mx1001a Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, barman_ είπε παιδες,για αντικατασταση ενος redmi note 7 αξιζει? Εάν δουλεύει ** μην το κουνάς από κει ** , και τα 2 αναφερόμενα είναι πολύ πιο υποδιαίστατα : https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-nord-n100,tcl-20-se,xiaomi-redmi-note-7-global - ΠΟΛΥ πιο μάπα κάμερα - Λίγο πιο αργά !.
evkar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εξαντλημένο . Στα 99 ευρώ πολύ καλή προσφορά ό,τι και να λέμε . Κρίνουμε πάντα με βάση την τιμή , τα έχουμε ξαναπεί . Είναι One plus , έχει gorilla glass 3 , snapdragon (έστω και αδύναμο) είναι από επώνυμη αλυσίδα , το λειτουργικό άψογο χωρίς bloat , τι άλλο να περιμένεις με 99 ευρώ, Βασικό μείον ότι θα πάρει μόνο μια αναβάθμιση σε 11 , όπως έχει ανακοινώσει η one plus , αν αυτό θεωρείται μειονεκτημα. Τώρα ,όσοι δεν θέλουν πλαστική πλάτη (πολύ θα ήθελαν αλουμίνιο ή ........τιτάνιο ) , καλύτερη κάμερα κλπ ,δεν κοιτούν στην περιοχή του κατοστάρικου αλλά πολύ πιο πάνω . Αν το βρείτε σε κάποιο κατάστημα είτε cosmote ή γερμανό θα έλεγα να το χτυπήσετε , για δεύτερο κινητό ή για παππουδογιγιάδες κλπ είναι ό,τι πρέπει. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από evkar
nicksoti Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, να σας πω τη γνωμη μου γιατί το έχω σχεδόν χρόνο, από όταν κυκλοφόρησε, και δεν είμαι ούτε γέρος ούτε πιτσιρίκι. Το είχα αγοράσει στα 140€ με το ΦΠΑ. Νομίζω ωστόσο πως και τότε ήταν τιμή "προώθησης", στα 200€ ήταν η επίσημη τιμή, όπως και τώρα. Τώρα ναι αξίζει, στα 100€ δεν το συζητώ καν, διότι έχουν λύσει όλα τα θέματα software. Έχει πάρει και android 11. Καλό χρυσό το UI τους αλλά έκανα τον beta tester. Πχ στην αρχή οι κάμερες είχαν προβλήματα και στο βίντεο και στη φωτογραφία, (μιλάμε για απλή καθημερινή χρήση πχ zoom, viber), το app των κλήσεων τα δικά του (πχ σε καλούσαν χτυπούσε αλλά τα κουμπάκια απάντησης έκαναν 5 δευτερα να εμφανιστούν). Από την άλλη λαμβάνεις την προσωποποιημένη υποστήριξη μέσω του app τους που έχουν όλοι οι χρήστες της One plus και αυτό από μόνο του μετρά. NFC η ευρωπαϊκή έκδοση δεν έχει. Ως χρήστης που κάνω πολύ συγκεκριμένη και σχετικά απλή χρήση, το είχα επιλέξει γιατί ήταν το οικονομικότερο τηλέφωνο με UFS 2.1 και 90hz οθόνη. Kαι νομίζω ακόμα είναι μαζί με το "αδελφό" oppo A53. Μέσω του site συγκρίσεων epey.co.uk. Συμβαίνει να μεταφέρω συχνά κάποια αρχεία στην SD του και είναι γρήγορο, παρά του ότι η θύρα του είναι USB2 type c. Στα συν λοιπόν, πέρα του UFS 2.1 και των 90hz. - Περιέχει φορτιστή 18W μαζί με ποιοτικό USB καλώδιο. Η μπαταρία του βγάζει έως και 2 μέρες αν δεν το παρακάνεις με πολύ χάρτες, youtube κλπ. - Εϊναι πολύ ποιοτική κατασκευή, μασίφ. Μου έχει πέσει κάποιες φορές (οκ με θήκη και τζαμάκι), αλλά μια φορά το πάτησα κιόλας στη γωνία του με τη φτέρνα σκαρπινιού και ενώ σύνθλιψα το screen protector αυτό δεν κατάλαβε τίποτα. Είμαι 115 κιλά. - Η εμφάνιση και η συσκευασία δεν θυμίζει σε τίποτα κινητό των 100 ευρώ. Πιστέψτε με. Το γκρι-μπλε ματ χρώμα πίσω είναι σοβαρό και όμορφο. - Το ηχείο είναι stereo και καμπάνα για την κατηγορία του. Αντίστοιχο του Poco F3 σε ένταση που έχει φίλος μου για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης (αν και ελαφρώς χειρότερες μεσαίες συχνότητες). Σημαντικό για μένα που απεχθάνομαι τα bluetooth και μιλώ πολύ ανοικτή ακρόαση στο αυτοκίνητο αλλά ΚΑΙ στο σκούτερ. Σκεφτείτε οδηγείς σκούτερ, με κράνος, το έχεις στο τσαντάκι μέσης στη θήκη και ΑΚΟΥΣ τον πλοηγό του