Προς το περιεχόμενο

Iphone 13 pro Casetify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φορουμ,

Θα ήθελα να ρωτήσω κατα ποσο αξίζει μια αγορα μιας τετοιας θηκης  (casetify) καθώς ξεπερναει τα 60 ευρω. Ναι μεν ειναι ωραίες ειναι ανθεκτικες σε τούμπες

αλλα νομίζω ειναι υπερβολη η τιμή και οτι πληρώνουμε την διαφήμιση της καθώς διαφημίζεται παντού. Ποια ειναι η γνώμη σας ? υπαρχει κατι πιο value for money με ιδια ποιοτητα και σε ομορφιά θήκη? Εχω τσεκάρει και της mous αλλα εχει πολυ μικρη ποικιλια. Ακομα η rhinoshield φαινονται ωραιες με μεγάλη γκαμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα της ομορφιας ειναι υποκειμενικο, το βασικο κριτηριο αγορας μιας θηκης κατ εμε  να ειναι το σωστο balance αναμεσα σε σωστη προστασια της συσκευης και στο παχος της θηκης, καλη η μεγιστη προστασια αλλα δεν θελουμε και να διπλασιαστει ο ογκος της συσκευης λογο της θηκης, να υπαρχει μια ισσοροπια.

Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει ποτε θηκη της εταιριας που αναφερεις, στο 13 pro max που εχω τωρα εχω 3 θηκες της spigen για να αλλαζω και μια αυθεντικκη σιλικονης της apple.Τις θηκες τισ spigen παντως τις χρησιμοποιω χρονια σε πολλες συσκευες τις προτεινω ανεπιφυλακτα, ειναι εξαιρετικες.Αν ηταν παντως να δωσω 50αρικο προσωπικα θα πηγαινε σε γνησια της apple, εχουν αριστη εφαρμογη,  μου αρεσουν εμφανισιασκα και η ποιοτητα της σιλικονης της apple ειναι unmatched, σε αντιθεση με τις leather case της που δεν ειμαι καθολου φαν.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ομορφια ειναι υποκειμενικο,καθως μιλαμε για μια διαφανη θηκη με εξογκωματα στις ακρες κλπ..

Ανιστοιχη θηκη βρισκεις απο τη Σπιγκεν με 20 ευρω..

Τα 60 ευρω που ζητανε τα θεωρω τρελη τιμη,οταν με αυτα τα χρηματα παιρνεις νομαντ δερματινη,θηκες πιτακα,γνησιες απλ κλπ..

https://i-system.gr/el/accessories/for-iphone/cases-protection/skcas-1015-uniq-transforma-black-iphone-13-pro.html

Πολυ ιδιαιτερη επιλογη και με λιγα χρηματα, με τη δυνατοτητα που δινει και για stand.

Προστατευει επαρκως και δε δινει τοσο εξτρα όγκο

Επεξ/σία από christos911
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...