Προς το περιεχόμενο

Athlon mobile Xp kai via KM400

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει τον Athlon mobile Xp 2500+ και το εχω βαλει πανω σε ενα μικρου μεγεθους pc το οποιο "φοραει" μητρικη με το via KM400 chipset. Το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν αναγνωριζεται απο τη μητρικη ( τον εμφανιζει σαν unknown) και τρεχει συνεχως στα 600MHz ( 6 x 100). Πως μπορω να κανω τον επεξεργαστη να τρεξει κανονικα? Το προβλημα ειναι επισης οτι δεν εχει και επιλογη για αλλαγη πολλαπλασιαστη και το fsb φτανει μονο μεχρι τα 133MHz. Μηπως τελικα δε μπορω να χρησιμοποιησω τετοιο επεξεργαστη στη μητρικη?

Δημοσ.

O mobile xp an den kanw lathos exei 266 fsb default opote vale to fsb 133 kai tha einai mia xara. O pollaplasiastis tha lithei isws me ena bios update na sou dwsei epilogi gia tin allagi tou

Δημοσ.

Apo oso gnwrizw to KM400 dexetai barton... Kane update to bios opws sou eipan alakse k to jumperaki An twra den leitourgei eimai sigouros oti tha vreis kapoion kalo8elhth na ton agorasei...

Δημοσ.

Μην τον πουλήσεις τον Mobile ... απλά άλλαξε μητρική βάλε μια Abit NF7 και θα είσαι άρχοντας...μην παιδεύσαι με την VIA...

Δημοσ.

:)

mporeis se parakalo na mou peis pou brikes ton mobile?!! :)

na paroume kai emeis..

pantos simfono pos prepei na allakseis mitriki..

nfs-7 rev2 h an7 tis abit

kai oi dio einai to idio kales... ego tora tha paro tin an7. ;)

Δημοσ.

Παιδια οπως σας ειπα εχω μικρου μεγεθους υπολογιστη που εχει δικη του μητρικη βασισμηνη στο KM400. Αρα δεν παιζει ουτε μητρικη να αλλαξω ουτε και Bios καινουργιο για να το υποστηριξει αρα... μαλλον θα το πουλησω.Οποιος ενδιαφερεται παιδια ασ μου στειλει ενα pm. Ο επεξεργαστης ειναι καινουργιος!! Δεχομαι και ανταλλαγη με κλειδωμενο επεξεργαστη barton...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

mia kai milame gia mpbile einai dynaton enas aplos 2400+xp na ginei me peiragma mobile?kapoios m elege gia tetoia kai telw na dw a3iopistia.M ton dinei me anemisthraki 55euro fysika xwris eggyhsh afoy peiraxthke meta.

Δημοσ.

Δυστυχώς το "κόλπο" είναι λίγο μπελαλίδικο και δεν δουλεύει και σε όλα τα motherboard. Αυτό, γιατί μας δίνει μεν δυνατότητα να αλλάξουμε τον πολλαπλασιαστή "on-the-fly" αλλά μόνο με τη βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος που όμως δεν τρέχει σε όλα τα motherboards. Ακόμα, η διαδιακασία αλλαγής του πολλαπλασιαστή πρέπει να γίνεται κάθε φορά που ξεκινούν τα windows...

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται ένας απλός mobile. Εκτός από τον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, οι mobile τρέχουν και με μικρότερη τάση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...