SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, chios είπε Για τον 888 μιλούσα, ανάμεσα σε Realme GT Neo2 , Α52s θα διάλεγα, και το 8t είναι αρκετά καλό. Μπέρδεμα. Μπέρδεμα αλλά μικρό το κακό. Μάλλον αρχιζω και σχημάτιζω πια εικόνα. Ο "μικρος" δεν θα έχει πρόβλημα. Εδώ δεν θέλει να αλλάξει το Mi 2 Note που είναι πια αρχαίο και η οθο η άρχισε να είναι ροζουλι!!! Αλλά γι αυτό θέλω κάτι καλό μεσαίο. Τα έβγαλε και με το παραπάνω τα επιπλέον χρήματα που είχα δώσει.
Tsilitheo2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, chios είπε Έχει πολλά θέματα με υπερθέρμανση και κακή διαχείριση μπαταρίας για ένα παιδί που θα παίζει και παιχνίδια θα είναι όλη μέρα με το φορτιστή αγκαλιά. Για μένα ή θα πας χαμηλά πχ Poco x3 pro ή καλή επιλογή είναι το A52s που λένε θα πάρει μέχρι Android 14. Εντελώς φιλικά..., Δοκίμασες τον 888 και τα λες;;;. Ή μηπως απλά επειδή τα γράφουν κάποιοι. Αλλά πλέον η συζήτηση ξέφυγε από τα realme στον sd888 25 λεπτά πριν, chios είπε Για τον 888 μιλούσα, ανάμεσα σε Realme GT Neo2 , Α52s θα διάλεγα, και το 8t είναι αρκετά καλό. Μπέρδεμα. Μιλάς για τον 888 αλλά κανένα από αυτά που μιλάς δεν τον φοράει...... Μπερδεμα αληθεια
GATE123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Amazon UK (χωρίς ΦΠΑ) Αλλά είμαι Αγγλία... Θα το προτιμούσες? Ναι θα το προτιμούσα.
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ίσως ξεκαθαρίζουν λίγο τα πράγματα. 1) Oneplus 8T (καλή μέση επιλογή) 2) Realme Gt Master (αξιόλογη επιλογή σε -100€ από το 8Τ και το πιο ελαφρύ απ όλα) 3) Realme Gt (ακριβό αλλά πιο δυνατό ως αποτέλεσμα πιο future proof για τουλαχιστον +1 χρόνο από τα άλλα. Είναι και το πιο μαζεμένο σε διαστασεις) Realme Neo2: πιο μεγάλο και βαρύ από το 8T. Σαφέστατα πιο δύσχρηστο στην καθημερινότητα. Για εμένα δεν αξίζει για την μεγαλυτερη μπαταρία που κερδίζεις. Έχω το A21s από την εταιρεία και το αφήνω μονιμα στο συρτάρι και μένω με το προσωπικό μου Nova 5t κι ας κινδυνεύω να το σπάσω στο εργοτάξιο. Samsung A52s: πιο βαρύ και πιο ακριβό από το GT Master. Δεν μου αρέσει το UI της Samsung επιπλέον. OPPO Reno 4 Pro: Μαλλον αδιάφορο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της ίδιας τιμής. POCO: Δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με πιθανά προβληματα και ούτε και μπορώ να τα λύνω από Αγγλία για τηλέφωνο που θα είναι Ελλάδα! Εάν έχετε καμία άλλη πρόταση ή ένσταση στα παρακαλώ πείτε μου. Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από SeNNinhA
Infant Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εγώ αν ήμουν στην θέση σου και είχα την δυνατότητα να αγοράσω το 1+8t σε αυτή την τιμή, θα το είχα πάρει με κλειστά τα μάτια
Alkman82 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω επιδότηση που δεν χρειάζομαι απο cosmote/germano και αν σε ενδιαφέρει μπορώ να πάω να αγοράσω αυτό εδω "Realme GT Master Edition Dual 5G 256GB Cosmos Black Smartphone" και να στο δώσω 320 ευρώ αν σε ενδιαφέρει. Ή όποιον ενδιαφέρει τέλος πάντων. Απλά μέχρι Δευτέρα βλέπω να έχει αυτή την τιμή (350 ευρώ) οπότε ας είμαστε λίγο γρήγορη να την προλάβουμε. Ή αυτό στα 420 ευρώ από 450: "XIAOMI 11T Dual 5G 256GB" αν το έχουν. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα βάλω εδώ αγγελία με όποιο βρω διαθέσιμο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Alkman82
stark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Alkman82 είπε Τελικά πήρα αυτό, υπόψιν: Δεν θέλω να φανεί ότι σαμποτάρω την αγγελία σου ή τίποτα τέτοιο, αλλά τα σχόλια για το θέμα με το ηχείο συνομιλίας τα διάβασε κανείς; Αν είναι μαζικό ή έστω σχετικά συχνό, μιλάμε για πολύ χοντρό θέμα. Και προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν καλό να είναι ενημερωμένοι οι συμφορουμίτες. Αναφορά σε κείμενο Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ηχείο είναι στην εξωτερική και πάνω πλευρά του κινητού. Συνήθως είναι εκεί που βάζουμε και το αυτί μας. για να μιλήσω `η χαμηλώνω τελείως η' βάζω blue tooth. Αναφορά σε κείμενο ο συνομιλητής ακούγεται από το πάνω ηχείο και όχι από ηχείο στο αφτι..αυτό καθιστά κάθε κλήση ΜΗ ιδιωτικη ...είναι σαν να ακούς από ανοιχτή ακρόαση..τι να τα κάνω όλα τα άλλα αν η πρώτη δουλειά δεν γίνεται σωστά?.. Τελικά το κινητο το δεχθηκε πίσω η εταιρεία λόγω σφάλματος του ηχείου και μου πιστώθηκαν τα χρήματα. .@ Τώρα αν πρώτη φορά πήρες τηλέφωνο άνω των 300 ε προφανώς και βγήκες απο το σκοταδι της Ατεχνολογιας ..βίντεο για γέλια..νομιζα έπιασα συσκευή προ δεκαετιας. @ Μου αντικατέστησαν τη συσκευή με μια ίδια και πάλι ο συνομιλητής ακούγεται από το πάνω ηχείο...τελικά μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά της xiaomi με ενημέρωσαν ότι ΔΕΝ υπάρχει ηχείο στο αφτί και τα αντικαθιστούν σε όσους δεν δέχονται να μιλάνε με ανοιχτή ακρόαση.,, .Ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο κατασκευαστικό λάθος σε smartphone. Αναφορά σε κείμενο Τό ακουστικό κακή ποιότητα. 1
Alkman82 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, stark είπε Δεν θέλω να φανεί ότι σαμποτάρω την αγγελία σου ή τίποτα τέτοιο, αλλά τα σχόλια για το θέμα με το ηχείο συνομιλίας τα διάβασε κανείς; Αν είναι μαζικό ή έστω σχετικά συχνό, μιλάμε για πολύ χοντρό θέμα. Και προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν καλό να είναι ενημερωμένοι οι συμφορουμίτες. Τρόμαξα για αρχή γιατί νόμισα οτι παραβίασα κάποιο κανόνα του φόρουμ . Δεκτό το σχόλιο σου φυσικά αλλά δεν έχω άποψη για το θέμα μια και δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Εγω απλά πήρα ότι ήταν καλύτερο στην τιμή αυτή σε σχέση με την επιδότησή μου. Γενικά στο skroutz 4/5 έχει απο αυτούς που το έχουν ήδη αγοράσει και ταπεινή μου αποψη με βάση το gsm arena review είναι οτι είναι ενα "τούμπανο" για mid range. Αδιάβροχο, super AMOLED, 8GB RAM. Η απληστία μου με καλεί να το κρατήσω εγω αν δεν πουληθεί 😁
SeNNinhA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, stark είπε Δεν θέλω να φανεί ότι σαμποτάρω την αγγελία σου ή τίποτα τέτοιο, αλλά τα σχόλια για το θέμα με το ηχείο συνομιλίας τα διάβασε κανείς; Αν είναι μαζικό ή έστω σχετικά συχνό, μιλάμε για πολύ χοντρό θέμα. Και προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν καλό να είναι ενημερωμένοι οι συμφορουμίτες. Μα έτσι ειναι ολα τα νεα κινητα με τις full screen ratio οθονες που τόσο ζητουσαμε καποτε. Δεν υπαρχει αλλη θεση πανω στην οθονη για να μπει το ηχειο μιας και η οθονη πιανει ολη την επιφανεια. Εδω ενοχλει σε καποιος ακομη και η μικρη τρυπα της καμερας. Οποτε αποφασιστε: Θελετε full screens? Θελετε να μην εχετε τρυπες στις οθονες? Θελετε τα παλια καλό αακοσττικ στην σωστή θεση? Καποτε η Xiaomi στο Mi Mix ειχε πιεζοηλεκτρικό ακουστικο κατω απο την οθονη αλλα δεν αρεσε η ποιοτητα του ηχου (λογικο). Δεν γινεται να τα εχουμε ολα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από SeNNinhA 2
SeNNinhA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Follow up: Τελικα αγοράστηκε το Oneplus 8T 8/128gb στα 325 (χωρίς ΦΠΑ) από Amazon.de Μιας και μόλις ανοίχθηκε ως δώρο Χριστουγέννων για τον γιο έχω να πω ότι ήταν πολύ καλή επιλογή. Φυσικά δεν μπορώ να πω για λεπτομέρειες απόδοσης αλλά σαφεστατα δείχνει εξαιρετικά προσεγμένη και premium κατασκευή που αξίζει τα λεφτά της. Μάλιστα θα έλεγα ότι οι φώτο το αδικουν. Είναι σαφεστατα πιο όμορφο από κοντά. Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε συγκριτικά τεστς και να δω εάν κάποιο άλλο το κερδίζει στα σημεία. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο αναλόγως και τα κριτήρια. Νομίζω ότι καλύπτει σαν συνολο τις απαιτήσεις, είναι σε σωστή τιμή και σίγουρα είναι future proof με βάση τον επεξεργαστή του και την μνήμη του. Δεν νομίζω να ήμουν καν σε δίλημμα σε σχεση με το Realme GT (με κάθε σεβασμό σε όσους το επέλεξαν) μιας και το πλαστικό πλαίσιο του GT για εμένα είναι No Go για αυτή την κατηγορία. Παίζει και το επόμενο δικό μου να είναι Oneplus. Αλλιώς να πω την αμαρτία μου η Huawei εχει την εκτίμηση μου. Το Nova 5t το αγαπώ αλλά το P30 της γυναίκας μου το ζαχαρώνω ακόμη και σήμερα σαν αγορά. Ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας και χρόνια σας πολλά.
GATE123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Follow up: Τελικα αγοράστηκε το Oneplus 8T 8/128gb στα 325 (χωρίς ΦΠΑ) από Amazon.de Μιας και μόλις ανοίχθηκε ως δώρο Χριστουγέννων για τον γιο έχω να πω ότι ήταν πολύ καλή επιλογή. Φυσικά δεν μπορώ να πω για λεπτομέρειες απόδοσης αλλά σαφεστατα δείχνει εξαιρετικά προσεγμένη και premium κατασκευή που αξίζει τα λεφτά της. Μάλιστα θα έλεγα ότι οι φώτο το αδικουν. Είναι σαφεστατα πιο όμορφο από κοντά. Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε συγκριτικά τεστς και να δω εάν κάποιο άλλο το κερδίζει στα σημεία. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο αναλόγως και τα κριτήρια. Νομίζω ότι καλύπτει σαν συνολο τις απαιτήσεις, είναι σε σωστή τιμή και σίγουρα είναι future proof με βάση τον επεξεργαστή του και την μνήμη του. Δεν νομίζω να ήμουν καν σε δίλημμα σε σχεση με το Realme GT (με κάθε σεβασμό σε όσους το επέλεξαν) μιας και το πλαστικό πλαίσιο του GT για εμένα είναι No Go για αυτή την κατηγορία. Παίζει και το επόμενο δικό μου να είναι Oneplus. Αλλιώς να πω την αμαρτία μου η Huawei εχει την εκτίμηση μου. Το Nova 5t το αγαπώ αλλά το P30 της γυναίκας μου το ζαχαρώνω ακόμη και σήμερα σαν αγορά. Ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας και χρόνια σας πολλά. Σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένος. Προσοχή στην πλάτη λόγο του ότι είναι τζάμι. Σε επιδόσεις και φωτογραφίες μια χαρά είναι. Σε αναβαθμίσεις κάθε περίπου δύο μήνες και όσο τραβήξει. Εδώ το δικό μου(OnePlus 6)και ακόμα παίρνει.
SeNNinhA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, GATE123 είπε Σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένος. Προσοχή στην πλάτη λόγο του ότι είναι τζάμι. Σε επιδόσεις και φωτογραφίες μια χαρά είναι. Σε αναβαθμίσεις κάθε περίπου δύο μήνες και όσο τραβήξει. Εδώ το δικό μου(OnePlus 6)και ακόμα παίρνει. Θήκη αν και υπάρχει μια διαφανή (ομορφουλα ειναι) στην συσκευασία παραγγέλθηκε και τοποθετήθηκε η συγκεκριμένη η οποία νομίζω είναι και όμορφη και διακριτική. Αφήνει δε αρκετό χώρο ώστε να μπει full cover τζαμακι χωρίς να το σηκώνει στις άκρες (σημαντικό). https://www.skroutz.gr/s/28617958/Nillkin-Super-Frosted-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-OnePlus-8T.html Απο την άλλη το Mi Note 2 το εχει ήδη 4 χρόνια χωρίς πτώση και ήταν το ίδιο ευαίσθητο με τζάμι πίσω και Oled μπροστά. Φυσικά με θήκη πάντα. Έχει μια προστασία οθόνης αλλα δεν μου γεμίζει το μάτι. Έχω παραγγείλει ένα τζαμακι αλλα δεν ξέρω ποιότητα και εφαρμογή που θα έχει. https://www.skroutz.gr/s/26783346/Volte-Tel-2-5D-Tempered-Glass-OnePlus-8T.html Θέλω οπωσδηποτε full cover, full glue, round edges και 3mm τουλαχιστον πάχος (τα 2,5mm slim ειναι απαράδεκτα και σπάνε στις άκρες πολύ γρήγορα και σου κόβουν τα χέρια). Έχετε καμια εγγυημένη πρόταση για tempered glass ποιοτικό?
GATE123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Θέλω οπωσδηποτε full cover, full glue, round edges και 3mm τουλαχιστον πάχος (τα 2,5mm slim ειναι απαράδεκτα και σπάνε στις άκρες πολύ γρήγορα και σου κόβουν τα χέρια). Έχετε καμια εγγυημένη πρόταση για tempered glass ποιοτικό? Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και εγώ όταν το πείρα από το επίσημο site τις OnePlus πήρα μια tempered glass και μια επιπλέον θήκη πλάτη γιατί μέσα είχε και μια διάφανη σιλικόνη. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα