Προς το περιεχόμενο

[M2/NVME] Samsung 970 Evo Plus 2TB [200€] @amazon.co.uk + amazon.de [203€]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

• [UKSamsung 970 Evo Plus 2TB - 200€ (με ενεργοποιημένη τη £>€ amazon μετατροπή)

Νομίζω ότι ίσως βγαίνει κάποια λίγα€ φθηνότερα αν την κλείσετε.

_ _ _ _ _ _ _ _

• Ενημέρωση:

**Διαθέσιμος 203€ & στο Γερμανικό [DE]: Samsung 970 Evo Plus 2TB (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΜΖΝ)

Όσον αφορά το Αγγλικό: 

[ Εντός προπληρωμή τελωνείου, εντός μεταφορικά και ο ΦΠΑ

@amazon.UK

•••••••••••••••••••••••••

// Σύγκριση skrourz Από 224.26€ (227με μεταφορικά

au-970-evoplus-nvme-m2-ssd-mz-v7s2t0bw-frontblack-166083389?$720_576_PNG$

info* M2 - NVME - GEN 3 

>Κλικ στο όνομα του δίσκου παραπάνω σας πάει απευθείας στο κατάστημα<

Επεξ/σία από 7nisiotis
Ενημέρωση
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

πήρα 1 βιβλίο από Αγγλία, το περιμένω 2 μήνες να περάσει τελωνείο, δεν ξέρω με το από πάνω τι παίζει αλλά να το έχετε κατά νου!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, comfuzio είπε

πήρα 1 βιβλίο από Αγγλία, το περιμένω 2 μήνες να περάσει τελωνείο, δεν ξέρω με το από πάνω τι παίζει αλλά να το έχετε κατά νου!

Η απλή αποστολή γενικά είναι αργή. Πάντα expedited με κανά 3-4 πράγματα για να αξίζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η απλή αποστολή γενικά είναι αργή. Πάντα expedited με κανά 3-4 πράγματα για να αξίζει 

θα είμαι off-topic δεν ήταν από amazon αλλά από εκδοτικό οίκο signed copy βιβλίου και το έστειλε με priority και tracking.
Από εκεί ήρθε Αθήνα σε 1 μέρα, αλλά για να κάνει 1 μέτρο εντώς Αττικής είμαι στους 2 μήνες ήδη και μετράω ακόμα.

Μπορεί από amazon να είναι αλλιώς απλά επειδή πήρα πρόσφατα από Αγγλία και περιμένω καιρό, το λέω να μην βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως 

Επεξ/σία από comfuzio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, comfuzio είπε

θα είμαι off-topic δεν ήταν από amazon αλλά από εκδοτικό οίκο signed copy βιβλίου και το έστειλε με priority και tracking.
Από εκεί ήρθε Αθήνα σε 1 μέρα, αλλά για να κάνει 1 μέτρο εντώς Αττικής είμαι στους 2 μήνες ήδη και μετράω ακόμα

Θα μπορούσες να διευκρινήσεις από την αρχή ότι δεν αφορά γενικά αμαζον η αγορά σου. Προφανώς θα αργήσει τελωνείο, μια βόλτα από το ίντερνετ section και θα το έβλεπες (ή στο ελτα thread από πάνω). Όπως και να έχει μιλάμε για amazon.DE, άρα όχι τελωνείο. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Θα μπορούσες να διευκρινήσεις από την αρχή ότι δεν αφορά γενικά αμαζον η αγορά σου. Προφανώς θα αργήσει τελωνείο, μια βόλτα από το ίντερνετ section και θα το έβλεπες (ή στο ελτα thread από πάνω). Όπως και να έχει μιλάμε για amazon.DE, άρα όχι τελωνείο. 

Σωστός αλλά λέει και amazon.uk γι'αυτό έγραψα. Προφανώς και δεν πάει για το .DE

ήταν άλλωστε και κάτι που έγραψα από την αρχή

Δημοσ.
Μόλις τώρα, comfuzio είπε

Σωστός αλλά λέει και amazon.uk γι'αυτό έγραψα. Προφανώς και δεν πάει για το .DE

ήταν άλλωστε και κάτι που έγραψα από την αρχή

Προπληρωνεις τελωνείο και δεν αργεί στο δικό μας. Παίζει να το στέλνουν και από καμιά ευρωπαϊκή αποθήκη, ή τα δέματα από αμαζον έχουν ειδική μεταχείριση 🤷

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενημέρωσα και το αρχικό ποστ παιδιά θεωρώ ότι είναι αρκετά πιο ευανάγνωστο τώρα.

Αν μπερδεύει ακόμα λίγο ας του ρίξει μια ματιά ο Matrixx. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...