tasos_87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, poulinos είπε μηπως ειναι η γερμανικη εκδοση και οχι η international?> αν θες wifi 6 πας στο 7530ax. για τον κωδικο μπορεις να του πεις να δοκιμασει να βαλει ελλαδα σαν χωρα και να δει αν βγαζει cosmote αλλιως ο @jkoukos ισως να μπορει να πει κατι παραπανω. Οκ!οπότε η διαφορά είναι το wifi 6!
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 8 minutes ago, tasos_87 said: Οκ!οπότε η διαφορά είναι το wifi 6! ναι κατα κυριο λογο. το 7590 εχει usb 3 αντι για 2 και λιγο πιο γρηγορο wifi.αλλα μικρες διαφορες.αν θες να παρεις το 7530ax για να εισαι και πιο futureproof μπορειςνα το αγορασεις.
tasos_87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι κατα κυριο λογο. το 7590 εχει usb 3 αντι για 2 και λιγο πιο γρηγορο wifi.αλλα μικρες διαφορες.αν θες να παρεις το 7530ax για να εισαι και πιο futureproof μπορειςνα το αγορασεις. αξίζει η αγορά του μεταχειρισμένο από ebay στα 90, αφού στην ουσία ρισκάρεις που είναι ανοιχτή η συσκευασία και δεν έχεις και εγγύηση? Μόλις τώρα, tasos_87 είπε αξίζει η αγορά του μεταχειρισμένο από ebay στα 90, αφού στην ουσία ρισκάρεις που είναι ανοιχτή η συσκευασία και δεν έχεις και εγγύηση? στο 7530 αναφέρομαι
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 4 minutes ago, tasos_87 said: αξίζει η αγορά του μεταχειρισμένο από ebay στα 90, αφού στην ουσία ρισκάρεις που είναι ανοιχτή η συσκευασία και δεν έχεις και εγγύηση? στο 7530 αναφέρομαι εγγυηση εχεις 5 χρονια κανονικα ασχετα απο που το πηρες απο την avm. απλα δεν ξερω τι ταχυδρομικα θα εχεις. μπορεις να κοιταξεις και για το 7530ax .αν το βρεις 20-30 ευρω παραπανω εγω θα εκανα την υπερβαση και ας μην μου ειναι χρησιμο το wifi 6
tasos_87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, poulinos είπε εγγυηση εχεις 5 χρονια κανονικα ασχετα απο που το πηρες απο την avm. απλα δεν ξερω τι ταχυδρομικα θα εχεις. μπορεις να κοιταξεις και για το 7530ax .αν το βρεις 20-30 ευρω παραπανω εγω θα εκανα την υπερβαση και ας μην μου ειναι χρησιμο Οκ!κατάλαβα!σε ευχαριστώ για την βοήθεια! 1
christo7s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Οκ!οπότε η διαφορά είναι το wifi 6! Εχει πέσει βλέπω το 7530AX... 1
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 On 29/01/2023 at 18:40, christo7s said: Εχει πέσει βλέπω το 7530AX... αν εννοεις σε τιμη ναι ειναι πιο φτηνα απο τα 7590 και 7590ax. ειναι η πιο light εκδοση .αλλωστε καποια features του 7590 ειναι overkill για τους περισσοτερους. τα fritz ειχαν βγει και σε προσφορα καποια στιγμη σε black friday. On 29/01/2023 at 18:22, tasos_87 said: Οκ!κατάλαβα!σε ευχαριστώ για την βοήθεια! anytime
christo7s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2023 στις 4:05 ΜΜ, poulinos είπε αν εννοεις σε τιμη ναι ειναι πιο φτηνα απο τα 7590 και 7590ax. ειναι η πιο light εκδοση .αλλωστε καποια features του 7590 ειναι overkill για τους περισσοτερους. τα fritz ειχαν βγει και σε προσφορα καποια στιγμη σε black friday. anytime Το θεμα ειναι πως αν το ήξερα ότι η καμπινα εχει Broadcom θα ειχα παρει το 7530AX που εχει Broadcom chip. Και το 7530 σταθερο ειναι, ασχέτως αν εχω χάλια χαλκό και απέχω περίπου 900 μέτρα απο καμπίνα. Σκέφτηκα να το πουλούσα κανα 90ρι αλλα μπαα.... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από christo7s
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 On 10/02/2023 at 23:36, christo7s said: Το θεμα ειναι πως αν το ήξερα ότι η καμπινα εχει Broadcom θα ειχα παρει το 7530AX που εχει Broadcom chip. Και το 7530 σταθερο ειναι, ασχέτως αν εχω χάλια χαλκό και απέχω περίπου 900 μέτρα απο καμπίνα. Σκέφτηκα να το πουλούσα κανα 90ρι αλλα μπαα.... ανετα μπορεις να πουλησεις το Fritz και να παρεις καποιο αλλο μοντελο.ειναι ρουτερ που φευγουν same day
stefan0sgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας, Προσπαθώ να κάνω pair στο wifi ένα ctc monitor που δουλεύει με ένα application που λέγεται Tuya smart. Η διαδικασία είναι η εξής. 1. Κάνω disable από το router το wifi5, γιατί το μόνιτορ δουλεύει μόνο με 2.4 2. Ανοίγω το app και από εκεί ξεκινάω την διαδικασία για το pair χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποτυγχάνει. Έχω παίξει με το security wpa2 κτλ κτλ χωρίς αποτέλεσμα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω κάποιου είδους logs; Καταλαβαίνω ότι πέραν του μόνιτορ που προσπαθώ να κάνω pair, με τον ίδιο τρόπο γίνονται pair και άλλες συσκευές όπως κάμερες, controllers etc. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 On 20/04/2023 at 23:44, stefan0sgr said: Καλησπέρα σας, Προσπαθώ να κάνω pair στο wifi ένα ctc monitor που δουλεύει με ένα application που λέγεται Tuya smart. Η διαδικασία είναι η εξής. 1. Κάνω disable από το router το wifi5, γιατί το μόνιτορ δουλεύει μόνο με 2.4 2. Ανοίγω το app και από εκεί ξεκινάω την διαδικασία για το pair χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποτυγχάνει. Έχω παίξει με το security wpa2 κτλ κτλ χωρίς αποτέλεσμα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω κάποιου είδους logs; Καταλαβαίνω ότι πέραν του μόνιτορ που προσπαθώ να κάνω pair, με τον ίδιο τρόπο γίνονται pair και άλλες συσκευές όπως κάμερες, controllers etc. Ευχαριστώ εκ των προτέρων δεν υπαρχει λογος καταρχην να κλεισεις τα 5ghz. αφου μπορουν να συνυπαρχουν. β. πιο νεα εκδοση app υπαρχει? κανα Update για το Monitor? σε αλλο router κανει Pair? δοκιμασε αλλο καναλι ,αλλαξε το Channel width, δοκιμασε στο guest network και δοκιμασε και χωρις κωδικο.
rackal Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, προχθές έκανα την αναβάθμιση 7.50 και εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι, μαζί με το μόντεμ έχω και ένα repeater 1200 ax. έχω 12 συσκευές συνδεδεμένες αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα μονο με την μια τηλεοραση , μια tcl 43c635 ενώ είναι συνδεδεμένη σε 5g , αν την κλείσω και την ανοίξω μετά από 1 λεπτό πχ δεν μου εμφανίζει το 5G παρά μόνο το 2.4, με την 7.31 δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Απ ότι έψαξα κάτι παίζει με το ipv6 αλλά δεν έβγαλα άκρη, βέβαια το απενεργοποίησα αλλά δεν άλλαξε κάτι. εχει κάποιος κάποια ιδέα η λύση;
stefan0sgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Στις 22/4/2023 στις 7:35 ΜΜ, poulinos είπε δεν υπαρχει λογος καταρχην να κλεισεις τα 5ghz. αφου μπορουν να συνυπαρχουν. β. πιο νεα εκδοση app υπαρχει? κανα Update για το Monitor? σε αλλο router κανει Pair? δοκιμασε αλλο καναλι ,αλλαξε το Channel width, δοκιμασε στο guest network και δοκιμασε και χωρις κωδικο. Το app έχει την τελευταία έκδοση. Αναφορικά με το μόνιτορ, μου έκαναν αντικατάσταση και έχω πάρει το τελευταίο μοντέλο, αλλά δεν έχω δυνατότητα να κάνω κάποια ενημέρωση εκεί. Χωρίς κωδικό, δεν με αφήνει το Tuya smart να κάνω pair, οπότε δεν έχει νόημα. Το γεγονός ότι δεν βλέπω καθόλου logs κατά την διαδικασία, καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται καμία προσπάθεια για pair. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 On 24/04/2023 at 16:31, rackal said: Καλησπέρα, προχθές έκανα την αναβάθμιση 7.50 και εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι, μαζί με το μόντεμ έχω και ένα repeater 1200 ax. έχω 12 συσκευές συνδεδεμένες αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα μονο με την μια τηλεοραση , μια tcl 43c635 ενώ είναι συνδεδεμένη σε 5g , αν την κλείσω και την ανοίξω μετά από 1 λεπτό πχ δεν μου εμφανίζει το 5G παρά μόνο το 2.4, με την 7.31 δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Απ ότι έψαξα κάτι παίζει με το ipv6 αλλά δεν έβγαλα άκρη, βέβαια το απενεργοποίησα αλλά δεν άλλαξε κάτι. εχει κάποιος κάποια ιδέα η λύση; ειναι παραξενο να φταιει το Ipv6.δοκιμασε να σβησεις το δικτυο απο την τηλεοραση και δοκιμασε να αλλαξεις το ονομα δικτυου.τελευταιο θα αφηνα κανα Hard reset. επισης αλλαξε καναλι αν θες στο wifi στα 5ghz.αν πας πανω απο 100 να ξερεις οτι θα εμφανιστει μετα απο 10 λεπτα περιπου επειδη ειναι dfs channel και θα κανει scan On 28/04/2023 at 07:12, stefan0sgr said: Το app έχει την τελευταία έκδοση. Αναφορικά με το μόνιτορ, μου έκαναν αντικατάσταση και έχω πάρει το τελευταίο μοντέλο, αλλά δεν έχω δυνατότητα να κάνω κάποια ενημέρωση εκεί. Χωρίς κωδικό, δεν με αφήνει το Tuya smart να κάνω pair, οπότε δεν έχει νόημα. Το γεγονός ότι δεν βλέπω καθόλου logs κατά την διαδικασία, καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται καμία προσπάθεια για pair. Ευχαριστώ dokimase Οπως ειπα να ανοιξεις το guest network και να δεις αν θα συνδεθει εκει.΄ ή να αλλαξεις καναλι ή να μην βαλεις κωδικο.το fritz εχει την τελευταια εκδοση firmware? γιατι βγαινει η 7.50 σιγα σιγα σε ολα
rackal Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Στις 1/5/2023 στις 12:50 ΜΜ, poulinos είπε ειναι παραξενο να φταιει το Ipv6.δοκιμασε να σβησεις το δικτυο απο την τηλεοραση και δοκιμασε να αλλαξεις το ονομα δικτυου.τελευταιο θα αφηνα κανα Hard reset. επισης αλλαξε καναλι αν θες στο wifi στα 5ghz.αν πας πανω απο 100 να ξερεις οτι θα εμφανιστει μετα απο 10 λεπτα περιπου επειδη ειναι dfs channel και θα κανει scan dokimase Οπως ειπα να ανοιξεις το guest network και να δεις αν θα συνδεθει εκει.΄ ή να αλλαξεις καναλι ή να μην βαλεις κωδικο.το fritz εχει την τελευταια εκδοση firmware? γιατι βγαινει η 7.50 σιγα σιγα σε ολα Και όμως η βλακεία οφείλεται στο κανάλι, το είχα στο αυτόματο και αυτό κλείδωνε μόνιμα πάνω από 100, με αποτέλεσμα με τη νέα αναβάθμιση η τιβι να μη το βλέπει, κατέβηκα στο 48 και πάει τρένο από χθες, βέβαια έχασα μια γραμμή σημα, αλλά κομμάτια να γίνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα