YiannisPj Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα έψαχνα καιρό στην Ελλάδα σε κάποια φυσιολογική τιμή. Μπήκα στις αλυσίδες τις μεγάλες που ανοιξαν υποτίθεται τις εκπτώσεις χτες το απόγευμα, αλλά κανένας δεν το είχε προσφορά. Παίζει στα 310 εδώ. Link Βγαινει σύνολο 208 με την αποστολή. Τόσο κοστίζει το 2-pack στην Ελλάδα. Εγω το παρήγγειλα κατευθείαν (για την ακρίβεια δεν πίστευα τα μάτια μου από τη χαρά!) Spec Comparison Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από YiannisPj 4
LuNaTiC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Τι περισσότερο έχει απο τα απλά του είδους?
Vault13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε Τι περισσότερο έχει απο τα απλά του είδους? Specs.
emperor4her Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε Τι περισσότερο έχει απο τα απλά του είδους? διαβαζω για wifi 6, 500 τμ καλυψη 1
Vault13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, YiannisPj είπε Τα έψαχνα καιρό στην Ελλάδα σε κάποια φυσιολογική τιμή. Μπήκα στις αλυσίδες τις μεγάλες που ανοιξαν υποτίθεται τις εκπτώσεις χτες το απόγευμα, αλλά κανένας δεν το είχε προσφορά. Παίζει στα 310 εδώ. Link Βγαινει σύνολο 208 με την αποστολή. Τόσο κοστίζει το 2-pack στην Ελλάδα. Εγω το παρήγγειλα κατευθείαν (για την ακρίβεια δεν πίστευα τα μάτια μου από τη χαρά!) Tι χωρο θα καληψεις; Ποσο δυνατα ειναι; 2 τοιχους στην ευθεια περνανε χωρις απωλειες;
YiannisPj Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι με συγχωρείτε το έγραψα πολύ γρήγορα. Έχει WIFI 6, οπως προανέφερε κι ο @emperor4her. Εχει καλύτερο επεξεργαστή από Μ4/Μ5 (που είναι WIFI 5). 3 λεπτά πριν, Vault13 είπε Tι χωρο θα καληψεις; Ποσο δυνατα ειναι; 2 τοιχους στην ευθεια περνανε χωρις απωλειες; Κοίταξε, απο Reviews που είχα δει το τελευταίο διάστημα είναι από τα καλύτερα του είδους. Εγω θελω να καλύψω χωρο περιπου 200 τμ Εμπρακτη εμπειρια με τα συγκεκριμένα δεν έχω ακόμα. Όταν τα λάβω, ευχαρίστως να δωσω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θα είναι μάλλον πολύ αργά για την προσφορά. Να τονίσω πως η ΑΜΑΖΟΝ έχει μεγάλο διάστημα επιστροφης, μέχρι 31/1/2022 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από YiannisPj
HERTHAN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, YiannisPj είπε Βγαινει σύνολο 208 με την αποστολή. Τόσο κοστίζει το 2-pack στην Ελλάδα. Παρακολουθουσα το διπλο kit που ειχε πεσει στην Ελλαδα καποια στιγμη στα 149 και 159 ευρω μιας και στο εξωτερικο ηταν ακριβοτερο.Επισης παρακολουθουσα και το M4 το διπλο kit μηπως φετος το βαλουν σε καμια καλη εκπτωση στα 49,90 ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο. Τωρα με βαζεις στην πριζα να παρω το τριπλο αλλα θα κανω πισω και θα περιμενω το διπλο(η Μ4η x20) αν και μου βγαινει χωρις ΦΠΑ 152,49 ευρω(χωρις μεταφορικα). Τι μας εχεις κανει μεσημεριατικα τωρα. 1
YiannisPj Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Παρακολουθουσα το διπλο kit που ειχε πεσει στην Ελλαδα καποια στιγμη στα 149 και 159 ευρω μιας και στο εξωτερικο ηταν ακριβοτερο.