Arwindan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Έριξα και εγώ μια παραγγελία ένα για τον πατέρα μου.
miltostammy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το παρήγγειλα και εγώ για τον μικρό που έχει mate 10 lite. Μου φαίνεται όμως υποδεέστερο και ας είναι 3 χρόνων νεότερο. Σκέφτομαι εάν θα το παραλάβω η όχι. Καμία βοήθεια; Αξίζει η αντικατάσταση; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από miltostammy
Kostasm45 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά συγγνώμη για την χαζή ερώτηση , στο site του cosmote στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου λέει " wifi όχι " τυπογραφικό είναι ή όντως δεν έχει δυνατότητα χρήσης WiFi διότι μου φαίνεται τελείως παράλογο Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Kostasm45
andreas1gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, miltostammy είπε Το παρήγγειλα και εγώ για τον μικρό που έχει mate 10 lite. Μου φαίνεται όμως υποδεέστερο και ας είναι 3 χρόνων νεότερο. Σκέφτομαι εάν θα το παραλάβω η όχι. Καμία βοήθεια; Αξίζει η αντικατάσταση; Να παραλάβεις... Τι αξία έχουν τα 99€...
archiezulu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Είναι η καλύτερη περίπτωση το απλό 8, όπως επίσης και το 7 Pro. Είχε βγεί εδώ στις προσφορές; Οχι
Bax Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Ε ρε χαρές που θα κάνουν οι μανάδες και οι πατεράδες το black friday! πήρα κι εγώ ενα από cosmote. 2
AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Bax είπε Ε ρε χαρές που θα κάνουν οι μανάδες και οι πατεράδες το black friday! πήρα κι εγώ ενα από cosmote. Πρέπει να πληρωθεί με επιλογή μόνο με κάρτα και αποστολή με δωρεάν μεταφορικά, η έχει και επιλογή παραλαβής και πληρωμής σε κατάστημα;Δεν είδα να το αναφέρει. Δεν γίνεται πληρωμή στο courier; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από AntiCambeR
eduardo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πρέπει να πληρωθεί με επιλογή μόνο με κάρτα και αποστολή με δωρεάν μεταφορικά, η έχει και επιλογή παραλαβής και πληρωμής σε κατάστημα;Δεν είδα να το αναφέρει. Δεν γίνεται πληρωμή στο courier; Εχει και αντικαταβολή.
christs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, eduardo είπε Εχει και αντικαταβολή. Απ ότι είδα κατά την παραγγελία μου, έλεγε μόνο με μετρητά.
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Εγώ σκεφτόμουν το realme 8 αλλά το περίμενα στα 150 τώρα bf ούτε για αστείο βέβαια Και εγώ μια απο τα ίδια. Για γονέα το θέλω μεν, αλλά αν είναι να κάνει μόνο για τηλέφωνα και στα υπόλοιπα να κολλάει άσχημα με το καλημέρα,έ ας πάω σε κάτι λίγο καλύτερο που να ειναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Ετσι γράφανε κάποιοι και για το Samsung Galaxy Tab A7 2020 μοντέλο,ότι είναι φοβερό για γονείς,το αγόρασα και εγώ και μου κάνουν παράπονο(το βλέπω και εγώ ο ίδιος δηλαδή)ότι κολλάει αρκετά. 2 1
VaggD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Υπομονή τώρα ξεκίνησε το BF, μέχρι τέλος του μήνα όλο και κάποια κλ προσφορά θα βγει....
fragos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Και εγώ μια απο τα ίδια. Για γονέα το θέλω μεν, αλλά αν είναι να κάνει μόνο για τηλέφωνα και στα υπόλοιπα να κολλάει άσχημα με το καλημέρα,έ ας πάω σε κάτι λίγο καλύτερο που να ειναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Ετσι γράφανε κάποιοι και για το Samsung Galaxy Tab A7 2020 μοντέλο,ότι είναι φοβερό για γονείς,το αγόρασα και εγώ και μου κάνουν παράπονο(το βλέπω και εγώ ο ίδιος δηλαδή)ότι κολλάει αρκετά. Off topic.. Ποσο δικιο για Samsung Galaxy Tab A7 2020 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις