Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Armoral είπε

Πληρώνεις 899 ευρώ και τα 134,85 μένουν στην κάρτα σου ως επιστροφή, σα να τα έχεις στα χέρια σου. Πληρώνεις προϊόντα που αγοράζεις, πχ βάζεις βενζίνη, κάνεις ψώνια κάθε τύπου στις εταιρίες που συνεργάζονται κτλ κτλ.

Επιλέγεις αυτό που θέλεις να πάρεις και τους λες ότι θέλεις να πληρώσεις μέσω της επιστροφής. Μόνο σε πληρωμή λογαριασμών δε λειτουργεί.

δε πρεπει να το ενεργοποιησω καπως αυτο το "πρόγραμμα επιβράβευσης" ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, waveparticle είπε

Αν θελω να τα κανω αναληψη, δεν μπορω?

δεν μπορεις. φαντασου σα να  μπαινουν σε ψηφιακο πορτοφολι και να μπορεις να τα ξοδεψεις σε σουπερ μαρκετ

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giantzeron είπε

δε πρεπει να το ενεργοποιησω καπως αυτο το "πρόγραμμα επιβράβευσης" ?

Ναι συνήθως έρχεται ενεργοποιημένο. Κάλεσε 2109555000 να μάθεις αν συμμετέχει η κάρτα σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Ναι συνήθως έρχεται ενεργοποιημένο. Κάλεσε 2109555000 να μάθεις αν συμμετέχει η κάρτα σου.

μεχρι τη δευτερα ειναι προσφορα ε ;;;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, waveparticle είπε

χωρις να χρησιμοποιησει καποιος την επιστροφη, δλδ σε τιμη 900€ αξιζει?

ή καλυτερα αυτη? TV LG 55", OLED55C12LA,ΟLED,UltraHD,Smart TV,HDR,DVB-S2, 120Hz | electroholic

Με 150€ παραπάνω έχεις 120Ηz για τα αθλητικά και αν παιζει καποιος games.

Δημοσ.

Μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατι ? Η καρτα μου εχει επανω την ενδειξη επιστροφη κ μπηκα και στο app κ μου δειχνει ευρω επιστροφης ... 0,11 σεντς.... 

Εκανα την αγορα με την συγκεκριμενη καρτα μεσω της σελιδα του γερμανου και περιμενω την εξελιξη της. Το ποσο που και ας πουμε πιστωνεται ...πως και που φαινετε ;; η εκανα καποιο λαθος και την πληρωσα 900 χωρις επιστροφη ? :P

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giantzeron είπε

Μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατι ? Η καρτα μου εχει επανω την ενδειξη επιστροφη κ μπηκα και στο app κ μου δειχνει ευρω επιστροφης ... 0,11 σεντς.... 

Εκανα την αγορα με την συγκεκριμενη καρτα μεσω της σελιδα του γερμανου και περιμενω την εξελιξη της. Το ποσο που και ας πουμε πιστωνεται ...πως και που φαινετε ;; η εκανα καποιο λαθος και την πληρωσα 900 χωρις επιστροφη ? :P

Τα 11 σεντς ειναι προφανως απο αλλη αγορα. Μπορεις να δεις απο ποια αγορα ειναι οι ποντοι σου μεσα στην εφαρμογη. Θελει καποιες μερες για να μπει η επιστροφη, υπομονη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τα 11 σεντς ειναι προφανως απο αλλη αγορα. Μπορεις να δεις απο ποια αγορα ειναι οι ποντοι σου μεσα στην εφαρμογη. Θελει καποιες μερες για να μπει η επιστροφη, υπομονη.

Α οκ...οποτε δεν εκανα πατατα. Μηπως εχεις τη καλοσυνη να μου πεις με ποιο τροπο μπορω να εξαργυρωνω το ποσο που θα μου πιστωσουν ;; Ενοοω σε τι αγορες και καταστηματα ;; Πρεπει να υποστηριζουν την "επιστροφη" η δε παιζει ρολο ;;

Επεξ/σία από giantzeron
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giantzeron είπε

η συγκεκριμενη μπορει να παιξει αξιοπρεπως games απο pc μεσω hdmi η το αποτελεσμα θα ειναι αθλιο ?

Game mode 30ms, άρα εάν δεν μιλάμε για competitive fps είσαι μια χαρα

Δημοσ.

το προβλημα με το motion handling οτι δεν ειναι τοσο καλο  γιατι μας χαλαει?

motion handling δεν ειναι αυτο  που σου κανει την ταινια να φαινεται σαν σαπουνοπερα και χανεται το cinematic feeling

αρα μολις παρεις την tv το απενεργοποιεις και  το ξεχνας ή το μπερδευω με  καποια αλλη λειτουργια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...