Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Το πλαίσιο ήταν και είναι σπαθί με το ps5, το καλύτερο κατάστημα από τις αλυσίδες όσον αφορά το ps5.

Κωτσόβολος το χειρότερο με διαφορά, τελείωσε τα preorder του 2020 το καλοκαίρι που μας πέρασε. 😛

Έτσι ακριβως

Δεν θέλω να υπερασπιστώ ειδικά το πλαίσιο αλλά είναι πολύ καλύτεροι από όλες τις μεγάλες αλυσιδες

• Like 2
Δημοσ.

Μάλιστα.... Κου φαίνεται δουλευόμαστε εδώ μέσα πλέον. Έχουν ανοίξει πόσα θέματα στις προσφορές με μόνη προσφορά την "διαθεσιμότητα", με την τιμή στις αλυσίδες όπως πολλές φορές φυσικά και στο μαγαζί του θέματος να είναι φιξ 399€ στην digital και 499€ στην disk έκδοση. Τώρα εν μέσω προσφορών Black Friday το ίδιο μαγαζί, που κατά τα λοιπά επικροτηθηκε επειδή.... δεν έβαζε καπέλο στις MSRP της κονσόλας, δίνει πακετάκια που ξεκινάνε από 100€ και φτάνουν τα 230€ ΠΆΝΩ από τις MSRP και το κάνουμε "θέμα".... Το ΜΊΝΙΜΟΥΜ που περίμενα να δω ήταν να δίνουν ένα έστω δωράκι (χειριστήριο, παιχνίδι, κάτι) στην "στάνταρ" τιμή, όχι να χρησιμοποιήσουν το Black Friday για να βάλουν και καπέλα.... 

Ξεφτίλα. (και όχι, δεν με ενδιαφέρει προσωπικά καθόλου να αγοράσω PS5, τουλάχιστον όχι πριν πέσει κάποια έκδοση στα 200€, όπως είχε γίνει πχ με το Ps4 slim μόλις 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του)

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόλαβα ένα bundle αλλά δεν χρειάζομαι το παιχνίδι και τον τίτλο μπορώ να τα επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω;
Είναι με αποφορολόγηση αλλά μου είπαν πως μόνο η κονσόλα παίρνει την μείωση στα άλλα πληρώνεις κανονικά ΦΠΑ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorginho είπε

Μάλιστα.... Κου φαίνεται δουλευόμαστε εδώ μέσα πλέον. Έχουν ανοίξει πόσα θέματα στις προσφορές με μόνη προσφορά την "διαθεσιμότητα", με την τιμή στις αλυσίδες όπως πολλές φορές φυσικά και στο μαγαζί του θέματος να είναι φιξ 399€ στην digital και 499€ στην disk έκδοση. Τώρα εν μέσω προσφορών Black Friday το ίδιο μαγαζί, που κατά τα λοιπά επικροτηθηκε επειδή.... δεν έβαζε καπέλο στις MSRP της κονσόλας, δίνει πακετάκια που ξεκινάνε από 100€ και φτάνουν τα 230€ ΠΆΝΩ από τις MSRP και το κάνουμε "θέμα".... Το ΜΊΝΙΜΟΥΜ που περίμενα να δω ήταν να δίνουν ένα έστω δωράκι (χειριστήριο, παιχνίδι, κάτι) στην "στάνταρ" τιμή, όχι να χρησιμοποιήσουν το Black Friday για να βάλουν και καπέλα.... 

Ξεφτίλα. (και όχι, δεν με ενδιαφέρει προσωπικά καθόλου να αγοράσω PS5, τουλάχιστον όχι πριν πέσει κάποια έκδοση στα 200€, όπως είχε γίνει πχ με το Ps4 slim μόλις 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του)

Το γελοίο δεν είναι αυτό φίλε μου. Το γελοίο είναι ότι τοσό καιρό τα έιχαν στην αποθήκη τους και περίμεναν τον Chimo Bayo για να τα βγάλουν 30 ευρώ φθηνότερα.

Κατά τα άλλα εξαφανισμένα τα PS5 απο την αγορά και σειρές αναμονής

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ πρόλαβα να χτυπήσω το bundle με ratchet και controller και μου λέει ημερομηνία παράδοσης την ερχόμενη Δευτέρα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...