Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλαβα πριν από λίγο το sms

ΓIA ΛOΓOYΣ AΣΦAΛEIAΣ H KAPTA ΣAΣ EXEI AΠENEPΓOΠOIHΘEI ΠPOΣΩPINA KAI ΘA ΠPEΠEI NA AKYPΩΘEI. ΠAPAKAΛΩ EΠIΣKEΦΘEITE KATAΣTHMA THΣ TPAΠEZAΣ ΠEIPAIΩΣ

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι όντως την απενεργοποιησαν επειδή έγινε προσπάθεια υποκλοπής. Όταν ρώτησα ποιος προσπάθησε και πως το κατάλαβαν, η υπάλληλος τα μασουσε και απάντησε ότι δεν ξέρει. Ρώτησα εάν έχει γίνει κάποια κίνηση περίεργη και είπε ότι δεν έγινε. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό πάλι; 

Σημειώνω ότι πριν λίγες ημέρες είχα δεχτεί πάλι SMS ότι έχω ραντεβού στο τάδε κατάστημα την τάδε ώρα. Χωρίς να έχω κλείσει ραντεβού... Πάλι στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι θα σας ενημερώσει το κατάστημα εκεί. 

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών

Είχε το μήνυμα τηλέφωνο και πήρατε από εκεί ή το βρίκατε στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας;

Άλλους δικαιούχους έχει ο λογαριασμός σας;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

ΓIA ΛOΓOYΣ AΣΦAΛEIAΣ H KAPTA ΣAΣ EXEI AΠENEPΓOΠOIHΘEI ΠPOΣΩPINA KAI ΘA ΠPEΠEI NA AKYPΩΘEI. ΠAPAKAΛΩ EΠIΣKEΦΘEITE KATAΣTHMA THΣ TPAΠEZAΣ ΠEIPAIΩΣ

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι όντως την απενεργοποιησαν επειδή έγινε προσπάθεια υποκλοπής. Όταν ρώτησα ποιος προσπάθησε και πως το κατάλαβαν, η υπάλληλος τα μασουσε και απάντησε ότι δεν ξέρει. Ρώτησα εάν έχει γίνει κάποια κίνηση περίεργη και είπε ότι δεν έγινε. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό πάλι; 

Σημειώνω ότι πριν λίγες ημέρες είχα δεχτεί πάλι SMS ότι έχω ραντεβού στο τάδε κατάστημα την τάδε ώρα. Χωρίς να έχω κλείσει ραντεβού... Πάλι στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι θα σας ενημερώσει το κατάστημα εκεί. 

Θα πας σε κατάστημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Είχε το μήνυμα τηλέφωνο και πήρατε από εκεί ή το βρίκατε στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας;

Άλλους δικαιούχους έχει ο λογαριασμός σας;

Το επίσημο πήρα. Καλή ιδέα πάντως.. . Είμαι μόνος μου στο λογαριασμό. 

Σκέφτομαι μήπως τελικά με αναγκάζουν με αυτό τον τρόπο να πάω στο κατάστημα; στο πρώτο SMS δεν πήγα. Πάντως ούτε τηλέφωνο με πήραν από το κατάστημα τότε. Δηλαδή, αν όντως γινόταν προσπάθεια υποκλοπής δε θα είχε γίνει τουλάχιστον μια κίνηση περίεργη;;; 

• Like 1
Δημοσ.

Μου είχε συμβεί και σε εμένα ένα παρόμοιο περιστατικό, πέρσι, επίσης με χρεωστική κάρτα της τράπεζας Πειραιώς. Εγώ όμως όταν επικοινώνησα με την τράπεζα μου έδωσαν λεπτομερή στοιχεία για το τι συνέβη. Μου είπαν συγκεκριμένα ότι προσπάθησαν να με χρεώσουν 900 ευρώ σε ένα κατάστημα ρούχων στο εξωτερικό. Δεν θυμάμαι την ονομασία τώρα, αλλά μου κατονόμασαν μέχρι και την επωνυμία του καταστήματος. Βασικά κάνω τακτικά αγορές από το ίντερνετ, και την συγκεκριμένη κάρτα την είχα κάποια χρόνια, οπότε θεώρησα λογικό ότι όντως μπορεί να είχαν διαρρεύσει τα στοιχεία της, οπότε δεν το έψαξα περεταίρω, και ζήτησα από μόνος μου να μου την ακυρώσουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μου είχε συμβεί και σε εμένα ένα παρόμοιο περιστατικό, πέρσι, επίσης με χρεωστική κάρτα της τράπεζας Πειραιώς. Εγώ όμως όταν επικοινώνησα με την τράπεζα μου έδωσαν λεπτομερή στοιχεία για το τι συνέβη. Μου είπαν συγκεκριμένα ότι προσπάθησαν να με χρεώσουν 900 ευρώ σε ένα κατάστημα ρούχων στο εξωτερικό. Δεν θυμάμαι την ονομασία τώρα, αλλά μου κατονόμασαν μέχρι και την επωνυμία του καταστήματος. Βασικά κάνω τακτικά αγορές από το ίντερνετ, και την συγκεκριμένη κάρτα την είχα κάποια χρόνια, οπότε θεώρησα λογικό ότι όντως μπορεί να είχαν διαρρεύσει τα στοιχεία της, οπότε δεν το έψαξα περεταίρω, και ζήτησα από μόνος μου να μου την ακυρώσουν.

