cabdik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, panospeter είπε Υπάρχουν πιο φθηνές λύσεις για να βλέπεις ταινίες. Δεν χρειάζεται να στήσεις ολόκληρο PC. δεν ειπα το αντιθετο.....! Απλα ειναι η κυρια χρηση μετα το GAMING........
nek4d Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Πλεον κυκλοφορουν ετοιμα mini-PC, σε μεγεθος android tv box, μπορει και 8 φορες μικροτερο απο της προσφορας, για ολα τα βαλαντια, απο 100 μεχρι 600€. Καλυπτουν και την χρηση ταινιων και αναλογα την τιμη τους ειναι και οι δυνατοτητες τους. Με 8gb και ssd ξεκινανε απο 150€. Στην κατηγορια 400-600 φορανε amd ryzen που πετανε. 2
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, nek4d είπε Πλεον κυκλοφορουν ετοιμα mini-PC, σε μεγεθος android tv box, μπορει και 8 φορες μικροτερο απο της προσφορας, για ολα τα βαλαντια, απο 100 μεχρι 600€. Καλυπτουν και την χρηση ταινιων και αναλογα την τιμη τους ειναι και οι δυνατοτητες τους. Με 8gb και ssd ξεκινανε απο 150€. Στην κατηγορια 400-600 φορανε amd ryzen που πετανε. NUC έχω εδώ και 2μιση χρόνια. Δε μου έχει λείψει τίποτα και το παίρνω και μαζί μου όταν πάω λίγες μέρες στο χωριό. Δεν ξαναγοράζω κλασικό PC. 1
kkatzos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Το κουτί του θέματος, το οποίο πλέον ανέβηκε στα 33€, έχει νόημα για να φτιάξει κάποιος ένα δυνατό μικρό PC. Π.χ. κανονικό δυνατό CPU στα 65W + καλές μνήμες + κάρτα γραφικών μικρή σε διαστάσεις π.χ. αυτή ή κάποιο δυνατό APU όπως 5700G παρέα με καλές μνήμες. Το θέμα είναι ότι οι ITX μητρικές για να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα είναι ακριβές, όπως και τα υπόλοιπα εξαρτήματα οπότε το να γλυτώσεις 20-30€ από το κουτί λίγα προσφέρει... Παίρνεις ένα καλύτερο ΙΤΧ κουτί και ξεγνοιάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα