yannies82 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01MTX8L70 Τελική τιμή 14,76 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Σκρουτζ από 19,87 χωρίς τα μεταφορικά. 3
mr.lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστω πηρα 1 μιας και δεν το εχω παιξει
vaga1um3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Φαινεται να ειναι απο τα καλα deals πανευρωπαικά. πηρα κ γω ενα!
yannies82 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε Έχει ελληνική μετάφραση? Το κουτί ίσως είναι στα Γερμανικά αλλά το παιχνίδι θα έχει όλες τις γλώσσες, και τα ελληνικά.
epir21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Τι παίζει με τις γλώσσες; Πέρα από το κουτί που θα είναι όλα στα γερμανικά, υπάρχει άλλη διαφορά από τις άλλες εκδόσεις; Βλέπω ότι ο @yannies82 λέει ότι θα έχει όλες τις γλώσσες. Είναι επιβεβαιωμενο αυτό;
yannies82 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, epir21 είπε Τι παίζει με τις γλώσσες; Πέρα από το κουτί που θα είναι όλα στα γερμανικά, υπάρχει άλλη διαφορά από τις άλλες εκδόσεις; Βλέπω ότι ο @yannies82 λέει ότι θα έχει όλες τις γλώσσες. Είναι επιβεβαιωμενο αυτό; Στο section των ερωταπαντήσεων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ρωτάνε διάφοροι αν θα έχει ελληνικά, πολωνικά ιταλικά κλπ.. Η απάντηση σε όλους είναι ναι. https://www.amazon.de/-/en/ask/questions/asin/B01MTX8L70/ref=ask_dp_dpmw_ql_hza?isAnswered=true Θα μπορούσα να απαντήσω με 100% σιγουριά αν είχα ήδη το παιχνίδι από το γερμανικό Amazon και το είχα δοκιμάσει. Δεν το έχω. Έχω διάφορα άλλα παιχνίδια σε disk από Αγγλία (π.χ. Uncharted 4, Last of Us 1) και έχουν κανονικά ελληνικούς υπότιτλους. Δε βρίσκω λόγο να μην έχει και αυτό τους ελληνικούς υπότιτλους και την ελληνική μεταγλώτιση. Εξάλλου και η ελληνική έκδοση σε αφήνει να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες.
epir21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, yannies82 είπε Στο section των ερωταπαντήσεων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ρωτάνε διάφοροι αν θα έχει ελληνικά, πολωνικά ιταλικά κλπ.. Η απάντηση σε όλους είναι ναι. https://www.amazon.de/-/en/ask/questions/asin/B01MTX8L70/ref=ask_dp_dpmw_ql_hza?isAnswered=true Θα μπορούσα να απαντήσω με 100% σιγουριά αν είχα ήδη το παιχνίδι από το γερμανικό Amazon και το είχα δοκιμάσει. Δεν το έχω. Έχω διάφορα άλλα παιχνίδια σε disk από Αγγλία (π.χ. Uncharted 4, Last of Us 1) και έχουν κανονικά ελληνικούς υπότιτλους. Δε βρίσκω λόγο να μην έχει και αυτό τους ελληνικούς υπότιτλους και την ελληνική μεταγλώτιση. Εξάλλου και η ελληνική έκδοση σε αφήνει να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πιστεύω θα καταπιώ τα γερμανικά στο κουτί και θα το παραγγείλω.
VonLoutsos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 19.90 το έχει ο Γερμανός από οτι είδα....Μπορει και οι άλλοι.
nighthawk6969 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Thanks TS, τσιμπησα αυτό και το Ghost of tsushima με 35,83 ευρώ τελική τιμη μαζι με μεταφορικά. Μου εβγαλε την πιστη το TLOU 2 βεβαια. Μια out of stock, μια δεν εστελνε Ελλαδα... Με πολλα F5 το καταφέρα εν τέλη!
epir21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε Thanks TS, τσιμπησα αυτό και το Ghost of tsushima με 35,83 ευρώ τελική τιμη μαζι με μεταφορικά. Μου εβγαλε την πιστη το TLOU 2 βεβαια. Μια out of stock, μια δεν εστελνε Ελλαδα... Με πολλα F5 το καταφέρα εν τέλη! Εμένα ακόμα out of stock μου το βγάζει 😢
yannies82 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Αυτή τη στιγμή φαίνεται όντως να είναι out of stock. Πάντως και το πρωί είχε βγει out of stock κάποια στιγμή και μετά το ξαναβαλανε διαθέσιμο.
epir21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, yannies82 είπε Αυτή τη στιγμή φαίνεται όντως να είναι out of stock. Πάντως και το πρωί είχε βγει out of stock κάποια στιγμή και μετά το ξαναβαλανε διαθέσιμο. Ωραία θα το παρακολουθώ μπας και. Ευχαριστούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα