papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω μείνει με ένα κλειδί και αυτό προβληματικό πολλές φορές. Πήγα σε κλειδαρά και μου είπε γύρω στα 120 ευρώ για καινούργιο. Το ξέρω ότι κάπου εκεί παίζουν οι τιμές γιατί είχα φτιάξει παλαιότερα για το γιο μου. Ψάχνοντας στο ali βλέπω κλειδί με τσιπάκι ακριβώς σαν το δικό μου στη τιμή των 15 ευρώ. Γνωρίζει κανείς αν τα συγκεκριμένα μπορούν να προγραμματιστούν. 3 Buttons 433MHz Car Remote Key Fob Automobile Key Repalcement Fit for Opel Astra H J G Vectra Zafira Corsa D Omega|Car Key| - AliExpress ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Σε λάθος σημείο το ανέβασα. Για τα αυτοκίνητα το προόριζα αλλά λίγο η αφηρημάδα λίγο η ηλικία 😁 έκανα πατάτα. Αν θέλει κανείς mod ας το μεταφέρει. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από papoys1
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Για να προγραμματισμό κλειδιού χρειάζεται η κάρτα του αυτοκινήτου προφανώς ε; Το κλειδί που έχει χαθεί υποχρεωτικά ακυρώνεται; Έχω χάσει ένα αλλά το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί στο σπίτι και δεν θα ήθελα να ακυρωθεί γι'αυτό ρωτάω.
mclein² Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Έχω μείνει με ένα κλειδί και αυτό προβληματικό πολλές φορές. Πήγα σε κλειδαρά και μου είπε γύρω στα 120 ευρώ για καινούργιο. Το ξέρω ότι κάπου εκεί παίζουν οι τιμές γιατί είχα φτιάξει παλαιότερα για το γιο μου. Ψάχνοντας στο ali βλέπω κλειδί με τσιπάκι ακριβώς σαν το δικό μου στη τιμή των 15 ευρώ. Γνωρίζει κανείς αν τα συγκεκριμένα μπορούν να προγραμματιστούν. 3 Buttons 433MHz Car Remote Key Fob Automobile Key Repalcement Fit for Opel Astra H J G Vectra Zafira Corsa D Omega|Car Key| - AliExpress ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Σε λάθος σημείο το ανέβασα. Για τα αυτοκίνητα το προόριζα αλλά λίγο η αφηρημάδα λίγο η ηλικία 😁 έκανα πατάτα. Αν θέλει κανείς mod ας το μεταφέρει. τα opel χρειαζονται διαγνωστικο μηχανημα για να προγραμματιστουν/δηλωθουν επανω στο αμαξι (με ή χωρις τηλεχειρισμο) = κοστος περι τα 70 ~ 90 ευρω μερικα γινονται και κλωνοι με μικρη διαδικασια επανω στο αμαξι και κοστιζουν τα μισα λεφτα = κοστος περι τα 35 ~ 55 ευρω τα 120€ ειναι παρα πολλα αν και δεν καταλαβα μοντελο + χρονολογια του αμαξιου σου. 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Για να προγραμματισμό κλειδιού χρειάζεται η κάρτα του αυτοκινήτου προφανώς ε; Το κλειδί που έχει χαθεί υποχρεωτικά ακυρώνεται; Έχω χάσει ένα αλλά το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί στο σπίτι και δεν θα ήθελα να ακυρωθεί γι'αυτό ρωτάω. ολα εξαρτωνται απο τη μαρκα του αυτοκινητου κ τον τροπο φτιαξιματος του κλειδιου.
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, mclein² είπε τα opel χρειαζονται διαγνωστικο μηχανημα για να προγραμματιστουν/δηλωθουν επανω στο αμαξι (με ή χωρις τηλεχειρισμο) = κοστος περι τα 70 ~ 90 ευρω μερικα γινονται και κλωνοι με μικρη διαδικασια επανω στο αμαξι και κοστιζουν τα μισα λεφτα = κοστος περι τα 35 ~ 55 ευρω τα 120€ ειναι παρα πολλα αν και δεν καταλαβα μοντελο + χρονολογια του αμαξιου σου. ολα εξαρτωνται απο τη μαρκα του αυτοκινητου κ τον τροπο φτιαξιματος του κλειδιου. Fiat bravo του '07 είναι αν βοηθάει.
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, mclein² είπε τα opel χρειαζονται διαγνωστικο μηχανημα για να προγραμματιστουν/δηλωθουν επανω στο αμαξι (με ή χωρις τηλεχειρισμο) = κοστος περι τα 70 ~ 90 ευρω μερικα γινονται και κλωνοι με μικρη διαδικασια επανω στο αμαξι και κοστιζουν τα μισα λεφτα = κοστος περι τα 35 ~ 55 ευρω τα 120€ ειναι παρα πολλα αν και δεν καταλαβα μοντελο + χρονολογια του αμαξιου σου. ολα εξαρτωνται απο τη μαρκα του αυτοκινητου κ τον τροπο φτιαξιματος του κλειδιου. opel vectra c του 2005 είναι το δικό μου και μου είπαν λίγο πάνω από 120. Άρα τα πολλά λεφτά κόβει το διαγνωστικό οπότε δεν το γλυτώνουμε το 100άρι.
mclein² Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, zio10 είπε Fiat bravo του '07 είναι αν βοηθάει. max 40€ για δευτερο χωρις τηλεχειρισμο / max 80€ για δευτερο με τηλεχειρισμο. 42 λεπτά πριν, papoys1 είπε opel vectra c του 2005 είναι το δικό μου και μου είπαν λίγο πάνω από 120. Άρα τα πολλά λεφτά κόβει το διαγνωστικό οπότε δεν το γλυτώνουμε το 100άρι. max 40€ για δευτερο χωρις τηλεχειρισμο / max 80€ για δευτερο με τηλεχειρισμο. ======================================== επειδη ειναι παλια τ'αμαξια και των 2, καλο θα ειναι να ψαχτειτε. τα 80€ ειναι το ταβανι - ειτε εχετε τα pin που θα χρειαστουν - ειτε οχι. εαν δε θελετε τηλεχειρισμους κ θελετε ενα απλο κλειδι να ανοιγει χειροκινητα + να βαζει μπρος επισης το μαξ που κοιτατε ειναι τα 40€ 1
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ @mclein²! Ξέρεις τι ισχύει για αυτό που ρώτησα, αν ακυρώνεται το παλιό κλειδί;
mclein² Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, zio10 είπε Ευχαριστώ @mclein²! Ξέρεις τι ισχύει για αυτό που ρώτησα, αν ακυρώνεται το παλιό κλειδί; αν κανεις με τηλεχειρισμο, ναι θα ακυρωθει. αν κανεις χωρις, δε θα ακυρωθει. 1
vampira Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mclein² είπε αν κανεις με τηλεχειρισμο, ναι θα ακυρωθει. αν κανεις χωρις, δε θα ακυρωθει. Μπερδεύτηκα με τα πολλά που είπατε. Από τότε που άλλαξα εγκέφαλο στο σαραβαλάκι μου, το δεύτερο κλειδί ανοίγει μόνο τις πόρτες, δεν απενεργοποιεί το immobilizer - δεν έχει τηλεχειρισμό. Το έχω πάει σε αρκετούς κλειδαράδες, το πάλεψαν μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αντιγράψουν. Είναι opel corsa c (2003) και δεν έχω το pin. Όντως δεν αντιγράφεται ή θέλει πολλά ευράκια (άρα δεν αντιγράφεται 😆😆); Παππού κ εσύ κ εγώ opel θέλαμε ε; πλέρω τώρα! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από vampira
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, vampira είπε Μπερδεύτηκα με τα πολλά που είπατε. Από τότε που άλλαξα εγκέφαλο στο σαραβαλάκι μου, το δεύτερο κλειδί ανοίγει μόνο τις πόρτες, δεν απενεργοποιεί το immobilizer - δεν έχει τηλεχειρισμό. Το έχω πάει σε αρκετούς κλειδαράδες, το πάλεψαν μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αντιγράψουν. Είναι opel corsa c (2003) και δεν έχω το pin. Όντως δεν αντιγράφεται ή θέλει πολλά ευράκια (άρα δεν αντιγράφεται 😆😆); Παππού κ εσύ κ εγώ opel θέλαμε ε; πλέρω τώρα! όλα το ίδιο είναι ρε συ.Με 120-130 ευρώ σου φτιάχνουν τα πάντα. Θα πάω από βδομάδα να φτιάξω και τα λέμε.😉 1
vampira Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, papoys1 είπε όλα το ίδιο είναι ρε συ.Με 120-130 ευρώ σου φτιάχνουν τα πάντα. Θα πάω από βδομάδα να φτιάξω και τα λέμε.😉 Ok, μόλις το φτιαξεις πες και εμένα. Αλλά πάει πολύ για εμένα, τόσο. 1
tigergreg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Για φιατ παντα εβγαλα αντιγραφο με 50 ευρω διπλα απο την αγια τριαδα στην λεωφορο κηφισιας.
mclein² Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, tigergreg είπε Για φιατ παντα εβγαλα αντιγραφο με 50 ευρω διπλα απο την αγια τριαδα στην λεωφορο κηφισιας. κλωνο εβγαλες χωρις τηλεχειρισμο. Στις 20/11/2021 στις 7:48 ΜΜ, vampira είπε Μπερδεύτηκα με τα πολλά που είπατε. Από τότε που άλλαξα εγκέφαλο στο σαραβαλάκι μου, το δεύτερο κλειδί ανοίγει μόνο τις πόρτες, δεν απενεργοποιεί το immobilizer - δεν έχει τηλεχειρισμό. Το έχω πάει σε αρκετούς κλειδαράδες, το πάλεψαν μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αντιγράψουν. Είναι opel corsa c (2003) και δεν έχω το pin. Όντως δεν αντιγράφεται ή θέλει πολλά ευράκια (άρα δεν αντιγράφεται 😆😆); Παππού κ εσύ κ εγώ opel θέλαμε ε; πλέρω τώρα! αυτο με την αλλαγη εγκεφαλου ειναι μια περιπλοκη φαση. συνδεθηκε κανεις επανω στο αμαξι με διαγνωστικο ή οχι ; εαν συνδεθηκαν και δεν μπορουσαν οντως θα χρειαστει ευρουλακια γιατι θα θελει κατεβασμα πλακετας στον παγκο. εαν δεν εχουν συνδεθει κ προσπαθουσαν στο πισι του μαγαζιου τους, ειναι φυσιολογικο να μην μπορουσαν. γενικα διαβασμα πιν + προγραμματισμος ιμο = 60 ~ 80 ευρω γι'αυτο το αμαξι σε φυσιολογικες συνθηκες
csontheline Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Είχα το ίδιο θέμα με Astra H. Το καινούριο κλειδί (2014 που το πήρα) γινόταν παραγγελία στην Γερμανία και ερχόταν από εκεί κομμένο. Εδώ γινόταν μόνο ο προγραμματισμός (στην ουσία "λένε" στο αυτοκίνητο ότι αυτό + αυτό + αυτό το κλειδί σου ανήκουν). Η αντιπροσωπεία ζητούσε (στο περίπου οι τιμές, δεν θυμάμαι καλά) 150€ για το αναδιπλούμενο, 120€ για το απλό (και τα 2 πλήρη, με τηλεχειρσμό κλπ). Σε εξουσιοδοτημένο, πήρα το απλό στα 80€. (με 2 χρόνια εγγύηση) Έψαξα σε κλειδαράδες και ζητούσαν 50€ για αντιγραφή. Δηλαδή το αυτοκίνητο θα συνέχιζε να βλέπει μόνο 1 κλειδί πάνω του. Βρες ότι αντιπροσωπεία και εξουσιοδοτημένο σε βολεύει και ξεκίνα τα τηλέφωνα και τα παζάρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα