Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord N100 Dual 4G 64GB Midnight Frost Smartphone - Germanos 99€ [TΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρήγγειλα και εγώ για τον μικρό που έχει mate 10 lite. Μου φαίνεται όμως υποδεέστερο και ας είναι 3 χρόνων νεότερο. 

Σκέφτομαι εάν θα το παραλάβω η όχι. Καμία βοήθεια; Αξίζει η αντικατάσταση; 

Επεξ/σία από miltostammy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά συγγνώμη για την χαζή ερώτηση , στο site του cosmote στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου λέει " wifi όχι " τυπογραφικό είναι ή όντως δεν έχει δυνατότητα χρήσης WiFi διότι μου φαίνεται τελείως παράλογο

Επεξ/σία από Kostasm45
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Το παρήγγειλα και εγώ για τον μικρό που έχει mate 10 lite. Μου φαίνεται όμως υποδεέστερο και ας είναι 3 χρόνων νεότερο. 

Σκέφτομαι εάν θα το παραλάβω η όχι. Καμία βοήθεια; Αξίζει η αντικατάσταση; 

Να παραλάβεις... Τι αξία έχουν τα 99€...

Δημοσ.

Ε ρε χαρές που θα κάνουν οι μανάδες και οι πατεράδες το black friday! πήρα κι εγώ ενα από cosmote.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Bax είπε

Ε ρε χαρές που θα κάνουν οι μανάδες και οι πατεράδες το black friday! πήρα κι εγώ ενα από cosmote.

Πρέπει να πληρωθεί με επιλογή μόνο με κάρτα και αποστολή με δωρεάν μεταφορικά, η έχει και επιλογή παραλαβής και πληρωμής σε κατάστημα;Δεν είδα να το αναφέρει.

Δεν γίνεται πληρωμή στο courier;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πρέπει να πληρωθεί με επιλογή μόνο με κάρτα και αποστολή με δωρεάν μεταφορικά, η έχει και επιλογή παραλαβής και πληρωμής σε κατάστημα;Δεν είδα να το αναφέρει.

Δεν γίνεται πληρωμή στο courier;

Εχει και αντικαταβολή. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eduardo είπε

Εχει και αντικαταβολή. 

Απ ότι είδα κατά την παραγγελία μου, έλεγε μόνο με μετρητά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε

Εγώ σκεφτόμουν το realme 8 αλλά το περίμενα στα 150 τώρα bf ούτε για αστείο βέβαια 

Και εγώ μια απο τα ίδια.

Για γονέα το θέλω μεν, αλλά αν είναι να κάνει μόνο για τηλέφωνα και στα υπόλοιπα να κολλάει άσχημα με το καλημέρα,έ ας πάω σε κάτι λίγο καλύτερο που να ειναι τουλάχιστον αξιοπρεπές.

Ετσι γράφανε κάποιοι και για το Samsung Galaxy Tab A7 2020 μοντέλο,ότι είναι φοβερό για γονείς,το αγόρασα και εγώ και μου κάνουν παράπονο(το βλέπω και εγώ ο ίδιος δηλαδή)ότι κολλάει αρκετά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και εγώ μια απο τα ίδια.

Για γονέα το θέλω μεν, αλλά αν είναι να κάνει μόνο για τηλέφωνα και στα υπόλοιπα να κολλάει άσχημα με το καλημέρα,έ ας πάω σε κάτι λίγο καλύτερο που να ειναι τουλάχιστον αξιοπρεπές.

Ετσι γράφανε κάποιοι και για το Samsung Galaxy Tab A7 2020 μοντέλο,ότι είναι φοβερό για γονείς,το αγόρασα και εγώ και μου κάνουν παράπονο(το βλέπω και εγώ ο ίδιος δηλαδή)ότι κολλάει αρκετά.

Off topic.. Ποσο δικιο για Samsung Galaxy Tab A7 2020 ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...