Προς το περιεχόμενο

Ghost of Tsushima - Standard Edition - Amazon.de - 19.99€ + 4€ Mεταφορικά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Filippos12 είπε

https://www.skroutz.gr/s/22234070/Ghost-of-Tsushima-PS4-Game.html?from=cats

Γλυτωνεις 4 ευρω απο αμαζον , αλλα εχεις μεγαλυτερο χρονικο διαστημα παραδοσης .

Τί εννοείς τα γλιτώνεις; Τα καταστήματα αυτά δεν έχουν έξοδα αποστολής αν θέλει κάποιος να παραγγείλει;

Επίσης...γλιτώνεις 4€ αλλά η τιμή είναι 10€ πάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Τί εννοείς τα γλιτώνεις; Τα καταστήματα αυτά δεν έχουν έξοδα αποστολής αν θέλει κάποιος να παραγγείλει;

Επίσης...γλιτώνεις 4€ αλλά η τιμή είναι 10€ πάνω;

Αν πεις οτι 20 ( 19.99 ) + 4 μεταφορικα παμε στα 24 ευρω , απο ελληνικο παμε 29 + 4 πες επειδη καποια καταστηματα βαζουν 2 + 2 αντικαταβολη αλλιως αν θες με καρτα εισαι στα 2 σκετο ( και ορισμενα δεν εχουν εξοδα αποστολης καν ). Τωρα , επειδη ειναι και bf κατι θα παιζει πιο φθηνα με αυτη τη λογικη το ειπα αλλα εστιασα στο κομματι οπου ειπε

29 λεπτά πριν, eselor είπε

απλά στο skroutz δεν ειναι καν διαθέσιμο

Επεξ/σία από Filippos12
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Filippos12 είπε

Αν πεις οτι 20 ( 19.99 ) + 4 μεταφορικα παμε στα 24 ευρω , απο ελληνικο παμε 29 + 4 πες επειδη καποια καταστηματα βαζουν 2 + 2 αντικαταβολη αλλιως αν θες με καρτα εισαι στα 2 σκετο ( και ορισμενα δεν εχουν εξοδα αποστολης καν ). Τωρα , επειδη ειναι και bf κατι θα παιζει πιο φθηνα με αυτη τη λογικη το ειπα αλλα εστιασα στο κομματι οπου ειπε

Εγώ βλέπω για μεταφορικά από 2 έως 4.5€ συν τα έξοδα αντικαταβολής.

Άρα στο skroutz είναι διαθέσιμο, με 10 έως 15€ διαφορά και με αναμονή.

Σαν να συμφέρει το amazon που έβαλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Εγώ βλέπω για μεταφορικά από 2 έως 4.5€ συν τα έξοδα αντικαταβολής.

Άρα στο skroutz είναι διαθέσιμο, με 10 έως 15€ διαφορά και με αναμονή.

Σαν να συμφέρει το amazon που έβαλε.

Εαν προτιθεσαι να επιλεξεις το αμαζον με την οποια αναμονη του κανενα προβλημα , εγω το πηρα χθες απο κοτσοβολο κατευθειαν στα 29.90 που αν μενεις κοντα κιολας οτι καλυτερο σαν επιλογη .

Επεξ/σία από Filippos12
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Filippos12 είπε

Εαν προτιθεσαι να επιλεξεις το αμαζον με την οποια αναμονη του κανενα προβλημα , εγω το πηρα χθες απο κοτσοβολο κατευθειαν στα 29.90 που αν μενεις κοντα κιολας οτι καλυτερο σαν επιλογη .

Να το κλείσουμε το θρεντ των προσφορών τότε 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Όχι να μην το κλείσετε, αλλά να βάζετε προσφορές που έχουν νόημα. Αν η διαφορά των 5 ευρώ από Ελληνικό κατάστημα (οποίο και αν είναι αυτό) είναι δέλεαρ για κάποιους, ας μην παραπονιούνται όταν αύριο προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους σε κάποιο τέτοιο κατάστημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, snips είπε

....Αν η διαφορά των 5 ευρώ από...

Δεν είσαι καλός στα μαθηματικά πάντως.

Επεξ/σία από _Biohazard_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...