Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord N100 Dual 4G 64GB Midnight Frost Smartphone - Germanos 99€ [TΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ούτε το δικό μου μέσα είχε θήκη (αν θυμαμαι καλά, δεν δίνανε εξάλλου)

τζαμάκι έχει ο γερμανος με 90 λεπτά
θήκη μάλλον από την μακρινή κίνα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, t-shock είπε

ούτε το δικό μου μέσα είχε θήκη (αν θυμαμαι καλά, δεν δίνανε εξάλλου)

τζαμάκι έχει ο γερμανος με 90 λεπτά
θήκη μάλλον από την μακρινή κίνα 

Ναι δεν ρώτησα για θήκη, για ακουστικά ρώτησα..γιατί είχα επιλογή να πάρω αυτό από την cosmote που είχε bluetooth αλλά μου λέει η μάνα μου προτιμά τα κλασικά ακουστικά που ξέρει...και στο Γερμανό η περιγραφή λέει ότι έχει, αλλά τελικά δεν έχει...🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, dimis_pj είπε

Ναι δεν ρώτησα για θήκη, για ακουστικά ρώτησα..γιατί είχα επιλογή να πάρω αυτό από την cosmote που είχε bluetooth αλλά μου λέει η μάνα μου προτιμά τα κλασικά ακουστικά που ξέρει...και στο Γερμανό η περιγραφή λέει ότι έχει, αλλά τελικά δεν έχει...🙄

Επρεπε να πάρεις το Bluetooth που κάνει 35+ ευρώ. Ενσύρματα βρίσκεις παντού με 2 ευρώ. 

Επεξ/σία από manosfp
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα κι εγω χτες.

Ομορφη συσκευη, GUI καθαρο, δεν βλεπω καποια καθυστερηση στο toggling μεταξυ εφαρμογων. Ποιοτητα κατασκευης μου φαινεται ΟΚ, η πλατη ειναι πλαστικη προφανως. Καμερα απλα ικανοποιητικη, δεν ασχοληθηκα παραπανω με ρυθμισεις για να δω αν βελτιωνεται καπως.
Πολυ μεγαλο για εμενα σε μεγεθος (κυκλοφορω με ενα Xiaomi 4X ακομη επειδη δεν με βολευουν τα κινητα-παντοφλες), και εχω θεμα με  την ελλειψη LED ειδοποιησεων, γιατι το εχω μονιμα στο αθορυβο.
Προσανατολιζομαι προς να το δωσω αλλου για τους 2 τελευταιους λογους.

Επιβεβαιωνω οτι ερχεται στη συσκευασια μονο με φορτιστη, χωρις ακουστικα.

Επεξ/σία από Beorn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι από όσο θυμάμαι δεν έχει ακουστικά.

Θήκη έχει σίγουρα στο Παγκράτι, στην Υμητού, microcenter, μαύρο χρώμα, αρκετά ποιοτική στα 10€. Τη θυμάμαι γιατί πήρα από εκεί μια προστασία οθόνης πρόσφατα, της Nillkin (επίσης 10€). Ήταν η μόνη που είχα βρει και κάλυπτε ακριβώς όλο το γυαλί (full face), έχει ικανοποιητικό πάχος ενώ έχει μια όμορφη γυαλιστερή υφή.

Οι οικονομικές αφήνουν κενά πάνω κάτω δεξιά αριστερά και ειδικά αν χρησιμοποιείτε swipe αντί για τα εικονίδια-πλήκτρα, θα σας σπάσουν τα νεύρα. Τα περισσότερα καταστήματα γράφουν "Nord N100" αλλά είναι απλά generic universal, ή από άλλο μοντέλο (πχ Νord n10, Nord σκέτο) που απλά χωράνε. Θυμάμαι, 3 φορές μου είχαν στείλει από Skroutz, ό'τι νά ναι. Ακόμα και στο microcenter για οικονομική είχα πάει αρχικά, δήθεν για N100, και ήταν άλλα τ'άλλων τελικά.

Επειδή δεν είναι τόσο εμπορικό μοντέλο, προφανώς "βαπτίζουν" τις προστασίες για Ν100. Γι αυτό οπωσδήποτε προσέξτε να είναι κλειστή συσκευασία και να γράφει απ΄εξω "Ν100", όχι σκέτο Nord ή κάτι άλλο. Τα ακριβά Nord έχουν λίγο πιο μικρή πρόσοψη, ακόμα και αν στα specs έχουν αντίστοιχο μέγεθος οθόνης, διότι έχουν μικρότερα bezels.

Επεξ/σία από nicksoti
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας γράψω και εγώ εν συντομία την εμπειρία μου με το κινητό.
Το έχω στα χέρια μου από εχθες το μεσημέρι. Είναι πολυ μακρόστενο για τα γούστα μου. Η πλάτη, που είναι matte, είναι όλα τα λεφτά. Προφανώς πλαστικό παντού (εκτός της οθόνης). Οι επιδόσεις βελτιώνονταν με την πάροδο του χρόνου. Περίμενα να κολλάει περισσότερο για να είμαι ειλικρινής. Οι κάμερες μου θύμησαν κατι THL και ulefon που είχα πριν αρκετά χρόνια. Θα την δοκιμάσω λίγο ακόμα αλλά δεν μου φαίνονται για κάτι παραπάνω. Η οθόνη, ναι είναι αρκετά θολή για κάποιον που έρχεται από 2Κ+ οθόνες αλλά την συνηθίζεις γρήγορα. Τα 90hz δεν τα καταλαβα και πολύ
Καθαρό λογισμικό, χωρις πολύ σαβούρα. Καλή αυτονομία που θα βελτιωθεί όσο στρώνει το κινητό. Ο ήχος ήταν στέρεο και σίγουρα πιο καθαρός από ότι περίμενα. Θα ήθελα να έχει σίγουρα μια θηκουλα στο κουτί. 

Γενικα είμαι ικανοποιημένος και δεν νομίζω ότι θα έβρισκα κάτι εμφανώς καλύτερο μέχρι 100-120 ευρώ (απο Ελλάδα και εγγύηση)

Επεξ/σία από t-shock
Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο smartphone ξέρετε αν θα φέρουν και άλλα τεμάχια; γιατί βλέπω ότι έχει εξαντληθεί παντού.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...