7nisiotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) • [UK] Samsung 970 Evo Plus 2TB - 200€ (με ενεργοποιημένη τη £>€ amazon μετατροπή) Νομίζω ότι ίσως βγαίνει κάποια λίγα€ φθηνότερα αν την κλείσετε. _ _ _ _ _ _ _ _ • Ενημέρωση: **Διαθέσιμος 203€ & στο Γερμανικό [DE]: Samsung 970 Evo Plus 2TB (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΜΖΝ) __________________ Όσον αφορά το Αγγλικό: [ Εντός προπληρωμή τελωνείου, εντός μεταφορικά και ο ΦΠΑ ] @amazon.UK ••••••••••••••••••••••••• // Σύγκριση skrourz Από 224.26€ (227€ με μεταφορικά) info* M2 - NVME - GEN 3 >Κλικ στο όνομα του δίσκου παραπάνω σας πάει απευθείας στο κατάστημα< Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από 7nisiotis Ενημέρωση 2 1
thodoris5321 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσθέτω και των 1tb από amazon.de που έχει σε καλή τιμή. (€98.94) https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07MBQPQ62 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από thodoris5321 3
comfuzio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 πήρα 1 βιβλίο από Αγγλία, το περιμένω 2 μήνες να περάσει τελωνείο, δεν ξέρω με το από πάνω τι παίζει αλλά να το έχετε κατά νου!
7nisiotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07MLJD32L/ Διαθέσιμος και στο Γερμανικό Αμαζον. 203€
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, comfuzio είπε πήρα 1 βιβλίο από Αγγλία, το περιμένω 2 μήνες να περάσει τελωνείο, δεν ξέρω με το από πάνω τι παίζει αλλά να το έχετε κατά νου! Η απλή αποστολή γενικά είναι αργή. Πάντα expedited με κανά 3-4 πράγματα για να αξίζει
comfuzio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η απλή αποστολή γενικά είναι αργή. Πάντα expedited με κανά 3-4 πράγματα για να αξίζει θα είμαι off-topic δεν ήταν από amazon αλλά από εκδοτικό οίκο signed copy βιβλίου και το έστειλε με priority και tracking. Από εκεί ήρθε Αθήνα σε 1 μέρα, αλλά για να κάνει 1 μέτρο εντώς Αττικής είμαι στους 2 μήνες ήδη και μετράω ακόμα. Μπορεί από amazon να είναι αλλιώς απλά επειδή πήρα πρόσφατα από Αγγλία και περιμένω καιρό, το λέω να μην βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από comfuzio
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, comfuzio είπε θα είμαι off-topic δεν ήταν από amazon αλλά από εκδοτικό οίκο signed copy βιβλίου και το έστειλε με priority και tracking. Από εκεί ήρθε Αθήνα σε 1 μέρα, αλλά για να κάνει 1 μέτρο εντώς Αττικής είμαι στους 2 μήνες ήδη και μετράω ακόμα Θα μπορούσες να διευκρινήσεις από την αρχή ότι δεν αφορά γενικά αμαζον η αγορά σου. Προφανώς θα αργήσει τελωνείο, μια βόλτα από το ίντερνετ section και θα το έβλεπες (ή στο ελτα thread από πάνω). Όπως και να έχει μιλάμε για amazon.DE, άρα όχι τελωνείο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από SabotazNic 1
comfuzio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Θα μπορούσες να διευκρινήσεις από την αρχή ότι δεν αφορά γενικά αμαζον η αγορά σου. Προφανώς θα αργήσει τελωνείο, μια βόλτα από το ίντερνετ section και θα το έβλεπες (ή στο ελτα thread από πάνω). Όπως και να έχει μιλάμε για amazon.DE, άρα όχι τελωνείο. Σωστός αλλά λέει και amazon.uk γι'αυτό έγραψα. Προφανώς και δεν πάει για το .DE ήταν άλλωστε και κάτι που έγραψα από την αρχή
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, comfuzio είπε Σωστός αλλά λέει και amazon.uk γι'αυτό έγραψα. Προφανώς και δεν πάει για το .DE ήταν άλλωστε και κάτι που έγραψα από την αρχή Προπληρωνεις τελωνείο και δεν αργεί στο δικό μας. Παίζει να το στέλνουν και από καμιά ευρωπαϊκή αποθήκη, ή τα δέματα από αμαζον έχουν ειδική μεταχείριση 🤷 1
7nisiotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ενημέρωσα και το αρχικό ποστ παιδιά θεωρώ ότι είναι αρκετά πιο ευανάγνωστο τώρα. Αν μπερδεύει ακόμα λίγο ας του ρίξει μια ματιά ο Matrixx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα