Προς το περιεχόμενο

Nova 100αρα με TP Link Archer VR400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Να σας γραψω και εγω το πρόβλημα που αντιμετωπιζώ 3-4 μέρες τώρα και κοντεβω να σκάσω.

Είχα Nova 50αρα. Κάτι έγινε μια μέρα και καηκε το τροφοδοτικό απο το μοντεμ της Nova H267N. Λεω ευκαιρία να το αλλάξω. Πάω απο Nova και πέρνω το TP link Archer VR400. Το βάζω πανω στην γραμμή και ολα μια χαρα. Σταθερο full γραμμή και ολα μια χαρα.

Με καλούν απο την Nova για αναβαθμιση γραμμής. Να μην τα πολυλογο το δέχομαι να κάνω την γραμμή μου 100αρα. Η κοπέλα που μου έκανε την συνδεση με διαβεβαιωνει πως στις 100αρες δεν υπάρχει ΜΗ Voip γραμμή (η 50αρα μου δεν ηταν Voip). λέω δεν πειράζει θα την κάνω.Της αναφέρω πως δεν εχω Voip μοντεμ και λεει οτι θα μου στείλουν για να μπορω να εχω και τηλεφωνο.(όλα αυτα την Δευτερα).

Μετά απο λίγη ώρα έρχεται μυνημα οτι το αιτημα μου για την αναβαθμιση ολοκληρωθηκε. Reboot το μοντεμ οπως μου ειπαν και κανω ενα speedtest. Από τώρα ξεκινάνε τα παραξενα.....

Με το Tplink στα στατιστικά του μοντεμ βλέπω dl 101606 ul 10999 και στο speedtest εχω dl 93 και ul 6,2. λέω θα γίνετε κανενα  tune στην γραμμή και δεν το δίνω σημασία.Την επόμενη μέρα τα ίδια. Αγοράζω τροφοδοτικό για το δικό τους και το βάζω πανω για να κανω δοκιμή. Στατιστικά μοντεμ dl 94999 up 10999 και speedtest dl 81 up 10.4. 

κάνω τηλέφωνο τεχνική υποστίριξη και μου λένε πως απο την στιγμή που το σύνολο dl και ul είναι πάνω απο 87 τότε απο την μερια τους δεν υπαρχει πρόβλημα. Σε κουβέντα με τον τεχνικό του λεω πως το παραξενο εκτος απο τις διακυμάνσεις σε dl και ul είναι πως η γραμμη που με διαβεβαίωσαν πως θα γίνει Voip δεν εχει γίνει γιατι εχω το τηλεφωνο σε άλλη μπριζα του σπιτιου και δουλευει κανονικα. Εκεί τα άκουσα ολα. μου λεει ο τεχνικός πως εφοσον η γραμμή μου δεν ηταν Voip με την 50αρα δεν ειναι ουτε με την 100αρα.....

Τί γίνετε τελικά; Ζητάω να μου στείλουν μοντεμ για να δοκιμάσω γιατι μου βρομάει πως κάτι παιζει με το TPlink (στο οποίο έχω δοκιμασει κάθε δυνατό τροπο συνδεσης και αλλαγη δεν εχω δει.) ακόμα απο μεριά τους τπτ.

Έχω 14 μερες για να κανω υπαναχωρηση και να ζητησω παλι την 50αρα που επαιζε τραινο.

Έχει κάνενας καμια ιδέα. Έχει κάτι να προτείνει να δοκιμάσω είτε στο Tplink είτε στον κουβα H267N που έχω απο την Nova?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα σου !!!

Η γραμμη σου χρονίζει στα 101mbps , κατεβαζεις με 90+ , voip δεν έχεις . ολα παιζουν σωστά λοιπόν ! 

εκτός και αν κατι εχασα εγώ !

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα σου !!!

Η γραμμη σου χρονίζει στα 101mbps , κατεβαζεις με 90+ , voip δεν έχεις . ολα παιζουν σωστά λοιπόν ! 

εκτός και αν κατι εχασα εγώ !

Καλησπέρα

το θέμα μου ειναι στο upload που ενω συνχρονιζει (ετσι δειχνει) στα 10999 στο speedtest δεν παει πανω απο 6,2 με το TPlink και με το H264N εχω speedtest χαμηλοτερο download και 10 στο upload.

Δημοσ.

Καλησπέρα , τωρα καταλαβα το πρόβλημα σου. 

Δοκιμασε και με Ethernet καλώδιο πάνω στο router.

Δοκιμάσε ενα firmware update στο tp-link 

Και τέλος βαλε τα καναλια wifi στο auto με 40mhz στα 2.4ghz και στα 80mhz στους 5ghz

Επίσης προσπάθησε η ασύρματη συσκευή να συνδεθεί στους 5ghz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...