Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, prefuse είπε

ειναι 60Hz η pany, οποτε αν θελεις 120Hz ή βλέπεις πολλά αθλητικά και θελεις εικόνα ξυράφι, πας σε C1

στα λεφτα της 760€ παντως ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογή

Εγώ που θέλω κυρίως diges hd και δεν παίζω παιχνίδια ούτε πολλά αθλητικά βλέπω, αξίζει να την παρω; Μου τη δίνει το γκριζοπο μαύρο των ips και θέλω και να έχω καλή εικόνα υπό γωνία.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

1400 παραεισαγωγής θα εννοείς πχ κάποια λίγα μοντέλα που φέρνει κατά καιρούς το eshop.

Ναι,δεν ξέρω, μάλλον προτιμώ κομμάτι από τους επίσημους μεταπωλητές..

μια χαρά ισχεί η εγγυηση + επέκταση απο την LG, ψαξε στο avclub.gr εχει νημα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

μια χαρά ισχεί η εγγυηση + επέκταση απο την LG, ψαξε στο avclub.gr εχει νημα

Ναι το ξέρω αλλά και πάλι δεν εμπιστεύομαι τόσα πολλά χρήματα στο eshop ή τα skroutzομάγαζα, προσωπικά κολλήματα.

5 λεπτά πριν, fonzi είπε

Εγώ που θέλω κυρίως diges hd και δεν παίζω παιχνίδια ούτε πολλά αθλητικά βλέπω, αξίζει να την παρω; Μου τη δίνει το γκριζοπο μαύρο των ips και θέλω και να έχω καλή εικόνα υπό γωνία.

Εννοείται ότι αξίζει, στις τηλεοράσεις, οποιοδήποτε oled panel είναι άπειρες φορές καλύτερο από IPS.

Δημοσ.
12 minutes ago, fonzi said:

ναι καμια σχεση με IPS παρτην

απλα αν μπορεις να κανεις την υπερβαση μπορεις να δεις και για LG C1 στα 1049

https://www.electroholic.gr/el/product/OLED55C12LA

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fonzi είπε

Τελικά αυτή του θέματος αξίζει τα 765 για κυρίως τηλεοπτικό ή σέρνεται λόγω επεξεργαστή;

Επ' ουδενί δεν θα "σέρνεται", ο επεξεργαστής δεν είναι υπεύθυνος μόνο για την ταχύτητα του μενού της αλλά περιλαμβάνει το σύνολο των λειτουργιών της μέσα στις οποίες είναι και η βελτίωση της εικόνας της.

6 λεπτά πριν, privateer είπε

Και μόνο τις δεκάδες αρνητικές αξιολογήσεις να δεις που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα στο skroutz τρέχεις μακριά σαν τον γιουσέιν μπόλτ 🤣

• Confused 1
Δημοσ.
11 minutes ago, music_lover said:

Επ' ουδενί δεν θα "σέρνεται", ο επεξεργαστής δεν είναι υπεύθυνος μόνο για την ταχύτητα του μενού της αλλά περιλαμβάνει το σύνολο των λειτουργιών της μέσα στις οποίες είναι και η βελτίωση της εικόνας της.

Και μόνο τις δεκάδες αρνητικές αξιολογήσεις να δεις που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα στο skroutz τρέχεις μακριά σαν τον γιουσέιν μπόλτ 🤣

Ενω με τον γερμανο τρεχεις σαν τον karl lewis 😂 Και να με πληρωνε δεν επαιρνα τπτ απο αυτους😂

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, music_lover είπε

η εγγυηση ειναι της LG οποτε ότι και να γίνει αναλαμβάνει αυτή και ποτε δεν κάνουμε των μεγάλων ασυλίδων παρα μονο της αντιπροσωπείας.

Τωρα αν καποιος εχει προσωπικό κόλλημα με καποιο μαγαζί ή νομίζει οτι θα του κλέψουν τα χρήματα του και δεν θα παραλάβει ποτέ, σεβαστό.

Επεξ/σία από prefuse
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, prefuse είπε

η εγγυηση ειναι της LG οποτε ότι και να γίνει αναλαμβάνει αυτή και ποτε δεν κάνουμε των μεγάλων ασυλίδων παρα μονο της αντιπροσωπείας.

Τωρα αν καποιος εχει προσωπικό κόλλημα με καποιο μαγαζί, σεβαστό.

