Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μία DSLR. Το διαθέσιμο ποσό είναι 500 -600 Ε. Είχα καταλήξει σε ένα κιτ Nikon d3500 με δύο φακούς. Ψάχνοντας τώρα, black friday περίοδο, είδα μια προσφορά του Κωστόβολου στη Nikon d5300 με δύο φακούς στα 500Ε και θεώρησα ότι είναι ευκαιρία, αλλά μέχρι να το σκεφτώ είχε εξαντληθεί από παντού η προσφορά.  Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας... Μήπως έχω αργήσει γενικά για τις προσφορές της black friaday; Ξέρετε αν  θα υπάρχουν αντίστοιχες προσφορές τον Ιανουάριο ή εσείς ποια φωτογραφική μου προτείνετε για το πιο πάνω ποσό. Περιμένω τις συμβουλές σας.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 580€ , βλέπω έχουν πολλοί προσφορά τη Nikon D3500 με 18-55 vr και 70-300 vr. 

Χωρίς προσφορές, με λίγα χρήματα παραπάνω, μπορείς να πάρεις σκέτη τη D3500 και να αγοράσεις σκέτο , τον Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC .

Αν έμπαινες σε διαδικασία μεταχειρισμένης, μια D3300 - D3400 πρέπει να βρίσκεται πολύ πιο φθηνά. 

Σε αγγελίες, εδώ , βλέπω με 250€ και με 350€ να πουλάνε D5300 με τον κιτ 18-55. Θα την προτιμούσα. 

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέρω ότι η προσφορά για τη d3500 με τους δύο φακούς "παίζει" πολύ... Επειδή όμως είδα την προσφορά για τη d5300 η οποία, αν δεν κάνω λάθος, είναι μια κλάση πιο πάνω από d3500,  έλεγα μήπως την έβρισκα και αλλού ή αργότερα τον Ιανουάριο. Θα προτιμούσα να μην πάρω μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

Ωστόσο αν έβρισκες D5300 μτχ με τον κιτ 18-55 στα 250€ , έχει κορυφαίο value for money. Και μαζεύεις λεφτά με σκοπό να τον αντικαταστήσεις με κανέναν Nikon 17-55mm f/2.8 AF-S , που είναι ο απόλυτος φακός για DX (βρίσκεται επίσης μεταχειρισμένος ευκαιρία, αν έχει κανείς υπομονή). 

Δημοσ.

Αν και φαντάζομαι το έχεις δει ήδη υπάρχει και η Canon 800d στα 400 μονο με 18-55 φακό όμως. Δεν ξέρω πόσο θα σου χρειαστεί ο τηλεφακός, αυτό είναι στη δική σου κρίση. Ωστόσο σαν σώμα είναι ένα τσακ παραπάνω και από τις 2. Αν όμως έχεις καταλήξει στο ότι θες και τους 2 φακούς λόγω προσφορών τότε πάσο (και εγώ μάλλον προς τα εκεί θα πήγαινα εκτός αν τα 400 ήταν το ανώτατο χρηματικό μου όριο).  

Ανάμεσα στις 2 Nikon δεν υπάρχουν τρελές διαφορές. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι η οθόνη. Να πω την αλήθεια δεν τις μπορώ τις σταθερές οθόνες οπότε και εγώ θα στραφόμουν προς την 5300. Ωστόσο αν δεν τη βρεις... δεν θα χάσεις και κάτι. 

Για καμία mirrorless όπως η Canon M200 μπα ε ? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ωστόσο αν έβρισκες D5300 μτχ με τον κιτ 18-55 στα 250€ , έχει κορυφαίο value for money. Και μαζεύεις λεφτά με σκοπό να τον αντικαταστήσεις με κανέναν Nikon 17-55mm f/2.8 AF-S , που είναι ο απόλυτος φακός για DX (βρίσκεται επίσης μεταχειρισμένος ευκαιρία, αν έχει κανείς υπομονή). 

Είχε αυτή  ακριβώς την προσφορά το public, στα 200 μάλιστα , αλλά το έχασα και αυτό!!!!!!! Οπότε γιατί να πάρω μεταχειρισμένη... κάπου θα υπάρχει αυτή η προσφορά σε καινούρια, λέω εγώ... Πώς αλλιώς μπορώ να ψάξω τις προσφορές, υπάρχει κάποιο site που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές; Αυτή τη στιγμή όπου έχω δει προσφορά της D5300 έχει εξαντληθεί.

17 λεπτά πριν, pifilos είπε

Αν και φαντάζομαι το έχεις δει ήδη υπάρχει και η Canon 800d στα 400 μονο με 18-55 φακό όμως. Δεν ξέρω πόσο θα σου χρειαστεί ο τηλεφακός, αυτό είναι στη δική σου κρίση. Ωστόσο σαν σώμα είναι ένα τσακ παραπάνω και από τις 2. Αν όμως έχεις καταλήξει στο ότι θες και τους 2 φακούς λόγω προσφορών τότε πάσο (και εγώ μάλλον προς τα εκεί θα πήγαινα εκτός αν τα 400 ήταν το ανώτατο χρηματικό μου όριο).  

Ανάμεσα στις 2 Nikon δεν υπάρχουν τρελές διαφορές. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι η οθόνη. Να πω την αλήθεια δεν τις μπορώ τις σταθερές οθόνες οπότε και εγώ θα στραφόμουν προς την 5300. Ωστόσο αν δεν τη βρεις... δεν θα χάσεις και κάτι. 

Για καμία mirrorless όπως η Canon M200 μπα ε ? 

Έχω κολλήσει λίγο με Nikon, και αν έβρισκα και με δυο φακούς ακόμα καλύτερα. Για mirroless δεν νομίζω, ας πάρω μια dslr που το έχω καημό πρώτα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vpragasti είπε

Θέλω να αγοράσω μία DSLR. Το διαθέσιμο ποσό είναι 500 -600 Ε. Είχα καταλήξει σε ένα κιτ Nikon d3500 με δύο φακούς. Ψάχνοντας τώρα, black friday περίοδο, είδα μια προσφορά του Κωστόβολου στη Nikon d5300 με δύο φακούς στα 500Ε και θεώρησα ότι είναι ευκαιρία, αλλά μέχρι να το σκεφτώ είχε εξαντληθεί από παντού η προσφορά.  Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας... Μήπως έχω αργήσει γενικά για τις προσφορές της black friaday; Ξέρετε αν  θα υπάρχουν αντίστοιχες προσφορές τον Ιανουάριο ή εσείς ποια φωτογραφική μου προτείνετε για το πιο πάνω ποσό. Περιμένω τις συμβουλές σας.....

Δεν τελειώνουν οι μηχανές αγαπητέ , μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις επόμενες εκπτώσεις και μέχρι τότε να κάνετε την έρευνα σας . Δεν συμφωνώ με αγορά , παρά συγκεκριμένου μοντέλου στο οποίο έχετε καταλήξει . Θέλω να πω δλδ μην πηγαίνετε με την λογική όποιο είναι σε καλύτερη προσφορά .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, babisskg είπε

καλησπέρα,  να ξέρεις ότι  αυτή η προσφορά της d3500  τουλάχιστον ''παίζει'' και σε ασχετες εποχές από εκπτώσεις.. επίσης τα γνωστά φωτ/κα καταστήματα της Αθήνας αυτές τις μέρες βάζουν κι αυτά προσφορές, οπότε  να  έχεις τον νού σου και σε αυτά.. για κάτι πού σου κάνει.. αν δε είσαι Αθήνα, θα πρότεινα να κάνεις μια έρευνα από κοντά.. σε ένα πρωινό τα βλέπεις όλα.. όπου θα δείς και άλλες προτάσεις.. κι όταν βγεί κάτι φθηνά , αφού θα έχεις καταλήξει τι θέλεις να προλάβεις να κλείσεις την αγορά σου από οπουδήποτε βρείς καλή τιμή..

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Στο bestprice αν δεις έχει  D5300 στα 550€ με τον 18-105 vr . 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!  Νομίζω είναι μια πολύ καλή προσφορά ..... Το σκέφτομαι σοβαρά και μάλλον  αυτή θα πάρω... Ειλικρινά σ' ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες, με βοήθησες πολύ!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και τις συμβουλές σας!!!! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vpragasti είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!  Νομίζω είναι μια πολύ καλή προσφορά ..... Το σκέφτομαι σοβαρά και μάλλον  αυτή θα πάρω... Ειλικρινά σ' ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες, με βοήθησες πολύ!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και τις συμβουλές σας!!!! 

Κι' εμείς όλοι χαιρόμαστε που βρέθηκε η λύση και παράλληλα ευχόμαστε καλές λήψεις , τις οποίες θα χαρούμε να μας παρουσιάσετε !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...