Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αγορά βιντεοκάμερας. Είμαι κάτοχος dslr και βγάζω φυσικά φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Η κάμερα όμως δεν έχει σταθερότητα για τα βίντεο με αποτέλεσμα να σε ζαλίζουν όταν τα βλέπεις σε μεγάλη οθόνη. Θέλω να στραφώ λοιπόν σε αγορά go pro hero (για σταθερότητα βίντεο αλλά και φορητότητα, όχι τοσο για action) ή στις κλασσικές βιντεοκάμερες (sony, panasonic). Το χρηματικό μου όριο γύρω στα 400€

Να αναφέρω ότι δεν έχω σκοπό την λήψη επαγγελματικών βίντεο (π.χ. youtube) αλλά θέλω να έχουν καλή ανάλυση γιατί τα επεξεργάζομαι με διάφορα προγράμματα.

Ποια είναι η γνώμη σας; Να στραφώ σε action camera ή σε κανονική;

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/11/2021 στις 3:01 ΜΜ, Vasilius/ είπε

Καλησπέρα παιδιά

θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αγορά βιντεοκάμερας. Είμαι κάτοχος dslr και βγάζω φυσικά φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Η κάμερα όμως δεν έχει σταθερότητα για τα βίντεο με αποτέλεσμα να σε ζαλίζουν όταν τα βλέπεις σε μεγάλη οθόνη. Θέλω να στραφώ λοιπόν σε αγορά go pro hero (για σταθερότητα βίντεο αλλά και φορητότητα, όχι τοσο για action) ή στις κλασσικές βιντεοκάμερες (sony, panasonic). Το χρηματικό μου όριο γύρω στα 400€

Να αναφέρω ότι δεν έχω σκοπό την λήψη επαγγελματικών βίντεο (π.χ. youtube) αλλά θέλω να έχουν καλή ανάλυση γιατί τα επεξεργάζομαι με διάφορα προγράμματα.

Ευχαριστώ

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα gimbal που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα που ήδη έχεις. Νομίζω ότι αν πάρεις action camera δεν θα σε βολέψει και τόσο, θα έχεις κυρίως ευρυγώνια πλάνα και ίσως αυτό σε περιορίσει. 

Δημοσ.
Στις 20/11/2021 στις 3:01 ΜΜ, Vasilius/ είπε

Καλησπέρα παιδιά

Ευχαριστώ

Θα πρέπει να θέλεις ευρυγώνια πλάνα και να σε ενδιαφέρει το slow motion για να αξίζει η action camera.

Αλλιώς πολλά κινητά δίνουν πλέον καλή σταθεροποίηση video και θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με το δικό σου, μπορεί να σε εκπλήξει.

Αν θέλεις να ζουμάρεις στα πλάνα σου τότε θα θέλεις τη βιντεοκάμερα.

Αν πας σε action δες και σε DJI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...