GPS. - GPS, wifi 5ghz, 4g όλα απροβλημάτιστα, καθαρή δυνατή συνομιλία ως κινητό. Απόκριση οθόνης καλή, proximity sensor αρκετά αξιόπιστος δεν πατιούνται εύκολα κουμπιά όταν μιλάς, το λειτουργικό λιτό και όμορφο μαζί. - Συχνές ενημερώσεις ασφαλείας. Καμία σχέση με άλλα οικονομικά κινητά που τα αφήνουν στην τύχη τους. - Εϊναι certified για enterprise χρήση από την google. Οπότε αν έχετε εταιρία και το θέλετε για τους υπαλλήλους σας, τσιμπήστε το. Στα αρνητικά: - O snapdragon 460 περίεργος πολύ. Οι εφαρμογές αργούν λίγο να ανοίξουν. Πχ ανοίγουν πιο αργά από της γυναίκας μου που έχει Honor 8S 4/64 με Helio A22 νομίζω. Μόλις ανοίξουν είναι όσο γρήγορες περιμένεις από 8πύρινο με 4 Α73 πυρήνες (ουσιαστικά είναι ένας underclocked 662). Αν βέβαια θες split screen με 2 απαιτητικές εφαρμογές, πχ χάρτες μαζί με youtube, και να κάνει και rotate σφαίρα, ε εκεί θα απογοητεύσει λίγο, όχι πως θα κολήσει ποτέ, αλλά είναι αργό. Γενικά πάντως, γρήγορο δεν το λες, από την άλλη δεν μου έχει κολήσει ποτέ. - Δεν έχει led ειδοποιήσεων. 1η φορά στη ζωή μου δεν το έχω αυτό, και είχα πάντα σχετικά οικονομικά κινητά. - Ο φακός του είναι αδύναμος. - Οι κάμερες για απλή καταγραφή είναι μια χαρά, με φυσικά χρώματα. Μέχρι εκεί. Θεωρώ εξάλλου ότι ελάχιστα κινητά είναι για κάτι παραπάνω. Δεν φωτογραφίζω σχεδόν ποτέ με το κινητό, δεν μπορώ καν με τα χονδροδάχτυλά μου. Ίσως γιατί είμαι φωτογράφος και δεν μπορώ αν δεν έχω σωστό κράτημα. Τέλος πάντων, επειδή ξέρω τι θέλει η νεολαία σήμερα, ΜΗΝ το πάρετε για φωτογραφίες. - H συσκευασία δεν έχει θήκη και τζαμάκι. Όταν το είχα πάρει μαρτύρησα για να βρω, εν μέσω lockdown κιόλας, τώρα βέβαια βρίσκεις άνετα. Σε αυτή την κατηγορία τιμής, 5 από εδώ 10 από εκεί πρέπει να τα προσθέσεις στο κόστος. Υ.Γ για μένα είναι λάθος η λογική που διαβάζω, "χτυπήστε το για 2ο, για την γιαγιά κλπ". Μόνο και μόνο επειδή είναι προσφορά. Πέρα του ότι το στερείτε από κάποιους που το έχουν πραγματική ανάγκη, είναι τόσο φθηνά τα κινητά της κατηγορίας και ανανεώνονται τόσο γρήγορα τα μοντέλα, που είναι σίγουρο πως όταν πραγματικά χρειαστείτε μια 2η συσκευή, ή μια οικονομική 1η, θα βρείτε μια που να σας κάνει να αγοράσετε εκείνη τη στιγμή. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από nicksoti 15 7
giorginho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 21/11/2021 στις 10:13 ΠΜ, SpirtouLisS είπε ...Αν το πιασεις στα χερια σου σε μαγαζι και συγκρινεις με διπλανα θα καταλαβεις. Δε νομιζω ουτε καν να το πλησιαζει αλλο στα 100 ευρω. Σε ποιοτητα κατασκευης και αισθηση ασυγκριτα μακραν καλυτερο το tcl. Απροβληματιστος αισθητηρας αποτυπωματων στο tcl προβληματικος στο oneplus (αυτο δεν ειναι βασει δικης μου εμπειριας αλλα βασει τι διαβαζω εδω καο εκει) Υγ..ολως τυχαιως εδω και 2 ωρες ειμαι ακριβως στο ιδιο διλλημα...αυτη η καμερα στο tcl χαλι μαυρο. Χειριστη... Με τετοιες εμπειριες ειναι να απορει κανείς πώς "εμπιστευομαστε" να κρινουμε τα κινητα εδω με βαση μια ιστοσελιδα (kimovil) που δινει 8 στο N100 και 5 (!) στο TLC στην κατηγορια "design & materials"... Για την καμερα που λες υπαρχουν δειγματα; στο gsmarena δε βρισκω κατι. Τοσο χαλια;
nicksoti Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον fingerprint sensor στο Ν1ΟΟ. Το TCL δεν έχει gorilla glass, UFS 2.1 (μόνο στην 128gb έκδοση έχει), 90Hz, 18W φόρτιση όπως το Nord και έχει notch. Και μόνο από αυτά δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης. Το 1ο και το 4ο ίσως δικαιολογούν τη διαφορά στο σκορ στο design & materials.
arisg90 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΑΚΥΡΟ. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από arisg90
maxdore217 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Περιμένω post του στιλ: Επειδή δεν θα πάω στον Παππού μου φέτος δίνω 4 κλειστά (στα ίδια λ7€) . Ναι ρε φίλε 4 θα του έκανα δώρο τι πρόβλημα έχεις εσύ! 1
VaggD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 minutes ago, maxdore217 said: Περιμένω post του στιλ: Επειδή δεν θα πάω στον Παππού μου φέτος δίνω 4 κλειστά (στα ίδια λ7€) . Ναι ρε φίλε 4 θα του έκανα δώρο τι πρόβλημα έχεις εσύ! Θα πέσει πλ κλάμα όταν βγει κάποια πρακτικά κλ προσφορά στην ίδια τιμή ή 20-30 ευρώ παραπάνω...
pagkakia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, arisg90 είπε Εχω 1 τμχ απο cosmote.gr σφραγισμενο (δεν εχει ανοιχτει ουτε η συσκευασια του κουριερ) απο λαθος παραγγελια.Περιοχη Βυρωνα.Εννοειται 99€. Η προσφορά με τα Bluetooth ακουστικά η σκέτο;
Konstantin77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, arisg90 είπε Εχω 1 τμχ απο cosmote.gr σφραγισμενο (δεν εχει ανοιχτει ουτε η συσκευασια του κουριερ) απο λαθος παραγγελια.Περιοχη Βυρωνα.Εννοειται 99€. Με ενδιαφέρει για την κόρη μου. Έστειλα pm
Phoenix7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δοκίμασε κανείς να περάσει κωδικό από τον Γερμανο; (π.χ. 50€); τον δέχεται κανονικά;
nek4d Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 5:55 ΠΜ, nicksoti είπε ... - Δεν έχει led ειδοποιήσεων. 1η φορά στη ζωή μου δεν το έχω αυτό, και είχα πάντα σχετικά οικονομικά κινητά. .. Ευχαριστουμε για την αναλυτικη περιγραφη φιλε! Αυτου του ειδους οι περιγραφες/εμπειριες, βοηθανε τα μεγιστα στην ληψη αποφασεων αγορας απο τριτους. Μια απορια, για το notification led, μιας και το ειχες πριν και δεν το ειχες τωρα με αυτο, πως το παλεψες? Με app? 1
nicksoti Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δεν το έψαξα. Ούτε καν ήξερα ότι υπάρχουν app γι αυτό. Φαντάζομαι αναβοσβύνουν την οθόνη; τον φακό; και πάλι δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο 1
nek4d Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, nicksoti είπε Δεν το έψαξα. Ούτε καν ήξερα ότι υπάρχουν app γι αυτό. Φαντάζομαι αναβοσβύνουν την οθόνη; τον φακό; και πάλι δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο Spoiler Ναι, υπαρχουν πολλα σχετικα apps, τα περισσοτερα προσομοιαζουν ειδοποιηση με κομματακι απο την οθονη. (Ρωτησα μηπως και ειχες εμπειρια με καποιο συγκεκριμενο. Οκ).
dimis_pj Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, το πήρα για τη μάνα μου και ενώ στο Γερμανό αναφέρει στα περιεχόμενα συσκευασίας ότι έχει handset, τελικά δεν έχει. Μπορεί κάποιος που το πήρε να μου πει αν έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις