Προς το περιεχόμενο

Realme 8 5G 4GB/64GB ή Realme 8 6GB/128GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα 2 κοστίζουν 199ε. Η χρήση τους θα είναι περισσότερο για φωτογραφίες - video. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Απο αυτα τα δυο θα επελεγα το απλο, καλυτερο σε ολα ειναι εκτος απο το 5G που κατα την γνωμη μου δεν ειναι αναγκαιο ακομα. Βεβαια η 4αρα ραμ ειναι σημαντική ενσταση. 

Απο την αλλη το απλο εχει

Αμολεντ οθονη

Καλυτερα γραφικα

Καλυτερη κυρια καμερα

Και υπερευριγνωνια καμερα. 

Γενικα η realme έχει ενα θεμα που το καθε καινουργιο της μοντελο ειναι ιδιο ή και χειροτερο απο αυτο που αντικαθιστα 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα

Επειδή έχω επιδότηση ,τώρα μου εμφανίζει το 8i ,τι γνώμη έχετε; 

Συμφέρει να το πάρω,να το πουλήσω χωρίς να ανοίξω συσκευή,και να πάρω μεταχειρισμένο το 8 pro ;;;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ds12 είπε

Ανάμεσα στο Redmi Note 9 pro και το Realme 8 ποιο θα επιλέγατε;

Το Realme φυσικά.

8 ώρες πριν, jimmydel είπε

Καλησπέρα

Επειδή έχω επιδότηση ,τώρα μου εμφανίζει το 8i ,τι γνώμη έχετε; 

Συμφέρει να το πάρω,να το πουλήσω χωρίς να ανοίξω συσκευή,και να πάρω μεταχειρισμένο το 8 pro ;;;

Ψιλό διάφορες έχουν.

Δες εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-8-pro,realme-8i

Δημοσ.
Στις 21/11/2021 στις 9:16 ΠΜ, GATE123 είπε

Το Realme φυσικά.

Ψιλό διάφορες έχουν.

Δες εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-8-pro,realme-8i

σε ευχαριστώ !

Οντως εχει  καμερα , μνημη το pro καλυτερη , αναλυση επισης  , οθονη IPS / AMOLED ...

θα με συνεφερε να πουλησω το 8i ΓΙΑ ΤΟ 8 pro ??

Δημοσ.
11 ώρες πριν, jimmydel είπε

σε ευχαριστώ !

Οντως εχει  καμερα , μνημη το pro καλυτερη , αναλυση επισης  , οθονη IPS / AMOLED ...

θα με συνεφερε να πουλησω το 8i ΓΙΑ ΤΟ 8 pro ??

Εχει ανέβει πολύ η τιμή του Realme 8 Pro.Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις αρκετά καλύτερο κινητό, πχ το Samsung A52s.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εχει ανέβει πολύ η τιμή του Realme 8 Pro.Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις αρκετά καλύτερο κινητό, πχ το Samsung A52s.

Όντως.

Καλύτερα ένα A52s ή ένα Realme GT master edition.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

καλημερα . εγω εχω επιδοτηση 150.00ευρω , και επισης υπαρχουν συγκεκριμενα μοντελα που μπορώ να επιλεξω.(δινοντας μι αμικρη διαφορά) ...οπως -realme 8  4/64  ή το realme 8i   4/64 , samsung galaxy a22  4/64 kai xiaomi , που δεν θελω γιατι τετοιο εχω και δεν εχω μεινει ευχαριστημενος

το σκεπτικο μου  ειναι λοιπον να ανταλλαηω καποιο απο αυτα με το 7 pro ή το 8 pro  .λογω μνημης καμερας κλπ

Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Realme και ειμαι λίγο σκεπτικός. Επειδη με ενδιαφέρει περισσότερο η κάμερα, σκεφτόμουν το Xioami Poco X3. Το Realme 8 είναι καλύτερο πιστεύετε; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, invader77 είπε

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Realme και ειμαι λίγο σκεπτικός. Επειδη με ενδιαφέρει περισσότερο η κάμερα, σκεφτόμουν το Xioami Poco X3. Το Realme 8 είναι καλύτερο πιστεύετε; 

Θα προτιμούσα το Realme,αν και για να είμαι αντικειμενικός το Poco είναι λίγο καλύτερο.

Αλλά όπως έχω πει δεν βλέπω poco για τον λόγο ότι δεν ξέρω τι θα μου τύχη.

Δηλαδή να το παίξω 50-50 αν μου βγει σκάρτο ή όχι.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...