Sardam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω εναν SSD χωρητικότητας 2ΤΒ για να εγκαθιστώ τα παιχνίδια μου. Στη σελίδα της μητρικής μου(Gigabyte GA-Z270-Gaming K3) βρίσκω αυτό: Ο SSD που θέλω να αγοράσω είναι ο Samsung MZ-V7S2T0BW SSD 970 EVO Plus 2 TB M.2 Internal NVMe SSD. Οι απορίες μου είναι οι παρακάτω: 1) είναι συμβατός με τη μητρική μου; 2) θα λειτουργεί βάσει των specs του με δεδομένο πως αυτή τη στιγμή το σύστημα έχει έναν SSD 128gb(Windows), έναν SSD 1TB(παιχνίδια) και έναν HDD 1TB(αποθήκη) ή το σύστημα θα ρίχνει την ταχύτητα επειδή ενδεχομένως το chipset δεν μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα τόσους δίσκους στη μέγιστη ταχύτητα; 3) θα προτείνατε κάποιον άλλο SSD; Το πρωτόκολλο M.2 θα χρησιμοποιείται και στις επόμενες γενιές μητρικών; Αξίζει η διαφορά χρημάτων από τη στιγμή που θα εγκαθιστώ παιχνίδια και όχι λειτουργικό ή μήπως να προτιμήσω SATA; Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Sardam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα