panatha1369 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, dieksodo είπε ολιγον ασχετο αλλα πριν καμια βδομαδα ο αμαζον γερμανιας ειχε προσφορα τους 16tb elements και my book. προλαβα και τσακωσα 2 τιμουλα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Τέλειο!! τιμούλα;; Fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, masteripper είπε Μήπως τους βαράς... Οτι γράφω το έχω βιώσει, πέρα απο την πλάκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, oldnew είπε Οταν ειχα παρει pentium 2 με 10 gb Hd πίστευα οτι θα μου φτασει για μια ζωή η χωρητικότητα.. (δεν υπήρχαν ταινιες τοτε). Δε γινόταν χαμός με τα "multimedia" PC εκείνη την εποχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, deukaleionas είπε Να τον γεμισεις με ΟΛΑ σου τα αρχεία, και κατά την μεταφορά να σου γλίστρησει απ το χέρι.... 😱👹😱👹😱👹 Τετοιοι δισκοι (εννοω τοσο μεγαλοι) δεν προοριζονται για το εσωτερικο των Pc, πανε υποχρεωτικα σε nas και σε raid, 5 συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 ότι πρέπει αυτός ο δίσκος μπαίνοντας στο NFT Bay!!! ίσα που φτάνει!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 7 hours ago, panatha1369 said: τιμουλα;; 279 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, deukaleionas είπε Να τον γεμισεις με ΟΛΑ σου τα αρχεία, και κατά την μεταφορά να σου γλίστρησει απ το χέρι.... 😱👹😱👹😱👹 Το μειονέκτημα του να τα βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, TechnoV είπε Αυτό που γράφουν μερικοί για αντοχή, πιο πολλοί ssd μου έχουν μείνει στο χερι παρα hdd. Έχω πάρει sandisk, kingston, patriot κ βαρανε. Οι μάρκες που αναφέρεις είναι trash. Samsung Crucial Intel πάνω από 180 κομμάτια κανένα θέμα. Samsung 64gb κοντά 14 χρόνια παίζει απροβληματιστα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peiraiask Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 680 ευρω. τρεχω να προλαβω🤣 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από peiraiask Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 10MB sto PC 1512 τι εποχες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos75x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, peiraiask είπε 680 ευρω. τρεχω να προλαβω🤣 x2 = 1360 γιατί σε τέτοιες χωρητικότητες πάντα έχεις και αντίγραφο ή raid 1 mirror... αν πάθει κάτι θα κλαις με μαύρο δάκρυ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, TechnoV είπε Αυτό που γράφουν μερικοί για αντοχή, πιο πολλοί ssd μου έχουν μείνει στο χερι παρα hdd. Έχω πάρει sandisk, kingston, patriot κ βαρανε. Δε σου φταιει κανεις που παιρνεις οτι πιο φθηνο βρεις. Ποσους hdd ειχες και ποσους ssd? Ποσο καναν οι hdd? Τα σκέφτηκες αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Κάπου στο 1988 είχα ξεκινήσει με 20ΜB (ή 50;). Δεν βρήκα μικρότερο για τον Atari Mega ST. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε σου φταιει κανεις που παιρνεις οτι πιο φθηνο βρεις. Ποσους hdd ειχες και ποσους ssd? Ποσο καναν οι hdd? Τα σκέφτηκες αυτα; όταν πρωτοβγήκαν οι ssd, όλοι οι reviewers γράφανε ότι δεν χαλάνε. Φίλε μου έχω δοκιμάσει πολλούς ssd samsung evo κτλ. Πόσα παλιά pc 20ετίας έχεις ανοίξει κ ο δίσκος να δουλεύει ακόμη. Θα συμβεί το ίδιο και με τους ssd πιστεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα