johnfree Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 το μαρκετινκ για την ηλεκτροκινηση καλα δουλευει απο ολες τις εταιρείες. μας δημιουργουν αναγκες που πραγματικα δεν εχουμε. 2 2
alexpap Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dieksodo είπε ρε παιδια ειλικρινα τι παραπανω εχει ενα τεσλα των 300 . 000 ευρω απο μια κορολα των 20000 ? Φθήνινε το Tesla τρίζουν οι οικονομίες μου. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από alexpap
nefos78 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Welcome to " its all in the cloud baby " world....
Nabuko Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, dieksodo είπε ρε παιδια ειλικρινα τι παραπανω εχει ενα τεσλα των 300 . 000 ευρω απο μια κορολα των 20000 ? Υπάρχει Tesla με 300 χιλιάρικα? 2 1
liberostelios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, dieksodo είπε ρε παιδια ειλικρινα τι παραπανω εχει ενα τεσλα των 300 . 000 ευρω απο μια κορολα των 20000 ? Βασικά το κορόλα των 20.000 είναι πολύ καλύτερο γιατί υπάρχει, ενώ Τέσλα των 300.000€ δεν υπάρχει. 1
gordonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Για την νέα γενιά, μπορεί να φαίνεται φυσιολογικά να γίνονται όλα μέσα από το κινητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Το κινητό είναι μια ευπαθής συσκευή. Αν δεν έχεις μπαταρία, τέλος. Αν σου πέσει και σπάσει, τέλος. Αν πέσει σε νερό (και δεν είναι αδιάβροχο), τέλος. Αν δεν έχεις ίντερνετ, το 80% των υπηρεσιών τέλος. Ένα απλό κλειδί υπερέχει σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν είναι η απάντηση σε όλα τα πράγματα το κινητό. Ωραία τα Tesla, θα ήθελα να έχω ένα, την υγεία μου να έχω, στο μέλλον θα πάρω ένα ή κάποιο άλλο παρόμοιο. Το χαρακτηριστικό κλειδί για να δω τα ηλεκτροκίνητα σαν μια πραγματική εναλλακτική είναι η αυτονομία και ο χρόνος/χώρος φόρτισης. Όταν η αυτονομία γίνει 600-700Km και όταν μπορώ να επαναφορτίσω γρήγορα και εύκολα, πάω για ηλεκτρικό. Το προσδιορίζω σε 3-4 χρόνια. 2
Eloy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tedkald είπε Απλά άμα δε σε γουστάρει ο Musk, η κυβέρνηση, ο χάκερ κλπ. δεν έχεις αυτοκίνητο. Θαυμαστός καινουργιος ηλεκτρικός κόσμος. Ευχαριστώ δε θα πάρω, προτιμώ το Yaris του 2001 που πάει ακόμη φυσέκι (κατά λάθος τόφτιαξαν τόσο αξιόπιστο οι γιαπωνέζοι...) Aσε... Corolla 1994 rulezzz... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από Eloy
liberostelios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, gordonas είπε Για την νέα γενιά, μπορεί να φαίνεται φυσιολογικά να γίνονται όλα μέσα από το κινητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Το κινητό είναι μια ευπαθής συσκευή. Αν δεν έχεις μπαταρία, τέλος. Αν σου πέσει και σπάσει, τέλος. Αν πέσει σε νερό (και δεν είναι αδιάβροχο), τέλος. Αν δεν έχεις ίντερνετ, το 80% των υπηρεσιών τέλος. Ένα απλό κλειδί υπερέχει σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν είναι η απάντηση σε όλα τα πράγματα το κινητό. Ωραία τα Tesla, θα ήθελα να έχω ένα, την υγεία μου να έχω, στο μέλλον θα πάρω ένα ή κάποιο άλλο παρόμοιο. Το χαρακτηριστικό κλειδί για να δω τα ηλεκτροκίνητα σαν μια πραγματική εναλλακτική είναι η αυτονομία και ο χρόνος/χώρος φόρτισης. Όταν η αυτονομία γίνει 600-700Km και όταν μπορώ να επαναφορτίσω γρήγορα και εύκολα, πάω για ηλεκτρικό. Το προσδιορίζω σε 3-4 χρόνια. Υπάρχει και κλειδί (κάρτα για την ακρίβεια) και το προφανές είναι ότι πρέπει να το έχεις μαζί σου σε περίπτωση που σου κλείσει το τηλέφωνο ή κάτι πάει στραβά. Όποιος είχε την κάρτα μαζί του δεν είχε θέμα με τη χρήση του αυτοκινήτου. 3
Eloy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Λυπάμαι αυτούς που πήγαν κάπου μακριά να παίξουν με το χιόνι... Ελπίζω να μην είχαν παιδιά μαζί...
karaLRS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Νέος υποψήφιος στόχος για χάκερ. Εδώ και καιρό το cyber terrorism μέσω AI assisted vehicles παίζει πολύ στα papers 3 ώρες πριν, gordonas είπε Για την νέα γενιά, μπορεί να φαίνεται φυσιολογικά να γίνονται όλα μέσα από το κινητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Το κινητό είναι μια ευπαθής συσκευή. Αν δεν έχεις μπαταρία, τέλος. Αν σου πέσει και σπάσει, τέλος. Αν πέσει σε νερό (και δεν είναι αδιάβροχο), τέλος. Αν δεν έχεις ίντερνετ, το 80% των υπηρεσιών τέλος. Ένα απλό κλειδί υπερέχει σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν είναι η απάντηση σε όλα τα πράγματα το κινητό. Ωραία τα Tesla, θα ήθελα να έχω ένα, την υγεία μου να έχω, στο μέλλον θα πάρω ένα ή κάποιο άλλο παρόμοιο. Το χαρακτηριστικό κλειδί για να δω τα ηλεκτροκίνητα σαν μια πραγματική εναλλακτική είναι η αυτονομία και ο χρόνος/χώρος φόρτισης. Όταν η αυτονομία γίνει 600-700Km και όταν μπορώ να επαναφορτίσω γρήγορα και εύκολα, πάω για ηλεκτρικό. Το προσδιορίζω σε 3-4 χρόνια. Έτσι λέγανε και κάποτε για το ασύρματο χειριστήριο, και παλιότερα για το κεντρικός κλείδωμα. Η τεχνολογία εξελίσσεται και το κλειδί σύντομα θα εκλείψει.
Iamthagod Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, gordonas είπε Για την νέα γενιά, μπορεί να φαίνεται φυσιολογικά να γίνονται όλα μέσα από το κινητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Το κινητό είναι μια ευπαθής συσκευή. Αν δεν έχεις μπαταρία, τέλος. Αν σου πέσει και σπάσει, τέλος. Αν πέσει σε νερό (και δεν είναι αδιάβροχο), τέλος. Αν δεν έχεις ίντερνετ, το 80% των υπηρεσιών τέλος. Ένα απλό κλειδί υπερέχει σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν είναι η απάντηση σε όλα τα πράγματα το κινητό. Ωραία τα Tesla, θα ήθελα να έχω ένα, την υγεία μου να έχω, στο μέλλον θα πάρω ένα ή κάποιο άλλο παρόμοιο. Το χαρακτηριστικό κλειδί για να δω τα ηλεκτροκίνητα σαν μια πραγματική εναλλακτική είναι η αυτονομία και ο χρόνος/χώρος φόρτισης. Όταν η αυτονομία γίνει 600-700Km και όταν μπορώ να επαναφορτίσω γρήγορα και εύκολα, πάω για ηλεκτρικό. Το προσδιορίζω σε 3-4 χρόνια. Μπήκες στη διαδικασία να γράψεις αυτό το μακρύ και δακρύβρεχτο μήνυμα, μια αναζητηση των specs, έκανες; https://www.tesla.com/en_eu/model3
kondoras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Ξεκινάμε με το κλασικό «επιτέλους αυτό θα γίνεται ηλεκτρονικά και δεν θα κουβαλάω χαρτιά, ταυτότητα, κλειδιά, κάρτα, πορτοφόλι, ό,τιάλλοθέλετε». Και καταλήγουμε στο γνωστό και «και γιατί δεν είχαν μαζί τους χαρτιά, ταυτότητα, κλειδιά, κάρτα, πορτοφόλι, ό,τιάλλοθέλετε». Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή.
liberostelios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, kondoras είπε Ξεκινάμε με το κλασικό «επιτέλους αυτό θα γίνεται ηλεκτρονικά και δεν θα κουβαλάω χαρτιά, ταυτότητα, κλειδιά, κάρτα, πορτοφόλι, ό,τιάλλοθέλετε». Και καταλήγουμε στο γνωστό και «και γιατί δεν είχαν μαζί τους χαρτιά, ταυτότητα, κλειδιά, κάρτα, πορτοφόλι, ό,τιάλλοθέλετε». Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή. Εντάξει, παιδιά, ένα feature είναι. Μην τρελαίνεστε! Εγώ θυμάμαι το 1990κάτι που οι γονείς μου είχαν αμάξι με κεντρικό κλείδωμα και κόλλησε μια φορά και μείναμε απ' έξω για κάνα δίωρο μέχρι να το λύσουμε το θέμα. Αντίστοιχα θυμάμαι ανθρώπους να έχουν θέμα με το immobilizer, που τότε ήταν επίσης νέα τεχνολογία, και να μην μπορούν να κινηθούν. Σήμερα ποίο αμάξι δεν έχει κεντρικό κλείδωμα και immobilizer; Συμβαίνουν αυτά στις νέες τεχνολογίες. 2
manolis940 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 21/11/2021 στις 1:30 ΠΜ, tedkald είπε Απλά άμα δε σε γουστάρει ο Musk, η κυβέρνηση, ο χάκερ κλπ. δεν έχεις αυτοκίνητο. Θαυμαστός καινουργιος ηλεκτρικός κόσμος. Ευχαριστώ δε θα πάρω, προτιμώ το Yaris του 2001 που πάει ακόμη φυσέκι (κατά λάθος τόφτιαξαν τόσο αξιόπιστο οι γιαπωνέζοι...) Πάρε αυτό καλύτερα. Δεν θα σε αφήσει ούτε από ρουλεμάν ούτε από μπαταρία ! https://www.dailymail.co.uk/news/article-2017721/Fred-Flintstones-car-replica-sale-rockbottom-price.html 13 ώρες πριν, gordonas είπε Για την νέα γενιά, μπορεί να φαίνεται φυσιολογικά να γίνονται όλα μέσα από το κινητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Το κινητό είναι μια ευπαθής συσκευή. Αν δεν έχεις μπαταρία, τέλος. Αν σου πέσει και σπάσει, τέλος. Αν πέσει σε νερό (και δεν είναι αδιάβροχο), τέλος. Αν δεν έχεις ίντερνετ, το 80% των υπηρεσιών τέλος. Ένα απλό κλειδί υπερέχει σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν είναι η απάντηση σε όλα τα πράγματα το κινητό. Ωραία τα Tesla, θα ήθελα να έχω ένα, την υγεία μου να έχω, στο μέλλον θα πάρω ένα ή κάποιο άλλο παρόμοιο. Το χαρακτηριστικό κλειδί για να δω τα ηλεκτροκίνητα σαν μια πραγματική εναλλακτική είναι η αυτονομία και ο χρόνος/χώρος φόρτισης. Όταν η αυτονομία γίνει 600-700Km και όταν μπορώ να επαναφορτίσω γρήγορα και εύκολα, πάω για ηλεκτρικό. Το προσδιορίζω σε 3-4 χρόνια. Πάντα πρέπει να έχεις backplan για όλα . Και γω πληρώνω με το κινητό, αλλά δεν αφήνω την κάρτα σπίτι. Έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα και με την τράπεζα μου και πλήρωσα με την κανονική μου κάρτα. 12 ώρες πριν, Eloy είπε Λυπάμαι αυτούς που πήγαν κάπου μακριά να παίξουν με το χιόνι... Ελπίζω να μην είχαν παιδιά μαζί... Αν έγινε κάτι τέτοιο, να λυπάσαι μόνο τα παιδιά που έχουν ηλίθιους γονείς! Θα έπρεπε να μην τους επιτρέπεται να τα κάνουν και αν τα κάνουν να τους τα παίρνει η πρόνοια και να χουν ποινή φυλάκισης! 7 ώρες πριν, kondoras είπε Ξεκινάμε με το κλασικό «επιτέλους αυτό θα γίνεται ηλεκτρονικά και δεν θα κουβαλάω χαρτιά, ταυτότητα, κλειδιά, κάρτα, πορτοφόλι, ό,τιάλλοθέλετε». Και καταλήγουμε στο γνωστό και «και γιατί δεν είχαν μαζί τους χαρτιά, ταυτότητα, κλειδιά, κάρτα, πορτοφόλι, ό,τιάλλοθέλετε». Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή. Μέχρι να έχεις διαφορετική εναλλακτική θα κρατάς και τα χαρτιά. Άσε που το μόνο χαρτί που μπορείς να δείξεις ηλεκτρονικά είμαι το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Τα υπόλοιπα έτσι κι αλλιώς πρέπει να τα κρατάς ! 6 ώρες πριν, liberostelios είπε Εντάξει, παιδιά, ένα feature είναι. Μην τρελαίνεστε! Εγώ θυμάμαι το 1990κάτι που οι γονείς μου είχαν αμάξι με κεντρικό κλείδωμα και κόλλησε μια φορά και μείναμε απ' έξω για κάνα δίωρο μέχρι να το λύσουμε το θέμα. Αντίστοιχα θυμάμαι ανθρώπους να έχουν θέμα με το immobilizer, που τότε ήταν επίσης νέα τεχνολογία, και να μην μπορούν να κινηθούν. Σήμερα ποίο αμάξι δεν έχει κεντρικό κλείδωμα και immobilizer; Συμβαίνουν αυτά στις νέες τεχνολογίες. Όχι . Δεν πρέπει να συμβαίνουν ! Εγώ θέλω το LADA του 95' που άνοιγε και έπαιρνε μπρος με 20cm σύρμα. Άμα το συνδιάσεις με μία κυβέρνηση Παπαδόπουλου που κοιμάσαι με ανοικτά παράθυρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Μόνο πίσω μας έχει πάει η τεχνολογία 😛 1 1
dafnoula13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, gordonas είπε Το προσδιορίζω σε 3-4 χρόνια. 10+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα