Προς το περιεχόμενο

Mi 11 lite 5g NE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βρίσκω σε bf τιμή από μεγάλη αλυσίδα στα 300€. Είναι το new edition με τον 778 αντί του 780G και από ότι διαβάζω μάλλον έχει υποβαθμιστεί σε σχέση με την πρώτη έκδοση. Πιστεύετε ότι αξίζει;

Επεξ/σία από Gerara_
Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα αυτό https://themasters.gr/index.php?route=product/product&product_id=6279&skr_prm=WyI3ZjQxZTU3Yy04OWRmLTQ0MzktODI3MS1lYjQzMWRlMmRlYjQiLDE2Mzc0Mjc0OTk4NDYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Οι μεγάλες αλυσίδες το έχουν 350€ μπορείς να το δεις και από κοντά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2021 στις 12:42 ΜΜ, Gerara_ είπε

Το βρίσκω σε bf τιμή από μεγάλη αλυσίδα στα 300€. Είναι το new edition με τον 778 αντί του 780G και από ότι διαβάζω μάλλον έχει υποβαθμιστεί σε σχέση με την πρώτη έκδοση. Πιστεύετε ότι αξίζει;

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11101&idPhone2=10815

Η μονη διαφορα τους ειναι το chipset.

Θεωρητικα ειναι κατωτερο το 778.Αν δεις τα benchmarks ειναι αστεια απειροελαχιστη η διαφορα στην επεξεργαστικη ισχυ(Αριστερα ο 778,δεξια ο 780).

AnTuTu: 527663 (v9)
GeekBench: 2832 (v5.1)
GFXBench: 28fps (ES 3.1 onscreen)
AnTuTu: 465534 (v8) | 522490 (v9)
GeekBench: 2909 (v5.1)
GFXBench: 35fps (ES 3.1 onscreen)

Μεγαλυτερη διαφορα εχει η καρτα γραφικων και αν παιζεις βαρια παιχνιδια,ισως εκει να δεις λιγοτερα fps.Σε καθημερινη χρηση παντως δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις διαφορα μεταξυ των δυο ακομα και αν τα εχεις διπλα διπλα.

Ομως το 778 τα παει καλυτερα στη μπαταρια.Βγαζει 122 ωρες σε αντιθεση με το 780 που βγαζει 106.Αρα εκει μιλαμε για υπαρκτη διαφορα.

Battery life 122h endurance rating 106h endurance rating

Επισης το 780 καταργηθηκε οποτε δε ξερω μηπως κανει και καμια βλακεια με τις αναβαθμισεις η χιαομι και το παροπλισει.

Τελος στα 300Ε ειναι το ΝΕ με 8/128 ενω το απλο 11 Lite 5G παιζει στα 269 αλλα με 6 gb ram.

Προσωπικα επειδη το ιδιο εψαχνα και εγω ,αν αγορασω τελικα συσκευη,για το ΝΕ θα παω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα το 5g με τον 780..μπορούσα να πάρω και πιο δυνατά κινητά όπως Poco f3 αλλά με κέρδισε το design..βαρέθηκα τα κινητά κουμουτσες..πιστεύω το 11lite είναι επιτέλους κάτι ωραίο χωρίς τεράστιες κάμερες και πολύ λεπτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ψιλο γκουμουτσα ειναι και αυτο με μηκος 16 εκατοστα.Απλα λιγοτερο σε σχεση με τα αλλα που κυκλοφορουν...

Αλλα τουλαχιστον ειναι λεπτο και οντως εχει ωραιο design.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.
12 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Ποιοτητα κατασκευης;;ψαχνω για κινητο να μου βγαλει 3 χρονια οπως το nokia 8.

Λιγο που το επιασα στο χερι μου,μου φανηκε μια χαρα.

Ειχα ενδοιασμους για το πλαστικο πλαισιο,αλλα δε το καταλαβαινεις.

Δημοσ.

Εγώ που έχω το mi 11 lite 5g ουσιαστικά το ίδιο,είναι πολύ καλό..και έχουν περάσει καμία δεκαριά κινητά από το χέρι μου τα τελευταία 3 χρόνια...άψογη ποιότητα κατασκευής

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας έχω το τηλέφωνο το έχω 5 μέρες είναι τέλειο και εμφανισιακά αλλά εγώ είμαι χρόνια χρήστης iphone και το δίνω το έχω αγοράσει 8/01/22 έχει 2 χρόνια εγγύηση και βρίσκεται στο κουτί του το δίνω στα 290 οποίος ενδιαφέρεται 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rafailalexiadis2 είπε

Παιδιά καλησπέρα σας έχω το τηλέφωνο το έχω 5 μέρες είναι τέλειο και εμφανισιακά αλλά εγώ είμαι χρόνια χρήστης iphone και το δίνω το έχω αγοράσει 8/01/22 έχει 2 χρόνια εγγύηση και βρίσκεται στο κουτί του το δίνω στα 290 οποίος ενδιαφέρεται 

Υπάρχουν αγγελίες για να το βάλεις 

https://www.insomnia.gr/classifieds/category/3-κινητή-τηλεφωνία/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...