Τα μαγαζιά, για κάποιον λόγο, έχουν ένα σωρό αξιολογήσεις στο skroutz και στο bestprice αλλά σε όποιον αρέσει ο τζόγος είναι ελεύθερος να δοκιμάσει την τύχη του 🤣

Όσον αφορά την εγγύηση, ένας πόντος παραπάνω στην LG λόγω δυνατότητας επέκτασης στα 5 έτη από εδώ https://www.service-lg.com/

Επεξ/σία από music_lover
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, music_lover είπε

Τα μαγαζιά, για κάποιον λόγο, έχουν ένα σωρό αξιολογήσεις στο skroutz και στο bestprice αλλά σε όποιον αρέσει ο τζόγος είναι ελεύθερος να δοκιμάσει την τύχη του 🤣

ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του, οκ να παρεις μια ιδέα, αλλα γενικά δεν ειναι ούτε αντικειμενικά, ουτε βγάζεις άκρη γιατι στον καθένα ειναι διαφορετική περίπτωση.

Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς αν βάλεις αντικαταβολή ή πας να παραλάβεις απο το κατάστημα και πάντα ρωτάς στο τηλέφωνο για την διαθεσιμότητα.

Ολες οι αλυσίδες εχουν την χειρότερη βαθμολογία και δίπλα στο avclub ενας φίλος πήρε 77" C1 απο plaisio και του ήρθε χαλασμένη... αυτά συμβαίνουν παντού.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, privateer είπε

Το μόνο που με κολλάει είναι το θέμα με το burn in. Άντε να έχεις να θυμάσαι πχ ανά 4 ώρες να αλλάζεις κανάλι ή να την κλείνεις...

Δημοσ.
Just now, fonzi said:

Το μόνο που με κολλάει είναι το θέμα με το burn in. Άντε να έχεις να θυμάσαι πχ ανά 4 ώρες να αλλάζεις κανάλι ή να την κλείνεις...

αυτο ειναι ενα θεμα οντως ιδιως για σενα που λες θα βλεπεις ελληνικα καναλια με τα logo τους.

1 minute ago, prefuse said:

ο καθένας γράφει το μακρύ και το στραβό του, οκ να παρεις μια ιδέα αλλα γενικά δεν ειναι ούτε αντικειμενικά ουτε βγάζεις άκρη γιατι στον καθένα ειναι διαφορετική περίπτωση.

Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς αν βάλεις αντικαταβολή ή πας να παραλάβεις απο το κατάστημα και πάντα ρωτάς στο τηλέφωνο για την διαθεσιμότητα.

Ολες οι αλυσίδες εχουν την χειρότερη βαθμολογία και δίπλα στο avclub ενας φίλος πήρε 77" C1 απο plaisio και του ήρθε χαλασμένη... αυτά συμβαίνουν παντού.

ακριβως στον Lobo του εκατσε στραβη αλλα με DOA το ανελαβε η LG για αλλαγη με νεα TV

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, privateer είπε

ποια η διαφορα αυτης με αυτη?  LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED55C14LB HDR 55" - Skroutz.gr

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του, οκ να παρεις μια ιδέα, αλλα γενικά δεν ειναι ούτε αντικειμενικά, ουτε βγάζεις άκρη γιατι στον καθένα ειναι διαφορετική περίπτωση.

Δεν μπορείς να βάλεις αντικαταβολή σε κανένα προϊόν άνω των 500 ευρώ..αυτό είναι το πρόβλημα. Θέλουν κατάθεση. Κατάθεση τόσων πολλών ευρώ (1000+ στην περίπτωση OLED tv) σε καταστήματα τύπου skroutz, ούτε με σφαίρες..άντε να τα πάρεις πίσω αν δεν υπάρχει απόθεμα ή άντε να περιμένεις πότε αυτός ο έμπορος θα βρει από τον προμηθευτή του για να σου την φέρει..nope thank you.

Δημοσ.
1 minute ago, waveparticle said:

ποια η διαφορα αυτης με αυτη?  LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED55C14LB HDR 55" - Skroutz.gr

Τεχνικά καμια διαφορα

Η πρωτη ειναι ασπρη ενω η δικια σου μαυρη

Επισης ειναι παραεισαγωγη απο διαφορετικες χωρες αλλά εχουν κανονικα εγγυηση απο LG και οι δυο. προτιμας την πιο φτηνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, waveparticle είπε

Είναι παρα-εισαγωγής, δλδ προοριζόταν για πώληση σε άλλη χώρα πχ Ουγγαρία ή Βουλγαρία, Ρουμανία κτλ αλλά την έκανε εισαγωγή στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος έμπορος. Κατασκευαστικά είναι ίδιες. Ολόιδιες.

Όλες οι OLED τηλεοράσεις της LG παράγονται στην Πολωνία από όσο ξέρω.

Επεξ/σία από music_lover
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...