Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum, 

θέλω τη γνώμη σας , βοήθεια σας για την αγορά του παρακάτω υπολογιστή που σκέφτομαι για αγορά

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0937HJ7YZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Προσωρινά βέβαια δεν είναι διαθέσιμος αλλά τον παρακολουθώ εδώ και καιρό και με δελεάζει αυτή η τιμή του και τα χαρακτηριστικά του και θέλω να αποφασίσω αν θα τον πάρω όταν υπάρξει απόθεμα. 

Η χρήση που τον θέλω είναι για δουλειά γραφείου και VR gaming . Κάρτες γραφικών δεν υπάρχουν σε λογικές τιμές και αυτός ο υπολογιστής μου τα προσφέρει όλα. 

Σαν επαγγελματίας το αγοράζω χωρίς ΦΠΑ σχεδόν στα 860 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει το overclocking και δεν θα ζορίζεται πάρα πολύ ο υπολογιστής.

Ξέρω ότι τροφοδοτικό ,κάρτα γραφικών μητρική κτλ είναι υλοποιήσεις της HP και όχι κάποια άλλα επώνυμα μοντέλα κάτι που θα αύξανε την πιθανότητα μελλοντικής μεταπώλησης.

Τροφοδοτικό είδα ότι είναι 400 watt Plus Platinum θεωρώ αρκετό για αυτό το hardware + την προσθήκη ενός HDD αν δεν κάνω λάθος. 

Αξίζει σε αυτά τα χρήματα πιστεύετε; Υπάρχει τίποτα άλλο που να με αποτρέψει από την αγορά του;

Επεξ/σία από warden

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...