Προς το περιεχόμενο

Αγορά scooter 150-200cc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ενδιαφερομαι για ενα σκουτερ για χρηση κυριως μεσα στην πολη αλλα με δυνατοτητα μιας μικρης εκδρομης. Στα 200 κυβικα σε υδροψυκτο σε τι μοντελα να προσανατολιστω; Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να κοίταζες προς 300αρι. Στην πόλη μικρή διαφορά στην κίνηση και την κατανάλωση αλλά θα έχεις μεγάλη διαφορά στην άνεση (κυρίως ταχύτητας) στα της εκδρομής παραεξω.

Δημοσ.
2 hours ago, primeragt said:

Θα σου έλεγα να κοίταζες προς 300αρι. Στην πόλη μικρή διαφορά στην κίνηση και την κατανάλωση αλλά θα έχεις μεγάλη διαφορά στην άνεση (κυρίως ταχύτητας) στα της εκδρομής παραεξω.

Εχεις υπ'όψιν σου κάποια που να ναι υγρόψυκτα; Ή και εμπειρία από κανένα;

Δημοσ.

μη κολλάς με τα υδρόψυκτα, εξάλλου πάνω από τα 200cc σχεδόν όλα τα μηχανάκια υδρόψυκτα είναι. αερόψυκτα βρίσκεις στα 150cc και κάτω.

δεν είναι μειονέκτημα το αερόψυκτο

Δημοσ.
18 minutes ago, Bitbit said:

δεν είναι μειονέκτημα το αερόψυκτο

Το σκεφτομαι πιο πολυ για το καλοκαιρι, γιατι οσο να ναι θα κυκλοφορω πιο πολυ και θα το παιρνω και στις διακοπες, οποτε θελω οσο μπορω να αποφυγω να ανεβαζει θερμοκρασια

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Εχεις υπ'όψιν σου κάποια που να ναι υγρόψυκτα; Ή και εμπειρία από κανένα;

Εμπειρία από citycom και beverly 300αρια. Πιο λιμουζίνατο το beverly με ελάχιστα μεγαλύτερη κατανάλωση και ακριβότερα σέρβις κ ανταλλακτικά. Ποιος σκληρό το citycom με φθηνότερα σέρβις κ ανταλλακτικά πλην του ιμάντα που είναι ακριβότερος σαν ανταλλακτικό. Και τα δύο χωρίς πρόβληματα μέχρι στιγμής με την τυπική προβλεπόμενη συντήρηση.

Δημοσ.

Γίνε πιο συγκεκριμένος, καινούριο η μεταχειρισμένο? Τιμή? Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα τις ανάγκες και τα χρήματα που διαθέτεις

Δημοσ.
45 minutes ago, panosdOUG said:

Γίνε πιο συγκεκριμένος, καινούριο η μεταχειρισμένο? Τιμή? Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα τις ανάγκες και τα χρήματα που διαθέτεις

Ας ειναι και μεταχειρισμενο δεν εχω θεμα, ταβανι τα 2.000. Μου εχουν προταθει τα Sym κυριως λογω φτηνων ανταλλακτικων. Εχω δει το Fiddle που βγαινει στα 200 αλλα με προβληματιζουν οι μικροι του χωροι

Απο Piaggio κοιταω κανα Liberty που μου αρεσει πολυ, αλλα ειναι ακριβα τα sevice οπως γραφτηκε και για το Beverly

Δημοσ.

Sym hd 200 πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα,ανά καιρούς έχω βρει και το medley 150 abs  που είναι πολύ τίμιο και οικονομικό. Εγώ έχω ένα gilera 200 (Beverly 200 ίδιος κινητήρας ) του 2008 άριστο σε όλα του αλλά για μεγάλες αποστάσεις είναι κουραστικό. Υδρόψυκτο δεν καταλαβαίνει τίποτα έχει το γκάζι του αλλά δεν είναι για μακριά, έχω κάνει και απόσταση 200+ χιλιόμετρα  2-3 φορές το μηχανάκι δεν έχει θέμα εσύ έχεις όμως μετά από τόση ώρα πάνω του. Καλοκαίρι έκανα καθημερινά 50χιλ πάνε έλα χωρίς κανένα προβλήμα αλλά για μεγάλες αποστάσεις δεν είναι.

Αν το θες για μακριά κοίτα από 300κυβικα και άνω

13 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ας ειναι και μεταχειρισμενο δεν εχω θεμα, ταβανι τα 2.000. Μου εχουν προταθει τα Sym κυριως λογω φτηνων ανταλλακτικων. Εχω δει το Fiddle που βγαινει στα 200 αλλα με προβληματιζουν οι μικροι του χωροι

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.Προσωπικά έψαχνα και εγώ scooter και κατέληξα στο sym gts 300i evo.Μπορείς να βρεις και το 250cc.Είναι ταξιδιάρικο,άνετο,χώρος κάτω από την σέλα(σαν μπανιέρα),καλά τραβήγματα,ταξιδευεις άνετα με 100+ χιλιόμετρα.Στα 100 μου έκαψε σε εκτος πόλης 3 λίτρα με 98αρα βενζίνη.Εντός αστικού κύκλου με νευρική οδήγηση και πολλές προσπεράσεις 4,2 λίτρα , πιο ήρεμη οδήγηση θα δεις 3.5-3.7 λίτρα.Όσο για το μέγεθος θα το συνηθίσεις άμεσα,διότι βολεύει το στήσιμό του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...