.... αλλα δε παρατηρησα κατι ..... οχι οτι ειμαι κ πολυ σχετικος δλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giantzeron είπε

Μια ταινια εβαλα.... αλλα δε παρατηρησα κατι ..... οχι οτι ειμαι κ πολυ σχετικος δλ

Πρώτες εντυπώσεις;

Εγώ την περιμένω.Δοκιμασε να απενεργοποιήσεις το Intelligent Frame Creation όταν βλέπεις ταινίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stathis97 είπε

Πρώτες εντυπώσεις;

Εγώ την περιμένω.Δοκιμασε να απενεργοποιήσεις το Intelligent Frame Creation όταν βλέπεις ταινίες.

To Intelligent Frame Creation, αν θελουμε κινηματογραφική αίσθηση και όχι να ειναι σαν βιντεο/soap opera effect (SOE), θα πρεπει να ειναι πάντα απενεργοποιημενο σε ταινιες.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτες εντυπώσεις;

Προερχομενος λοιπον απο μια fhd led samsung της συμφορας 43 ιντσων ..... με ορατο Light bleeding στο απολυτο σκοταδι η διαφορα ειναι χαοτικη. Υπεροχα χρωματα και true deep black. Κανενα αρνητικο αναφορικα με απεικονιση λοιπον.

Η κατασκευη της ειναι απο αλλο πλανητη επισης - αποτελει κοσμημα για το σαλονι μου ....πολυ βαρια βεβαια οποτε προσοχη στο στησιμο της. To menu επισης πολυ γρηγορο και ευκολο. Ηχος εκπληκτικος με πολυ δυναμη και αρκετες ρυθμισεις.

2 αρνητικα που εγω εντοπισα: 

1) Δεν εχει επιλογη για να κλεινει αυτοματα μετα απο καποια ωρα.....δηλαδη εχει αλλα καθε φορα που κλεινει η tv πρεπει να το ρυθμισει κανεις απο την αρχη

2) Εμενα προσωπικα μου κουραζει καπως τα ματια παρολο που εχω και led strip φωτισμο πθσω απο την tv για πιο ξεκουραστη προβολη. Προφανως ειναι θεμα ρυθμισεων και αποτομης μεταβασης σε τοσο μεγαλο μεγεθος τηλεορασης αν και η αποσταση που καθομαι ειναι περιπου 3 μετρα.

Αν υπαρχει κατι που πιστευετε οτι μπορω να κανω για αυτο θα το εκτιμουσα ***

Αυτα τα ολιγα.Εν κατακλειδη ιδανικη αγορα σε αυτα τα χρηματα.

Επεξ/σία από giantzeron
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, giantzeron είπε

2) Εμενα προσωπικα μου κουραζει καπως τα ματια παρολο που εχω και led strip φωτισμο πθσω απο την tv για πιο ξεκουραστη προβολη. Προφανως ειναι θεμα ρυθμισεων και αποτομης μεταβασης σε τοσο μεγαλο μεγεθος τηλεορασης αν και η αποσταση που καθομαι ειναι περιπου 3 μετρα.

Αν υπαρχει κατι που πιστευετε οτι μπορω να κανω για αυτο θα το εκτιμουσα ***

Με γειες!

Ριξε το LED LIGHT στο 20-30-40 αναλογα που το βλεπεις εσυ νορμαλ και ξεκουραστο. Ειδικα για νυχτερινη θεαση ενοχλει στο 100 που φανταζομαι ειναι η default τιμη της. (Δεν εχω δει την παννυ)

Στα 3 μετρα 55αρα 4Κ ειναι και μικρη, δεν φταιει αυτο για την κουραση 100%.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...