waveparticle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Αν θελω να τα κανω αναληψη, δεν μπορω?
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Armoral είπε Πληρώνεις 899 ευρώ και τα 134,85 μένουν στην κάρτα σου ως επιστροφή, σα να τα έχεις στα χέρια σου. Πληρώνεις προϊόντα που αγοράζεις, πχ βάζεις βενζίνη, κάνεις ψώνια κάθε τύπου στις εταιρίες που συνεργάζονται κτλ κτλ. Επιλέγεις αυτό που θέλεις να πάρεις και τους λες ότι θέλεις να πληρώσεις μέσω της επιστροφής. Μόνο σε πληρωμή λογαριασμών δε λειτουργεί. δε πρεπει να το ενεργοποιησω καπως αυτο το "πρόγραμμα επιβράβευσης" ?
bandit4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, waveparticle είπε Αν θελω να τα κανω αναληψη, δεν μπορω? δεν μπορεις. φαντασου σα να μπαινουν σε ψηφιακο πορτοφολι και να μπορεις να τα ξοδεψεις σε σουπερ μαρκετ
Armoral Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, giantzeron είπε δε πρεπει να το ενεργοποιησω καπως αυτο το "πρόγραμμα επιβράβευσης" ? Ναι συνήθως έρχεται ενεργοποιημένο. Κάλεσε 2109555000 να μάθεις αν συμμετέχει η κάρτα σου.
giantzeron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Ναι συνήθως έρχεται ενεργοποιημένο. Κάλεσε 2109555000 να μάθεις αν συμμετέχει η κάρτα σου. μεχρι τη δευτερα ειναι προσφορα ε ;;;
Armoral Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, giantzeron είπε μεχρι τη δευτερα ειναι προσφορα ε ;;; Σωστά.
waveparticle Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 χωρις να χρησιμοποιησει καποιος την επιστροφη, δλδ σε τιμη 900€ αξιζει? ή καλυτερα αυτη? TV LG 55", OLED55C12LA,ΟLED,UltraHD,Smart TV,HDR,DVB-S2, 120Hz | electroholic
prefuse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, waveparticle είπε χωρις να χρησιμοποιησει καποιος την επιστροφη, δλδ σε τιμη 900€ αξιζει? ή καλυτερα αυτη? TV LG 55", OLED55C12LA,ΟLED,UltraHD,Smart TV,HDR,DVB-S2, 120Hz | electroholic Με 150€ παραπάνω έχεις 120Ηz για τα αθλητικά και αν παιζει καποιος games.
giantzeron Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατι ? Η καρτα μου εχει επανω την ενδειξη επιστροφη κ μπηκα και στο app κ μου δειχνει ευρω επιστροφης ... 0,11 σεντς.... Εκανα την αγορα με την συγκεκριμενη καρτα μεσω της σελιδα του γερμανου και περιμενω την εξελιξη της. Το ποσο που και ας πουμε πιστωνεται ...πως και που φαινετε ;; η εκανα καποιο λαθος και την πληρωσα 900 χωρις επιστροφη ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, giantzeron είπε Μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατι ? Η καρτα μου εχει επανω την ενδειξη επιστροφη κ μπηκα και στο app κ μου δειχνει ευρω επιστροφης ... 0,11 σεντς.... Εκανα την αγορα με την συγκεκριμενη καρτα μεσω της σελιδα του γερμανου και περιμενω την εξελιξη της. Το ποσο που και ας πουμε πιστωνεται ...πως και που φαινετε ;; η εκανα καποιο λαθος και την πληρωσα 900 χωρις επιστροφη ? Τα 11 σεντς ειναι προφανως απο αλλη αγορα. Μπορεις να δεις απο ποια αγορα ειναι οι ποντοι σου μεσα στην εφαρμογη. Θελει καποιες μερες για να μπει η επιστροφη, υπομονη.
giantzeron Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τα 11 σεντς ειναι προφανως απο αλλη αγορα. Μπορεις να δεις απο ποια αγορα ειναι οι ποντοι σου μεσα στην εφαρμογη. Θελει καποιες μερες για να μπει η επιστροφη, υπομονη. Α οκ...οποτε δεν εκανα πατατα. Μηπως εχεις τη καλοσυνη να μου πεις με ποιο τροπο μπορω να εξαργυρωνω το ποσο που θα μου πιστωσουν ;; Ενοοω σε τι αγορες και καταστηματα ;; Πρεπει να υποστηριζουν την "επιστροφη" η δε παιζει ρολο ;; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από giantzeron
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, giantzeron είπε Μηπως εχεις τη καλοσυνη να μου πεις με ποιο τροπο μπορω να εξαργυρωνω το ποσο που θα μου πιστωνουν ;; https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/epistrofi-mia-matia 1
giantzeron Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 η συγκεκριμενη μπορει να παιξει αξιοπρεπως games απο pc μεσω hdmi η το αποτελεσμα θα ειναι αθλιο ?
xoldboyx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, giantzeron είπε η συγκεκριμενη μπορει να παιξει αξιοπρεπως games απο pc μεσω hdmi η το αποτελεσμα θα ειναι αθλιο ? Game mode 30ms, άρα εάν δεν μιλάμε για competitive fps είσαι μια χαρα
brothershood Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 το προβλημα με το motion handling οτι δεν ειναι τοσο καλο γιατι μας χαλαει? motion handling δεν ειναι αυτο που σου κανει την ταινια να φαινεται σαν σαπουνοπερα και χανεται το cinematic feeling αρα μολις παρεις την tv το απενεργοποιεις και το ξεχνας ή το μπερδευω με καποια αλλη λειτουργια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις