d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω 2x SN850 1Tb που ειχα σεταρει απο bios για Raid 0. Πριν ξεστησω απο το παλιο pc, ξεχασα να σπασω το raid απο το asus bios απο αμελεια.. Τωρα που τους εβαλα στη νεα μητρικη και στο νεο pc παροτι τους βλεπει 2 ξεχωριστους στα windows και μαλιστα στον ενα περασα και τα windows 11 κιολας, οταν κανω map το sata controller απο το vmd και παω να κανω create το raid, συνεχιζει να μου το δειχνει σαν ενα ενιαιο 1.8Τb drive, δηλαδη τον βλεπει οπως στο προηγουμενο motherboard, αντι για δυο ξεχωριστους για να τα κανω raid.. Ιδεες για το πως να σπασει; Να βγαλω τελειως τον ενα nvme ; Παιζει ρολο το οτι τους εβαλα ακριβως στην ιδια θεση που ηταν πριν στο αλλο board και ειναι και asus και τα δυο; Τι να κανω για να ξεκολλησει στο bios και να μπορεσω να κανω εκ νεου raid 0? Ιδεες για το πως να το σπασω; Μου κανει τρομερη εντυπωση πως γινεται να το βλεπει ακομη σαν raid σε καινουριο εντελως pc χωρις καν τιποτα κοινο απο h/w ή bios (αλλη πλατφορμα η μια ηταν AMD, αυτη ειναι Intel) Mηπως να κανω low level format και στα δυο nvme? Η να βγαλω τελειως το ενα απο πανω; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα