Drolok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 20 Tera ώστε αν τα χάσεις να αυτοκτονήσεις σίγουρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Drolok είπε 20 Tera ώστε αν τα χάσεις να αυτοκτονήσεις σίγουρα...... Δεν ισχύει αυτό για όσους έχουν backup. Το καλό ειναι με την εξέλιξη της τεχνολογίας η χωρητικοτητες θα αυξηθούν σε τέτοιο βαθμό , όπως είχε γίνει και στο παρελθόν που είχαμε το gb σαν ένα τεράστιο μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Figantu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, TechnoV είπε όταν πρωτοβγήκαν οι ssd, όλοι οι reviewers γράφανε ότι δεν χαλάνε. Φίλε μου έχω δοκιμάσει πολλούς ssd samsung evo κτλ. Πόσα παλιά pc 20ετίας έχεις ανοίξει κ ο δίσκος να δουλεύει ακόμη. Θα συμβεί το ίδιο και με τους ssd πιστεύεις; Συμφωνα με προσωπικη εμπειρία οι παλιοτεροι δισκοι αντεχαν παραπανω. Εχω απο ενα λαπτοπ του 2008 εργοστασιακο δισκο με κανενα bad sector. Ένας αλλος δισκος του 14 δειχνει σιγα σιγα τα σημαδια φθορας του και ενας εξωτερικος δισκος του 16 η 17 ειναι σε χειρότερη κατάσταση. Hdd ολοι αυτοι που αναφερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Chkdsk /f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Τύλιξέ μου καναδυό κιλά για το σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα