tsouloufos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα ξανά βγήκε η συγκεκριμένη προσφορά, Χρειάζομαι την γνώμη των ειδικών. Η χρήση του laptop θέλω να είναι καθαρά video και photo editing (filmora,premiere,photoshop,lightroom etc) . αυτή τη στιγμή κάνω editing με i5 3570 (υποφέρω με λίγα λόγια..) και επειδή μάζεψα κάποια χρήματα θέλω κάτι σε laptop γιατί αλλάζω συχνά πόλεις λόγω δουλειάς. αξίζει;
spilios6 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και εγω ενδιαφέρομαι αναμένω κριτικές από τους ιδιοκτήτες !!!
akismei Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημερα το αγορασα τελη δεκεμβριου 2021. Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο το λαπτοπ, απλα πηρα το συγκεκριμενο για τον επεξεργαστη, τη μνημη 16gb και τον αποθηκευτικο χωρο 1tb nvme . Πολυ γρηγορο μηχανημα και γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την επιλογη μου. Με απογοητευσε λιγο η οθονη, που παρολο που ειναι 144hz, ειναι ips και εχει bleeding/ ή ips clouding, που φαινεται μονο σε μαυρο φοντο και σε χωρο που ειναι σκοτεινο. Ωστοσο, απ`οτι καταλαβα διαβαζοντας ειναι ενα μειονεκτημα των ips οθονων. Γενικα το προτεινω, εαν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα αλλιως υπαρχει και και αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/laptop-hp-pavillion-gaming-15-ec2000nv-amd-ryzen-5-5600h8gb512gb-ssdnvidia-geforce-gtx-1650-4gb/1612724 υ.γ. η συγκριση στην οθονη γινεται με το παλιο μου λαπτοπ που ειναι sony vaio (οταν ακομα η σονυ εβγαζε λαπτοπ) και η οθονη του απλα καταπληκτικη..... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από akismei
spilios6 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, akismei είπε καλημερα το αγορασα τελη δεκεμβριου 2021. Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο το λαπτοπ, απλα πηρα το συγκεκριμενο για τον επεξεργαστη, τη μνημη 16gb και τον αποθηκευτικο χωρο 1tb nvme . Πολυ γρηγορο μηχανημα και γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την επιλογη μου. Με απογοητευσε λιγο η οθονη, που παρολο που ειναι 144hz, ειναι ips και εχει bleeding/ ή ips clouding, που φαινεται μονο σε μαυρο φοντο και σε χωρο που ειναι σκοτεινο. Ωστοσο, απ`οτι καταλαβα διαβαζοντας ειναι ενα μειονεκτημα των ips οθονων. Γενικα το προτεινω, εαν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα αλλιως υπαρχει και και αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/laptop-hp-pavillion-gaming-15-ec2000nv-amd-ryzen-5-5600h8gb512gb-ssdnvidia-geforce-gtx-1650-4gb/1612724 υ.γ. η συγκριση στην οθονη γινεται με το παλιο μου λαπτοπ που ειναι sony vaio (οταν ακομα η σονυ εβγαζε λαπτοπ) και η οθονη του απλα καταπληκτικη..... σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο
zacharis1955 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, akismei είπε καλημερα το αγορασα τελη δεκεμβριου 2021. Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο το λαπτοπ, απλα πηρα το συγκεκριμενο για τον επεξεργαστη, τη μνημη 16gb και τον αποθηκευτικο χωρο 1tb nvme . Πολυ γρηγορο μηχανημα και γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την επιλογη μου. Με απογοητευσε λιγο η οθονη, που παρολο που ειναι 144hz, ειναι ips και εχει bleeding/ ή ips clouding, που φαινεται μονο σε μαυρο φοντο και σε χωρο που ειναι σκοτεινο. Ωστοσο, απ`οτι καταλαβα διαβαζοντας ειναι ενα μειονεκτημα των ips οθονων. Γενικα το προτεινω, εαν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα αλλιως υπαρχει και και αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/laptop-hp-pavillion-gaming-15-ec2000nv-amd-ryzen-5-5600h8gb512gb-ssdnvidia-geforce-gtx-1650-4gb/1612724 υ.γ. η συγκριση στην οθονη γινεται με το παλιο μου λαπτοπ που ειναι sony vaio (οταν ακομα η σονυ εβγαζε λαπτοπ) και η οθονη του απλα καταπληκτικη..... IPS Glow & Backlight Bleed είναι τα μόνα -πολύ συνηθισμένα- ας πούμε "ελαττώματα" των IPS panels ακόμα και των πολύ ακριβών! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα