Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord N100 Dual 4G 64GB Midnight Frost Smartphone - Germanos 99€ [TΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάνω στη βιασύνη μου δεν σκέφτηκα να ρωτήσω αν στην συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής 18 Watt και γενικώς τι υπάρχει στο κουτί πέραν του κινητού (ακουστικά προφανώς όχι, θήκη σιλικόνης ίσως;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 9-11 είπε

Πάνω στη βιασύνη μου δεν σκέφτηκα να ρωτήσω αν στην συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής 18 Watt και γενικώς τι υπάρχει στο κουτί πέραν του κινητού (ακουστικά προφανώς όχι, θήκη σιλικόνης ίσως;)

OnePlus Nord N100
Charger Adapter
USB Type-C Cable
Οδηγός γρήγορης έναρξης
Safety Information
Εξαγωγή δίσκου SIM

https://www.oneplus.com/gr/n100/specs

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο τι θα σε κρατήσει 5 χρόνια εκτίθεσται. Και εγώ έχω ένα s3 mini που λειτουργεί ακόμα. Ε και. 121 έκανε ανέκαθεν είκοσι ευρώ έκπτωση έβαλαν. Είναι μια χαρά κινητό για τα βασικά για δεύτερο η για γονείς παππούδες κτλ. Μέχρι εκεί. Άμα προέρχεσαι από ναυαρχίδα 20-21 και πιάσεις κάτι τέτοιο θα δυσανασχετείς μονίμως 

• Thanks 1
Δημοσ.

Σάββατο βράδυ και εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά από το σαιτ της κοσμοτε. Άντε να προλάβεις πλέον προσφορά από το insomnia ειδικά αυτή την περίοδο. 😂

1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο τι θα σε κρατήσει 5 χρόνια εκτίθεσται. Και εγώ έχω ένα s3 mini που λειτουργεί ακόμα. Ε και. 121 έκανε ανέκαθεν είκοσι ευρώ έκπτωση έβαλαν. Είναι μια χαρά κινητό για τα βασικά για δεύτερο η για γονείς παππούδες κτλ. Μέχρι εκεί. Άμα προέρχεσαι από ναυαρχίδα 20-21 και πιάσεις κάτι τέτοιο θα δυσανασχετείς μονίμως 

Για δεύτερο σε συνδυασμό με δώρο τα ακουστικά θα ήταν ότι πρέπει όπως λες. Ηλικιωμένος νομίζω θα δυσανασχετεί με την γκουμουτσα με οθόνη 6.55 ίντσες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο τι θα σε κρατήσει 5 χρόνια εκτίθεστε. Και εγώ έχω ένα s3 mini που λειτουργεί ακόμα. Ε και. 121 έκανε ανέκαθεν είκοσι ευρώ έκπτωση έβαλαν. Είναι μια χαρά κινητό για τα βασικά για δεύτερο η για γονείς παππούδες κτλ. Μέχρι εκεί. Άμα προέρχεσαι από ναυαρχίδα 20-21 και πιάσεις κάτι τέτοιο θα δυσανασχετείς μονίμως 

Μα για γιαγιάδες και παππούδες (70 πατημένα) το πήραμε!
Προτείνετε τώρα και καμιά θήκη να το κλείσουμε το θέμα.

Επεξ/σία από 9-11
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, livornian7 είπε

εγω παντως με μισθο 560ε,καταφερα σημερα και το αγορασα αλλαζοντας το 5αετιας p10lite

Μία χαρά επιλογή έκανες για τα λεφτά που έδωσες. Άσε κάποιους να γυρεύουν το θαύμα. 

IMG_20211119_154316.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι για 100 ευρώ, όπως επίσης άριστο είναι και το p40 lite στα 129 απο γερμανό πριν 2 βδομάδες που το έχω στα χέρια μου.μερικοί εδω μέσα δεν έχετε καν αίσθηση του τι πληρώνετε και τι αγοράζετε.

Δημοσ.

Το οτι νομιζετε οτι ολοι ασχολουμαστε ολη μερα με το κινητο με ξεπερναει εγω το ιδιο μου κανει αν εχω κινητο των 100 η τον 1000 ευρω

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή περίπτωση για τους γονείς, ειδικά η προσφορά με τα ακουστικά.

Αφού τα καταφέρνει ο Kirin 659 σε browsing, You Tube και social media, ο Snapdragon 460 θα είναι ακόμα καλύτερος.

https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-460-vs-hisilicon-kirin-659

Πιθανόν να το ψάξω σε κάποιο κατάστημα απο την Δευτέρα το πρωί για την μητέρα μου, έχει το tablet Mediapad T5 10" με τον Kirin 659 και το έχει λιώσει, δεν κολλάει.Για αυτό κάνω την σύγκριση.

Ειδικά με το "ελαφρύ" λειτουργικό του Nord, ακόμα καλύτερα.

Μετά για κάτι καλύτερο, ανεβαίνουμε σε τιμή σε κάποιο TCL η Realme.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Καλή περίπτωση για τους γονείς, ειδικά η προσφορά με τα ακουστικά.

Αφού τα καταφέρνει ο Kirin 659 σε browsing, You Tube και social media, ο Snapdragon 460 θα είναι ακόμα καλύτερος.

https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-460-vs-hisilicon-kirin-659

Πιθανόν να το ψάξω σε κάποιο κατάστημα απο την Δευτέρα το πρωί για την μητέρα μου, έχει το tablet Mediapad T5 10" με τον Kirin 659 και το έχει λιώσει, δεν κολλάει.Για αυτό κάνω την σύγκριση.

Ειδικά με το "ελαφρύ" λειτουργικό του Nord, ακόμα καλύτερα.

Μετά για κάτι καλύτερο, ανεβαίνουμε σε τιμή σε κάποιο TCL η Realme.

Εγώ σκεφτόμουν το realme 8 αλλά το περίμενα στα 150 τώρα bf ούτε για αστείο βέβαια 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Εγώ σκεφτόμουν το realme 8 αλλά το περίμενα στα 150 τώρα bf ούτε για αστείο βέβαια 

Το είχα πάρει για ένα φίλο στο κάντε παζάρι του Κωτσόβολου στα 153 πριν ένα μήνα 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Είναι η καλύτερη περίπτωση το απλό 8, όπως επίσης και το 7 Pro.

6 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Το είχα πάρει για ένα φίλο στο κάντε παζάρι του Κωτσόβολου στα 153 πριν ένα μήνα 

Είχε βγεί εδώ στις προσφορές;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...