Εμένα μου την ακύρωσε η τράπεζα. Αγορές από εξωτερικό πλην αμαζον και PayPal δεν κάνω. Τα έξοδα επανεκδοσης στα κάλυψαν αυτοί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Εμένα μου την ακύρωσε η τράπεζα. Αγορές από εξωτερικό πλην αμαζον και PayPal δεν κάνω. Τα έξοδα επανεκδοσης στα κάλυψαν αυτοί; 

Βασικά, εντελώς τυχαία και για εντελώς άσχετους λόγους, εκείνη την περίοδο γύρισα σε λογαριασμό Εθνικής (έπιασα δουλειά στην οποία μου ζήτησαν λογαριασμό εκεί για να μου βάζουν τον μισθό), και χρησιμοποιούσα τον λογαριασμό της Εθνικής σαν βασικό μου λογαριασμό, οπότε δεν ενδιαφέρθηκα να βγάλω νέα κάρτα στην Πειραιώς. Δεν μου ανέφεραν κάτι αν έπρεπε να πληρώσω ή όχι, αν τελικά πήγαινα να βγάλω κάρτα, αλλά υποψιάζομαι ότι θα πλήρωνα, εξάλλου δεν είναι δικό τους φταίξιμο που έβαζα την κάρτα μου όπου νάναι (αν και έπαιρνα τα κατάλληλα μέτρα). Τελικά μετά από 1 έτος περίπου αποφάσισα να βγάλω κάρτα και παράγγειλα μία μέσω του e-banking της Πειραιώς (είχα ανοίξει από παλιότερα), μου την έστειλαν ταχυδρομικώς και  προς έκπληξή μου δεν πλήρωσα τίποτα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
12 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Ακριβώς το ίδιο έγινε με την γυναίκα μου στην Eurobank πριν 2 ημέρες. Η διαφορά είναι ότι απο την Eurobank δεν έστειλαν καν ειδοποίηση και ξαφνικά η γυναίκα μου πήγε να πληρώσει έναν καφέ και δεν πέρναγε η κάρτα. Πήρε τηλέφωνο να δεί τι γίνεται και της είπαν ότι την ακύρωσαν για τον ίδιο λόγο. Της έδωσαν άλλο τηλέφωνο να καλέσει για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες αλλά δεν κατάφερε να βγάλει γραμμή.

Μήπως έχεις κάποια χρέωση με όνομα "Just for Fun" ? Είναι η μόνη χρέωση που βλέπουμε στη γυναίκα μου με ποσό 0.73ε πριν 2 ημέρες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε απο που είναι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Ακριβώς το ίδιο έγινε με την γυναίκα μου στην Eurobank πριν 2 ημέρες. Η διαφορά είναι ότι απο την Eurobank δεν έστειλαν καν ειδοποίηση και ξαφνικά η γυναίκα μου πήγε να πληρώσει έναν καφέ και δεν πέρναγε η κάρτα. Πήρε τηλέφωνο να δεί τι γίνεται και της είπαν ότι την ακύρωσαν για τον ίδιο λόγο. Της έδωσαν άλλο τηλέφωνο να καλέσει για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες αλλά δεν κατάφερε να βγάλει γραμμή.

Μήπως έχεις κάποια χρέωση με όνομα "Just for Fun" ? Είναι η μόνη χρέωση που βλέπουμε στη γυναίκα μου με ποσό 0.73ε πριν 2 ημέρες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε απο που είναι

Δεν έχω καμία χρέωση. Αυτό είναι το περίεργο. Δεν δίνω την κάρτα σε κανένα σαιτ πλην Amazon και ελληνικα μεγάλα καταστήματα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Δεν έχω καμία χρέωση. Αυτό είναι το περίεργο. Δεν δίνω την κάρτα σε κανένα σαιτ πλην Amazon και ελληνικα μεγάλα καταστήματα 

Και η γυναίκα μου δεν κάνει αγορές γενικά

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ίδιο μύνημα πήρα και εγώ αλλά δεν είχα καμία περίεργη συναλλαγη στην καρτα.

Είναι κανένα νέο κόλπο της τράπεζας για να παίρνουν τα 6 ευρα; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, The_Judas είπε

το ίδιο μύνημα πήρα και εγώ αλλά δεν είχα καμία περίεργη συναλλαγη στην καρτα.

Είναι κανένα νέο κόλπο της τράπεζας για να παίρνουν τα 6 ευρα; 

αν στην απενεργοποίησαν αυτοί να μην πληρώσεις τίποτα για την κάρτα.

Και στην γυναίκα μου έτσι την έβγαλαν την νέα αφού αυτοί την ακύρωσαν και χωρίς ενημέρωση

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια. Ειμαι στον στρατο και η καρτα ειναι στο σπιτι σε περιπτωση που χρειαστει να κανει καποια καταθεση ο πατερας μου αν μου τελειωσουν τα λεφτα. Πηγα σημερα να παρω νερο απο τον αυτοματο πωλητη και δεν περναγε η καρτα και μου ερχοταν μυνημα στο κινητο οτι εχει απενεργοποιηθει η καρτα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποια περιεργη χρεωση. Μπορει καποιος να μου πει τι εχει γινει; Ξεχασα να αναφερω οτι εχω εθνικη

Επεξ/σία από Kingracer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/08/2024 at 06:23, Kingracer said:

Καλημερα παιδια. Ειμαι στον στρατο και η καρτα ειναι στο σπιτι σε περιπτωση που χρειαστει να κανει καποια καταθεση ο πατερας μου αν μου τελειωσουν τα λεφτα. Πηγα σημερα να παρω νερο απο τον αυτοματο πωλητη και δεν περναγε η καρτα και μου ερχοταν μυνημα στο κινητο οτι εχει απενεργοποιηθει η καρτα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποια περιεργη χρεωση. Μπορει καποιος να μου πει τι εχει γινει; Ξεχασα να αναφερω οτι εχω εθνικη

παιρνεις τηλεφωνο εθνικη και ρωτας.1002 μπορει.ισως στο web banking να λεει κατι?

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...