Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α ρε Γερμανέ...την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η προσφορά 15% της Eurobank πήγα στο Γερμανό της περιοχής και ρώτησα αν υπάρχει iphone 13 ή 13 mini. Δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο και μου είπε να αφήσω τα στοιχεία μου για να ψάξει και να με πάρει τηλέφωνο αν βρει κάτι για να προχωρήσει την παραγγελία. Και περάσαν οι μέρες....και με παίρνει πριν λίγο "Ναι γεια σας από το Γερμανό παίρνω, η παραγγελία σας έφτασε!" 😆

Του λέω 1ον δεν είχα κάνει παραγγελία και 2ον δεν ισχύει πλέον το 15%.. "Α δεν το θέλετε δηλαδή; Εντάξει, εδώ θα το χουμε αν αλλάξετε γνώμη"... 😏

Επεξ/σία από dimis_pj
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dimis_pj είπε

Α ρε Γερμανέ...την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η προσφορά 15% της Eurobank πήγα στο Γερμανό της περιοχής και ρώτησα αν υπάρχει iphone 13 ή 13 mini. Δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο και μου είπε να αφήσω τα στοιχεία μου για να ψάξει και να με πάρει τηλέφωνο αν βρει κάτι για να προχωρήσει την παραγγελία. Και περάσαν οι μέρες....και με παίρνει πριν λίγο "Ναι γεια σας από το Γερμανό παίρνω, η παραγγελία σας έφτασε!" 😆

Του λέω 1ον δεν είχα κάνει παραγγελία και 2ον δεν ισχύει πλέον το 15%.. "Α δεν το θέλετε δηλαδή; Εντάξει, εδώ θα το χουμε αν αλλάξετε γνώμη"... 😏

πες τους κρατηστε το μεχρι χριστουγεννα που θα εχει παλι 10-15%
ή καλυτερα για 4 χρόνια να εχει πεσει η αξια

απατεωνες...

5 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

πες τους κρατηστε το μεχρι χριστουγεννα που θα εχει παλι 10-15%
ή καλυτερα για 4 χρόνια να εχει πεσει η αξια

απατεωνες...

κανε μια παραγγελια πριν τα χριστουγεννα για καταστημα. την κρατανε καποιο καιρο ενεργη.
οποτε αν δεν εισαι σιγουρος ποτε θα ειναι η επιστροφη, κανε 2-3 παραγγελιες με διαστημα 2-3 ημερων
και πηγαινε πληρωσε οταν ξεκινησει η επιστροφη

Δημοσ.

Παιδιά δεν φταίει ο Γερμανός κ ο κάθε Γερμανός....εμείς φταίμε που ανεχόμαστε αυτή την κουτοπόνηρια που αυτοί την ονομάζουν εμπορική εξυπνάδα...Όλα αυτά τα καταστήματα που κάνουν τέτοιες .... κουτοπόνηριες με iphone ps5 και ότι άλλο θέλει ο κόσμος θέλουν μόνο εμπάργκο....Τίποτα άλλο....Αυτή η κοροϊδία που κάνανε φέτος με αυτό το θέμα... πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο εμείς με τις κινήσεις μας θα το σταματήσουμε...

3 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

και εγω εκανα παραγγελια 29
το συδετα εγινε στις 30/11 17:00+ και σημερα εγραψε κλεισιμο απο απο κδτ αθηνα...

εσυ αφου φορτωθηκε σε μεσο. σημερα/αυριο θα παραλαβεις

αναλογα που εισαι

δεν ανοιξες;; εγκλημα 

νομιζω εχει πηξει η αθηνα απο παραγγελιες. για αυτο και οι καθυστερησεις. οτι ειναι εκτος αττικης δειχνει να παραδιδεται κανονικα

Λογικά δεν θα πήξει....? Αφού όλη η Ελλάδα έχει μαζευτεί εδώ.....δεν το βλέπεις κάθε μέρα αυτό το χάλι στους δρόμους.....?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

Λογικά δεν θα πήξει....? Αφού όλη η Ελλάδα έχει μαζευτεί εδώ.....δεν το βλέπεις κάθε μέρα αυτό το χάλι στους δρόμους.....?

δε κυκλοφορω με το αυτοκινητο προς αθηνα
εκτος και αν ειναι για βολτα, οποτε ακυρη ωρα χωρις κινηση
καντε share the ride παιδια
"ολα" τα αυτοκινητα εχουν 1 επιβατη μεσα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, rafm είπε

Αγόρασα κι εγώ με κάρτα visa Eurobank την Κυριακή 28/11 από το eshop Germanos 2 προϊόντα αξίας 448,99€, που συμμετείχαν στην επιστροφή 15%.

Πήρα και τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και ρώτησα εάν θα δικαιούμαι βάσει των 2 προϊόντων που αγοράζω εάν θα έχω επιστροφή 15% και σήμερα πιστώθηκαν 4,49€ από επιστροφή.

Δηλαδή το 1% της συναλλαγής ...Τι μπορεί να έχει συμβεί;

Προς ενημέρωση , πήρα τηλέφωνο Eurobank και μετά από πολύ ταλαιπωρία ,και πάσες ο ένας στον άλλον υπάλληλο εξυπηρέτησης του τμήματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, έγινε μία αίτηση προς απόδοση του 15% ολοκλήρου.

Σε ερώτησή μου πότε θα γίνει αυτό πήρα απάντηση : εάν σε μία εβδομάδα δεν δείτε την υπολειπόμενη πίστωση ξανακαλέστε μας 🤐

Όταν κι εάν, θα ενημερώσω να ξέρει όποιος άλλος συν-ταλαιπωρείται

Δημοσ.

Εγώ έκανα παραγγελία 28 με παράδοση σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. 29 λέει έφυγε από αυτούς ,πήρα τηλ σήμερα με λένε έφυγε έχει καθυστερήσεις κτλ να περιμένετε..

Δημοσ.

εχω κουραστει με τις μεταφορικες που παντα εχουν μια δικαιολογια

"γιορτες ή εν όψη γιορτών, αργια, αδεια προσωπικου, χαλασε το αυτοκινητο, COVID" κτλ

δηλαδη ελεος

παντα υπολειτουργουν με καποια δικαιολογια

ας παρουν και αλλο προσωπικο και ας ανεβασουν και τις τιμες. και ο κοσμος θα αναθεωρησει τι τον συμφερει εν τελη.

"ολα" τα αλλα λειτουργουν και οι μεταφορικες ακομη τιποτα.
επιχικους; ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ εστω. part time κτλ
τοσοι ανεργοι υπαρχουν

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, rafm είπε

Προς ενημέρωση , πήρα τηλέφωνο Eurobank και μετά από πολύ ταλαιπωρία ,και πάσες ο ένας στον άλλον υπάλληλο εξυπηρέτησης του τμήματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, έγινε μία αίτηση προς απόδοση του 15% ολοκλήρου.

Σε ερώτησή μου πότε θα γίνει αυτό πήρα απάντηση : εάν σε μία εβδομάδα δεν δείτε την υπολειπόμενη πίστωση ξανακαλέστε μας 🤐

Όταν κι εάν, θα ενημερώσω να ξέρει όποιος άλλος συν-ταλαιπωρείται

Το ίδιο έκανα και εγώ πριν 2-3 μέρες

Σήμερα το πρωί φάνηκαν τα χρήματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Το ίδιο έκανα και εγώ πριν 2-3 μέρες

Σήμερα το πρωί φάνηκαν τα χρήματα

σε πιο τηλέφωνο παίρνουμε για την επιστροφή αν δεν έχει φανει?

Δημοσ.

Με παραγγελία από Cosmote μπήκαν μέσα σε τρεις μέρες τα χρήματα της επιστροφής…

Δημοσ.

Παραγγελία 28/11. Μου λένε στο τηλεφωνικό κέντρο του Γερμανού ότι καθυστερεί η παράδοση των ΕΛΤΑ στο κατάστημα που επέλεξα λόγω καιρικών συνθηκών.

Τελικά σήμερα μαθαίνω από ΕΛΤΑ courier (με τον κωδικό voucher) ότι έχει βγει κωδικός αλλά δεν έχουν παραλάβει το προίόν από τις αποθήκες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ακόμη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

κανα νεο απο την παραδοση ή το tracking γενικα;

Παρέλαβα χθες τελικά, όλα καλά (πάντως το tracking αργούσε χαρακτηριστικά να ανανεωθεί. πχ ακόμα και μετά από ώρα της παραλαβής, η κατάσταση παρέμενε "προς παράδοση"). 

Επίσης, χθες το απόγευμα ή, πιθανότερα, σήμερα το πρωί είχε μπει και η €πιστροφή από γιούρομπανκ (3-4 εργάσιμες δηλαδή από την ημέρα παραγγελίας).

Επεξ/σία από Professeur

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...