Επισης παρακολουθουσα και το M4 το διπλο kit μηπως φετος το βαλουν σε καμια καλη εκπτωση στα 49,90 ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο. Τωρα με βαζεις στην πριζα να παρω το τριπλο αλλα θα κανω πισω και θα περιμενω το διπλο(η Μ4η x20) αν και μου βγαινει χωρις ΦΠΑ 152,49 ευρω(χωρις μεταφορικα). Τι μας εχεις κανει μεσημεριατικα τωρα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγω τα παρακολουθώ καιρό, και όταν έπεσε στα 149 στο Websupplies πριν κανα δυο βδομάδες, ήμουν στο τσακ να τα παρω. Αντικειμενικά και τα 2 μου κάνουν, δε χρειαζόμουν αυστηρά 3. Απλά είπα να μην ενδώσω και να κάνω λίγη υπομονή μήπως και έπεφτε και το 3pack. Είχα τραβήξει μια γραμμή πως ιδανικά ήθελα να δώσω 130 για το 2πλο, 200 για το 3πλο. Τώρα μου έκατσε με το 3πλο. Εν τω μεταξύ, δυστυχώς για σένα, μόνο το 3πλο έχει προσφορα το ΑΜΑΖΟΝ, γιατι το 2πλο δε συμφέρει όσο το έχει αυτή τη στιγμή. Επειδή σοβαρές προσφορές βλέπω μόνο στο ΑΜΑΖΟΝ (οι αλυσίδες εδώ δεν παρατήρησα να έχουν κάτι της προκοπής) Γερμανίας, Γαλλίας, και Ιταλίας, αν πάρει το μάτι μου προσφορά το 2πλο, θα σου στείλω πμ. 1
Con_stantine Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω το διπλό κιτ, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα δουλεύω σαν AP, σταθερότατα, πολύ καλή εμβέλια, πολύ καλή ταχύτητα σε wifi6. Τα πήρα 180ε το Μάρτη και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Συνιστάται. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Con_stantine 3
kukukali Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Περσυ ειχαν βγαλει ελλαδα προσφορα τα M4,M5. Τα εχω παρει και τα 2 ,απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Ποσο μαλλον τα Χ20 με wifi6 1
denthnpalevw Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Τα πήρα. Ευχαριστώ. Δεν είχα σκοπό να δώσω τόσο αλλά ήθελα αναβάθμιση από τα e4. Αν βγάλει τίποτα άλλο η καλύτερο το βλέπουμε.
YiannisPj Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, denthnpalevw είπε Τα πήρα. Ευχαριστώ. Δεν είχα σκοπό να δώσω τόσο αλλά ήθελα αναβάθμιση από τα e4. Αν βγάλει τίποτα άλλο η καλύτερο το βλέπουμε. Με το καλό να μας έρθουν λοιπον. Κακά τα ψέματα, 200 ευρώ για access points είναι πολλά - πόσω μάλλον 300 που εχουν κανονικά. Απλά με αυτά που παίζω τώρα, και έχω προσπαθήσει και διάφορα άλλα, ε είναι μάπα. Μια κολλάνε, μια δεν πιανει καλά το σήμα, αποδυνδέσεις... Αγοράζεις κάτι ακριβό, αλλά - θεωρητικά - θα μείνει. Αν ψάχνεις κάτι καλύτερο, έχει και τα Χ60 σε προσφορά στα 260 ευρώ (πολύ καλή τιμή) + 30 μεταφορικά, άρα μιλάμε για +80 απο τα Χ20. Εγώ δε μπορούσα να τη δικαιολογήσω αυτή τη διαφορά, απλά σου το αναφέρω αν σε ενδιαφέρει.
denthnpalevw Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Τα είδα. Δεν δίνω τόσα. Ήδη αυτά είναι πολλά. Κάπου θα σωθούν τα ε4 οπότε θα μαστε καλα
elpenor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, YiannisPj είπε Κοίταξε, απο Reviews που είχα δει το τελευταίο διάστημα είναι από τα καλύτερα του είδους. σε αυτά τα χρήματα. Fixed, γιατί υπάρχουν και τα ET8 Εγώ σε αντίστοιχο σπίτι με εσένα πέρασα καλώδια και έβαλα τον βαφέα και τον γυψοσανιδά να τα κρύψουν και σύνδεσα 3 καλά router, ούτε παρεμβολές, ούτε latency ούτε προβλήματα.
YiannisPj Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Fixed, γιατί υπάρχουν και τα ET8 Έχεις δίκιο, το συνειδητοποίησα αφού το έγραψα αλλά δεν επέστρεψα να το διορθώσω. Και γώ έτσι ειμαι αυτή τη στιγμή, με ethernet και χρησιμοποιήσα ρουτερ που ενεργούν ως AP. Αλλά δεν κανουν roaming. Μπορεί να μείνει κολλημένο ενας client στο AP(router) του σαλονιου και να μη θέλει να αλλάξει με τίποτα.. Δεν ξέρω αν πήρες router που έχουν το πρωτόκολλο που επιτρέπει Roaming εσύ, εγώ χρησιμοποιήσα απλά κάποια WIFI 5 router που είχα δεξια/αριστερά, και ναι μεν γινεται δουλειά, απλά οταν φεύγεις απο το σαλόνι και πας σε άλλο δωμάτιο, μπορεί και να μη θέλει να ξεκολλήσει με τίποτα, και πρέπει να ανοίξω και να κλείσω WiFi Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από YiannisPj 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα