sbs2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B081QXJLDN/ Skroutz από 55€ https://www.skroutz.gr/s/21654038/Razer-Basilisk-v2-RGB-Gaming-Ποντίκι-Μαύρο.html Και ενώ σε πολλά μαγαζιά παιζει ως "Black friday deal" στα 59 € 2
mp44christos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τουβλο αλλα καλουτσικο σχημα για ποντικι γραφειου. Για φπς μακρια. Στα 40 ευρο εχει αρκετο ανταγωνισμό. g305, mm711, HyperX Pulsefire Haste, viper mini, mm730, g703. Ολα εχουν πολυ καλύτερο σχημα. Το σχημα του g502/basilisk ειναι ενα απ ολα για ολα τα grip. Ξεστοκαρισμα ειναι γτ εχει βγει το v3. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από mp44christos 1
Dare-Devil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μετά απο το mx master το οποίο το χρησιμοποιώ στην εργασία μου, είναι το καλύτερο mouse σε άνεση και grip που είχα . Mια χαρά είναι για FPS το έχω λιώσει. Η τιμή του εξαιρετική. 2
mp44christos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Dare-Devil said: Μετά απο το mx master το οποίο το χρησιμοποιώ στην εργασία μου, είναι το καλύτερο mouse σε άνεση και grip που είχα . Mια χαρά είναι για FPS το έχω λιώσει. Η τιμή του εξαιρετική. Εξαιρετικό για γραφειο το μχ εχεις δικιο. Και χαλαρα παιχνιδια. Αλλα οχι για φπς δεν ειναι μονο τενοντίτιδα κινδυνεύεις να παθεις. To mx master ειναι μεγαλύτερο απο το 502. Εχει και αθλιο για παιχνιδια λαζερ αισθητήρα (αν και εξαρταται απο την βερσιον). Δεν επαιζες σοβαρα φπς. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από mp44christos 1
Dare-Devil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, stevengrk είπε Καλησπέρα ! Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις , ερχόμενος από το κλασικό deathadder ( απεβίωσε μετά από 7 χρόνια , σκεφτόμουν και το v2 στα 50ε ) , είμαι ανάμεσα στο ποντίκι του θέματος η του g502 lightspeed που παίζει στα 50ε σε κωτσο κτλ . Κυρίως για moba κ mmos με palm grip , έχω δει και διάφορες συγκρίσεις . Έχει κανεις εμπειρία και με τα δυο ; Δεν έχω εμπειρία με το g502 . Εχω το razer. Ήμουν ανάμεσα στα δύο ποντίκια . Απο θέμα εργονομίας θα σου πω ότι είναι σχεδόν ίδιο σουλούπι και με διαφορές στο χιλιοστό . Μιας και παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια θα κοίταζα το logitech που έχει περισσότερα πλήκτρα για συντομεύσεις . Παντως το razer το θεωρώ άνετο (για την δική μου ανατομία χεριού) και δεν το μετάνιωσα καθόλου . Απο τα καλύτερα ποντίκια που έχουν περάσει απο τα χέρια μου . Το deathadder έχει εκείνο το σουλούπι που δεν με βολεύει καθόλου σε ποντίκι . Προτιμώ ποντίκια που έχουν αριστερα στήριξη για τον αντίχειρα. όχι πολύ ψηλά και να γεμίζουν την παλάμη μου . Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Dare-Devil
mp44christos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 48 minutes ago, stevengrk said: Καλησπέρα ! Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις , ερχόμενος από το κλασικό deathadder ( απεβίωσε μετά από 7 χρόνια , σκεφτόμουν και το v2 στα 50ε ) , είμαι ανάμεσα στο ποντίκι του θέματος η του g502 lightspeed που παίζει στα 50ε σε κωτσο κτλ . Κυρίως για moba κ mmos με palm grip , έχω δει και διάφορες συγκρίσεις . Έχει κανεις εμπειρία και με τα δυο ; 36 minutes ago, Dare-Devil said: Δεν έχω εμπειρία με το g502 . Εχω το razer. Ήμουν ανάμεσα στα δύο ποντίκια . Απο θέμα εργονομίας θα σου πω ότι είναι σχεδόν ίδιο σουλούπι και με διαφορές στο χιλιοστό . Μιας και παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια θα κοίταζα το logitech που έχει περισσότερα πλήκτρα για συντομεύσεις . Παντως το razer το θεωρώ άνετο (για την δική μου ανατομία χεριού) και δεν το μετάνιωσα καθόλου . Απο τα καλύτερα ποντίκια που έχουν περάσει απο τα χέρια μου . Το deathadder έχει εκείνο το σουλούπι που δεν με βολεύει καθόλου σε ποντίκι . Προτιμώ ποντίκια που έχουν αριστερα στήριξη για τον αντίχειρα. όχι πολύ ψηλά και να γεμίζουν την παλάμη μου . Θεωρητικά το deathadder ειναι το καλυτερο. Καλύτερά skates, καλωδιο, βαρος κοκ. Αλλα ειναι αρκετα μεγαλο για τα περισσότερα χερια. Τωρα εσυ μαλλον τα εχεις... μεγαλα οποτε δεν εχεις θεμα. Τωρα ενα παραπάνω πλήκτρο δε νομιζω να σε σώζει. Το βασικό θεμα του g502 ειναι το βάρος. Πραγματικά, στα 130 γραμμάρια ειναι για να πάθεις τενοντίτιδα. Στα 800dpi με ποναγε το χερι σε φπς. Το τι βολεύει καθενα ειναι θεμα του χεριου του καθενος. Αλλα γενικα ποντίκια με τη στηριξη που λες θεωρούνται καλα για δουλεια γραφειου.
Dare-Devil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, mp44christos είπε Θεωρητικά το deathadder ειναι το καλυτερο. Καλύτερά skates, καλωδιο, βαρος κοκ. Αλλα ειναι αρκετα μεγαλο για τα περισσότερα χερια. Τωρα εσυ μαλλον τα εχεις... μεγαλα οποτε δεν εχεις θεμα. Τωρα ενα παραπάνω πλήκτρο δε νομιζω να σε σώζει. Το βασικό θεμα του g502 ειναι το βάρος. Πραγματικά, στα 130 γραμμάρια ειναι για να πάθεις τενοντίτιδα. Στα 800dpi με ποναγε το χερι σε φπς. Το τι βολεύει καθενα ειναι θεμα του χεριου του καθενος. Αλλα γενικα ποντίκια με τη στηριξη που λες θεωρούνται καλα για δουλεια γραφειου. Ναι στην τελική είναι καθαρά υποκειμενικό και τι βολεύει τον καθέναν όσον αφορά σουλούπι και βάρος . Μεγάλο ρόλο παίζει πως κρατάμε το ποντίκι . http://www.epicgear.com/en/technologies/types-of-mouse-grip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα