nik187 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κι εγώ το ίδιο έχω. Δεν έχω απαιτήσεις πάνω από 150W. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι με τον ανεμιστήρα να δουλεύει στο φουλ, είτε στην αρχή, είτε κατά τη χρήση. Περισσότερα εδώ (στην επόμενη σελίδα έχω ηχητικό): Αλήθεια τώρα έτσι ακούγεται? Απο αυτό και μόνο τρώει άκυρο από εμένα. Οπότε μάλλον καταλήγω στο corsair TX550M η TX650M
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να το επιστρέψετε σαν doa. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Θέλω να νοιώθω ότι είναι "ζωντανό". Όλο ακριβά τροφοδοτικά είναι το eshop. Δεν έχει τα Corsair CV ή CX που είναι κι αυτά καλά στη budget κατηγορία. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κι εγώ το ίδιο έχω. Δεν έχω απαιτήσεις πάνω από 150W. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι με τον ανεμιστήρα να δουλεύει στο φουλ, είτε στην αρχή, είτε κατά τη χρήση. Περισσότερα εδώ (στην επόμενη σελίδα έχω ηχητικό): Ο ήχος για 2 δεύτερα στην εκκίνηση είναι συνηθισμένος σε κάρτες γραφικών και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα, ακόμα και αν το κάνουν και τα δύο τους μαζί (όπως και στην περίπτωση του ηχητικού του Τέρη, ακουώ καθαρά και την κάρτα). Κατά τη χρήση θεωρώ ότι δε θα ακούγεται καθόλου μιας και συζητάμε για το εξακοσάρι system power 9 και σε κάθε περίπτωση θα το καλύπτει στοκ ανεμιστήρας. Μέχρι τα 300w μου φαίνεται τελείως αθόρυβο πάντως και συζητάμε για το πολύ 200w στα πλαίσια της χρήσης σου: Infographics Αυτό που ακούς στο ηχητικό θα είναι στα ~32dB για 2 δευτερα. Δέκα φορές πάνω απ'οτι θα ακούγεται εν λειτουργία (~12dB). -20dB=10 φορές λιγότερο. Είναι δικιά σου απόφαση. Αν έχεις ήδη αθόρυβους ανεμιστήρες και δίσκους πήγαινε στο RM550x.
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) * Είχα αποσυνδέσει τα φανάκια CPU-GPU. Η λήψη έγινε από τα πλάγια. 34 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Κατά τη χρήση θεωρώ ότι δε θα ακούγεται καθόλου μιας και συζητάμε για το εξακοσάρι system power 9 κα Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού γυρίζει οριακά πιο γρήγορα από ένα CD Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
nik187 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Μπορείτε να το επιστρέψετε σαν doa. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Θέλω να νοιώθω ότι είναι "ζωντανό". Όλο ακριβά τροφοδοτικά είναι το eshop. Δεν έχει τα Corsair CV ή CX που είναι κι αυτά καλά στη budget κατηγορία. Το eshop το έβαλα γιατί σε ότι και αν κοίταξα σε άμεσα διαθέσιμο από skroutz οι τιμές είναι κοντά , αν βάλεις και τα μεταφορικά μέσα για Λάρισα που μένω. Τα CX τα έχει 1 ώρα πριν, PC_Science_Lefkada είπε Ο ήχος για 2 δεύτερα στην εκκίνηση είναι συνηθισμένος σε κάρτες γραφικών και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα, ακόμα και αν το κάνουν και τα δύο τους μαζί (όπως και στην περίπτωση του ηχητικού του Τέρη, ακουώ καθαρά και την κάρτα). Κατά τη χρήση θεωρώ ότι δε θα ακούγεται καθόλου μιας και συζητάμε για το εξακοσάρι system power 9 και σε κάθε περίπτωση θα το καλύπτει στοκ ανεμιστήρας. Μέχρι τα 300w μου φαίνεται τελείως αθόρυβο πάντως και συζητάμε για το πολύ 200w στα πλαίσια της χρήσης σου: Infographics Αυτό που ακούς στο ηχητικό θα είναι στα ~32dB για 2 δευτερα. Δέκα φορές πάνω απ'οτι θα ακούγεται εν λειτουργία (~12dB). -20dB=10 φορές λιγότερο. Είναι δικιά σου απόφαση. Αν έχεις ήδη αθόρυβους ανεμιστήρες και δίσκους πήγαινε στο RM550x. Γι το RM550x φεύγουμε στα χρήματα . Το 2018 αγγίζει τα 100 , άμεσα διαθέσιμο, και το 2021 πάμε στα 110
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, nik187 είπε Τα CX τα έχει Στο απλό αναφερόμουν, όχι στα CX-M.
nik187 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Στο απλό αναφερόμουν, όχι στα CX-M. Συγχωραμε αλλά δεν έχω ιδέα τα μοντέλα
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ούτε κι εγώ ήξερα τη διαφορά, από άλλο μέλος το έμαθα πέρυσι σαν εσάς! https://www.insomnia.gr/forums/topic/487346-τροφοδοτικά-desktopποιόποιός/page/439/#comment-58410138 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
triplex1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nik187 είπε Συγχωραμε αλλά δεν έχω ιδέα τα μοντέλα Σημερα μετα τις 12 το βραδυ θα βαλει crazy της ερχομενης εβδομαδας , καθε εβδομαδα βαζει τροφοδοτικα μη βιαζεσαι περιμενε να δεις τι θα εχει
nik187 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, triplex1 είπε Σημερα μετα τις 12 το βραδυ θα βαλει crazy της ερχομενης εβδομαδας , καθε εβδομαδα βαζει τροφοδοτικα μη βιαζεσαι περιμενε να δεις τι θα εχει Το ξέρω και αυτό περιμένω. Έχω χτυπήσει κατά καιρούς πράγματα... Σε ευχαριστώ πάντως 2
triplex1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, nik187 είπε Το ξέρω και αυτό περιμένω. Έχω χτυπήσει κατά καιρούς πράγματα... Σε ευχαριστώ πάντως Αν βαλει κανα δυο θα σε βαλω λινκ με το καλυτερο 1
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) (Που) καταλήξατε τελικά; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
nik187 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε (Που) καταλήξατε τελικά; TX650M Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από nik187 1 1
nik187 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αναμένω εντυπώσεις! Παιδιά συγνώμη αλλά εκ παραδρομής έγραψα λάθος.Τώρα το κατάλαβα, Ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα. Αυτό πού αγόρασα είναι το TX650M Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από nik187 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα