Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς καμία καλή προσφορά μέχρι τώρα σε 55" σε αυτη την κατηγορία,και επειδη δεν εχω καθολου tv σκεφτομαι να την παρω.

Μηπως πηγε κανεις αλλος να την δει απο κοντα,να μου πει αν παρατήρησε κατι τετοιο; 

Αναφορά σε κείμενο

Πηγε να την δει κανεις απο κοντα;

Πηγα στον Κωτσο αλλα ειχε μονο ενα βιντεακι  που παιζει σε ολες τις tv δικο του διαφημιστικό και παρατηρησα σαν να σκαλωνε λιγο σε σχεση με την cx που ηταν διπλα διπλα,αλλα δεν ξερω αν εφταιγε το video (δεν νομιζω να ηταν πανω απο FHD) ή η τηλεοραση.

Αναφορά σε κείμενο

Negatives of Panasonic TX-55HZ980 OLED TV

• No HDMI 2.1 connections
  • Motion sharpness lower than expected
  • price

Pros of Panasonic TX-55HZ980 OLED TV

• Beautiful color reproduction in HDR and SDR
  • Excellent black and white detail
  • Dolby Vision on my HDR10 +
  • Top image processing
  • Turning foot

•  
Επεξ/σία από stathis97
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη το εχω ψαξει με τις oled της Lg προτιμηστε τα μοντελα cx kai c1 kai oxi ta bx kai b1 διοτι δεν παιρνουν τις ιδιες ενημερωσεις και δυστηχως οι τιμες ειναι ακατεβατες ακομα

Δημοσ.

Παίζεις δεν παίζεις games, πας σε μοντέλο C1 και πάνω για να πάρεις τον A9 gen4 επεξεργαστή που τα reviews λένε πως έχει φτάσει πολύ κοντά με τον κορυφαίο X-Reality Pro της Sony ο οποίος πλέον υπερτερεί στα σημεία και κυρίως σε χαμηλής ανάλυσης σήματα. Στα 1300 ευρώ η LG OLED 55C1 είναι τρομερό VFM.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, music_lover είπε

Παίζεις δεν παίζεις games, πας σε μοντέλο C1 και πάνω για να πάρεις τον A9 gen4 επεξεργαστή που τα reviews λένε πως έχει φτάσει πολύ κοντά με τον κορυφαίο X-Reality Pro της Sony ο οποίος πλέον υπερτερεί στα σημεία και κυρίως σε χαμηλής ανάλυσης σήματα. Στα 1300 ευρώ η LG OLED 55C1 είναι τρομερό VFM.

Οχι δεν ειναι καμια τρομερη τιμη τα 1300, αλλα αν κοιταξεις λιγο παιζει στα 1049 αυτη την στιγμη.

Δημοσ.
Στις 21/11/2021 στις 1:01 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε

Πως δεν μας έχουν μουρλανει στις εκθεσιακές όπως άλλες χρονιές;

Τώρα για του θέματος περίεργο να μην έχει hdmi 2.1 και να έχει η αρχαιολογία C9 που έχω;

αρχαιολογία η c9 αλλά καλύτερη ακόμη και απο΄την C15... η μόνη με DTS arc και η μόνη με 48gbps full bandwith... αυτήν έχω και εγώ και ψάχνω τις νέες στο rting και ακόμη καλύτερη δεν έχει βγει σε συνολική σύγκριση ;)

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Οχι δεν ειναι καμια τρομερη τιμη τα 1300, αλλα αν κοιταξεις λιγο παιζει στα 1049 αυτη την στιγμη.

Που παιζει στα 1049;

Στα 1300 θα πηγαινα σε A80J αν ηταν μεχρι τοσα το budget

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tsarouc είπε

αρχαιολογία η c9 αλλά καλύτερη ακόμη και απο΄την C15... η μόνη με DTS arc και η μόνη με 48gbps full bandwith... αυτήν έχω και εγώ και ψάχνω τις νέες στο rting και ακόμη καλύτερη δεν έχει βγει σε συνολική σύγκριση ;)

τι θα το κάνεις το 48gbps full? εχει video και στο hdtvtest που το αναλύει.

οι νεότερες εχουν σαφώς πιο βελτιωμένα panel για burn in και λίγο καλύτερες επιδόσεις, ενω υποστηρίζονται και θα υποστηρίζονται για περισσότερο καιρο με FW updates

Φυσικά αν εχει καποιος C9 δεν υπαρχει ιδιαίτερο ωφελος αναβάθμισης, εκτος και αν παίζει games, αλλα σίγουρα δεν ειναι και ίδιες C9, CX, C1.

45 λεπτά πριν, music_lover είπε

επαιζε στα 1400€ η 65" C1 οποτε ακόμα και 1100€ για την 55" ειναι αρκετά, βεβαια φαντάσου για τις Qled, Led που πωλούνται και πιο ακριβα.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fonzi είπε

Τελικά αυτή του θέματος αξίζει τα 765 για κυρίως τηλεοπτικό ή σέρνεται λόγω επεξεργαστή;

δεν νομιζω να "σέρνεται" γιατι μιλάμε για μεγάλη εταιρία στον χώρο της εικόνας. 

και μάλλον θα ειναι και καλύτερη out of the box απο τις LG. ψαξτε σε avforums κτλ

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fonzi είπε

Τελικά αυτή του θέματος αξίζει τα 765 για κυρίως τηλεοπτικό ή σέρνεται λόγω επεξεργαστή;

Ο επεξεργαστης ειναι ο ιδιος που εχει και στο κορυφαιο μοντελο της η panasonic,αλλα κατι παιζει με το Motion sharpness

Αναφορά σε κείμενο

Where the TX-55HZ980 differs from the HZW1004? The latter uses the new Smooth Motion Drive Pro that we also found on the HZW2004, while the HZ980 has to make do with Smooth Motion Drive. No Improved Black Frame Insertion so, in fact, the BFI option has completely disappeared from the menu. In itself we are not sorry about that, the flicker on the screen was still a must, but there is more. When we compare with the 2019 GZ950, the 2020 HZ980 turns out to deliver a lot of motion sharpness. Moving objects have a distinct blurry edge that we don’t notice on last year’s model or on the HZW2004. And when we activate IFC, we also see a very light flicker in some HDR images. Panasonic has therefore done more than just remove the Smooth Motion Drive Pro, as the model performs slightly less well than last year. We cannot say exactly what is going on for the time being, we have asked Panasonic for feedback. It is clearly something to take into account if you watch a lot of action movies or fast sports, for example.

This Panasonic TX-55HZ980 OLED TV has a lot to offer, but it is also not without compromise. What struck us most is that the TX-55HZ980 presents a less good motion sharpness than its predecessor, the 2019 GZW954 . Fast moving images therefore look clearly less sharp. 

https://allhomecinema.com/review-panasonic-tx-55hz980-hz980-series-oled-tv/?id=21168581472

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stathis97 είπε

Ο επεξεργαστης ειναι ο ιδιος που εχει και στο κορυφαιο μοντελο της η panasonic,αλλα κατι παιζει με το Motion sharpness

ειναι 60Hz η pany, οποτε αν θελεις 120Hz ή βλέπεις πολλά αθλητικά και θελεις εικόνα ξυράφι, πας σε C1

στα λεφτα της 760€ παντως ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογή

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, prefuse είπε

οι νεότερες εχουν σαφώς πιο βελτιωμένα panel για burn in και λίγο καλύτερες επιδόσεις, ενω υποστηρίζονται και θα υποστηρίζονται για περισσότερο καιρο με FW updates

Φυσικά αν εχει καποιος C9 δεν υπαρχει ιδιαίτερο ωφελος αναβάθμισης, εκτος και αν παίζει games, αλλα σίγουρα δεν ειναι και ίδιες C9, CX, C1.

επαιζε στα 1400€ η 65" C1 οποτε ακόμα και 1100€ για την 55" ειναι αρκετά, βεβαια φαντάσου για τις Qled, Led που πωλούνται και πιο ακριβα.

Εγώ ποτέ δεν είδα burn in στην δικιά μου πάντως.. και το upscaling που κάνει είναι μοναδικό και φαντάζομαι όχι κατώτερο από τον νεότερο Α9 4ης γενιάς... 

Επίσης γιατί λες εκτός και αν παίζει παιχνίδια? Έχει κανονικά vbr η C9... 4k 120fps με υπολογιστή με 3090 και παίζει τέλεια.. και HDR εννοείται...

Για τα 48gbps κάπου είχα διαβάσει τα πλεονεκτήματα αλλά δεν θυμάμαι. Για το dts ομως είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν υπάρχει αρχείο που να μην το κάνει αποκωδικοποίηση είτε από στικάκι είτε στριμινγκ (με πλεξ παίζω εγώ στο σπίτι) είτε από οπουδήποτε σε αντίθεση με φίλο που έχει την CX65... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, insomniagfg είπε

1249 θέλεις να πεις, πουθενά δεν την είδα 1049, μήπως αναφέρεσαι σε άλλο μοντέλο?

https://www.skroutz.gr/s/28370074/LG-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-OLED55C14LB-HDR-55.html

https://www.bestprice.gr/item/2156649497/lg-oled55c14lb.html?qid=9TehqBaiuRG_a21ad&seq=2&qo=oled+55

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Εγώ ποτέ δεν είδα burn in στην δικιά μου πάντως.. και το upscaling που κάνει είναι μοναδικό και φαντάζομαι όχι κατώτερο από τον νεότερο Α9 4ης γενιάς... 

Επίσης γιατί λες εκτός και αν παίζει παιχνίδια? Έχει κανονικά vbr η C9... 4k 120fps με υπολογιστή με 3090 και παίζει τέλεια.. και HDR εννοείται...

Για τα 48gbps κάπου είχα διαβάσει τα πλεονεκτήματα αλλά δεν θυμάμαι. Για το dts ομως είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν υπάρχει αρχείο που να μην το κάνει αποκωδικοποίηση είτε από στικάκι είτε στριμινγκ (με πλεξ παίζω εγώ στο σπίτι) είτε από οπουδήποτε σε αντίθεση με φίλο που έχει την CX65... 

Spoiler

Για τα 48gbps... πλεονεκτήματα υπάρχουν αλλα δεν αξιοποιουνται απο xbox, ps5 κτλ ισως στο μέλλον απο 3090 αλλα υπάρχουν αλλα θέματα αν ειδες το παραπάνω βιντεο

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

1400 παραεισαγωγής θα εννοείς πχ κάποια λίγα μοντέλα που φέρνει κατά καιρούς το eshop.

Ναι,δεν ξέρω, μάλλον προτιμώ κομμάτι από τους επίσημους μεταπωλητές..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...