Προς το περιεχόμενο

55" TV budget ~900€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο budget:~900€

Απόσταση και γωνία θέασης: 2.5μ, Γωνιακος καναπες αρα θελουμε καλες γωνιες θεασης. (χαμηλος φωτισμος χωρου)

Χρήση και τι μας ενδιαφέρε :ταινιες κυριως,ελαχιστη tv,μελλοντικα ισως gaming με αγορα consolας.

Προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 55" 

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:

Ναι,τα ποδια/stand της βασης να μην ειναι στις 2 ακρες της tv λογω διαστασεων επιπλου.

Εχω κατα νου LG C1 σε περιπτωση που πεσει  στα~950€ ως καλυτερη λυση,σε περιπτωση που δεν,κοιταω προς B1.

Ποιες αλλες επιλογες να κοιταω που θα με καλυψουν ακομα και με μικροτερο budget.

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

θα έπερνα την sony ,η αποφαση ειναι υποκειμενική ,γούστα είναι αυτά, έχω άσχημη εμπειρία απο τις άλλες δύο ,λόγω των services τους, περίμενε να σου γράψουν και αλλοι χρήστες-γνώστες και πάρεις τη σωστή απόφαση !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adsl2+ είπε

θα έπερνα την sony ,η αποφαση ειναι υποκειμενική ,γούστα είναι αυτά, έχω άσχημη εμπειρία απο τις άλλες δύο ,λόγω των services τους, περίμενε να σου γράψουν και αλλοι χρήστες-γνώστες και πάρεις τη σωστή απόφαση !

Μονο αυτη η κριτική με προβληματίζει που αφησε σημερα ενας στο σκρουτζ.

Αναφορά σε κείμενο

Βάζω τέσσερα αστέρια μόνο καί μόνο για το παρακάτω πού αναφέρω.Γενικά σάν οθόνη είναι καλεί τα χρώματα πολύ ωραία,σε ταινίες πού είναι γυρισμένες μέρα σε βιντεάκια 4Κ στο YouTube πού είναι φωτεινά τα χρώματα ειναι παρά πολύ καλα, ένα πράγμα πού με χαλάει είναι σε ορισμένες ταινίες- βίντεο σέ πολλά σημεία όταν είναι σκοτεινό τό πλάνο καί όχι πάντα κάποιες φορές το μαύρο μου το δείχνει με χιόνια παρά πολύ άσχημο αποτέλεσμα δεν το λες μαύρο με τίποτα... καί με χαλάει παρά πολύ .... έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις έψαξα να βρω μήπως τό διορθώσω με κάποια ρύθμιση αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Ακούγεται μάλλον σαν πρόβλημα συμπίεσης του βίντεο (αναλόγως προέλευσης) και όχι πρόβλημα της TV. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι αλλο που με απασχολει ειναι οι γωνιες θεασης,συμφωνα με review εκει υστερεί.Καπως ετσι θα μπει στο σαλονι ,πιστευετε θα υπαρχει ιδιαιτερο θεμα;

Και τελος το  "Stutters a bit in low frame rate content. "  που αναφέρεται ειναι έντονα αντιληπτo; Ωστε να αξιζει να παω σε oled με το οποιο ρισκο του burn in΄./Εχω την εντυπωση οτι out of the box οι sony ερχονται καλυτερα calibrαρισμενες.

OtdIIfp.png 

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Η PANASONIC TX-55HZ980E 55'' OLED του 20 μοντελο,που ειναι χωρις hdmi 2.1 στα 899€-135€ (επιστροφη ευρομπανκ)=764€ στο γερμανο φαίνεται αρκετά δελεαστική.Τι λετε;

Δημοσ.
Στις 20/11/2021 στις 9:28 ΜΜ, stathis97 είπε

Η PANASONIC TX-55HZ980E 55'' OLED του 20 μοντελο,που ειναι χωρις hdmi 2.1 στα 899€-135€ (επιστροφη ευρομπανκ)=764€ στο γερμανο φαίνεται αρκετά δελεαστική.Τι λετε;

προσωπικά εμπιστεύτηκα το rtings και είδα τις top επιλογές αναλυτικά στο site τους και σύγκρινα μόνος μου σε κατάστημα αυτές που ήταν της αρεσκείας μου: 

Samsung QN95a (εφάμιλλη της αμερικανικής Samsung QN90a)
LG C1 

Μετά από αρκετή σκέψη και αφού βολιδοσκόπησα την κατάσταση κατέληξα σε 65" C1 για τα 3 μέτρα απόστασης θέασης που έχουμε στο σαλόνι με προσφορά του eshop.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...