Stelaras1993 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους , Υπάρχει ενα iphone 11 που απο τοτε που αγοράστηκε, 6 και κατι το πρωι βαραει ενα ηχος βγαζει ενα μπανερ σαν ξυπνητήρι (3-4φορες χτυπαει και μετα σταματαει) . Φυσικα κοιταξα και το προγραμμα υπνου και τα ξυπνητηρια και δεν υπαρχει κάποιο ενεργο. 1) Αυτος που το εχει το προβλημα και ομως 2 χρονια τωρα δεν το πηγε να το δουν 2) με updates η οτιδηποτε αλλο δεν διορθώνεται 3) δεν εχει κανει το κινητο ενα set up as new . Εχετε ξαναακουσει η δει κατι παρομοιο ; Εγω το ειδα με τα ματια μου . 2 χρονια καθε μερα χτυπαει στις 6 απλα δεν ξυπνάει επδ κοιμάται βαριά . Any thoughts ?
koutsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Καλησπέρα σε όλους , Υπάρχει ενα iphone 11 που απο τοτε που αγοράστηκε, 6 και κατι το πρωι βαραει ενα ηχος βγαζει ενα μπανερ σαν ξυπνητήρι (3-4φορες χτυπαει και μετα σταματαει) . Φυσικα κοιταξα και το προγραμμα υπνου και τα ξυπνητηρια και δεν υπαρχει κάποιο ενεργο. 1) Αυτος που το εχει το προβλημα και ομως 2 χρονια τωρα δεν το πηγε να το δουν 2) με updates η οτιδηποτε αλλο δεν διορθώνεται 3) δεν εχει κανει το κινητο ενα set up as new . Εχετε ξαναακουσει η δει κατι παρομοιο ; Εγω το ειδα με τα ματια μου . 2 χρονια καθε μερα χτυπαει στις 6 απλα δεν ξυπνάει επδ κοιμάται βαριά . Any thoughts ? Αυτο το banner τι γραφει που βγαινει στην οθονη ?
koukis hlias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 μα καλά 2 χρόνια τώρα δεν αναρωτήθηκε τι γίνετε , κατα 90 της 100 με ένα restore θα έφτιαχνε ότι και να ταν . 1
Tasos19s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται Εμείς γιατί να ασχοληθούμε;
liospi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 δες στο ημερολόγιο αν έχει περάσει (ή έχει περαστεί μέσω τρίτης εφαρμογής) κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα