vampirion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 εδω κ καιρο ψηνω την αγορα μιας ΟLED και ειμαι στη φαση που κανω την ερευνα αγορας μου, οπως και οι περισσοτεροι κοινοι "θνητοι" περιοριζομαι στο budget (γυρω στα 1000) εχω καταληξει να κοιταω 2-3 μοντελα τα οποια κ θα παραθεσω στο τελος, εχουν καποιες διαφορες οι οποιες δεν καταλαβαινω ποσο Impact θα εχουν στη ποιοτητα της εικονας, πχ οι δυο δεν εχουν Local dimming στα πιξελ, δεν τις εχω δει live κ δεν μπορω να ξερω κατα ποσο αυτο ειναι κατι σημαντικο επισης υπαρχουν κ καποιες αλλες ψιλοδιαφορες θα μπορουσε καποιος να με διαφωτισει στο αν διαφερουν με καποιο τροπο που θα ειναι τρανταχτα εμφανης? , ακολουθουν τα Links , ευχαριστω εκ των προτερων LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED48C14LB HDR 48" - Skroutz.gr LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED48CX6LA HDR 48" - Skroutz.gr LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED48C11LB HDR 48" - Skroutz.gr
HALF EVIL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vampirion είπε εδω κ καιρο ψηνω την αγορα μιας ΟLED και ειμαι στη φαση που κανω την ερευνα αγορας μου, οπως και οι περισσοτεροι κοινοι "θνητοι" περιοριζομαι στο budget (γυρω στα 1000) εχω καταληξει να κοιταω 2-3 μοντελα τα οποια κ θα παραθεσω στο τελος, εχουν καποιες διαφορες οι οποιες δεν καταλαβαινω ποσο Impact θα εχουν στη ποιοτητα της εικονας, πχ οι δυο δεν εχουν Local dimming στα πιξελ, δεν τις εχω δει live κ δεν μπορω να ξερω κατα ποσο αυτο ειναι κατι σημαντικο επισης υπαρχουν κ καποιες αλλες ψιλοδιαφορες θα μπορουσε καποιος να με διαφωτισει στο αν διαφερουν με καποιο τροπο που θα ειναι τρανταχτα εμφανης? , ακολουθουν τα Links , ευχαριστω εκ των προτερων LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED48C14LB HDR 48" - Skroutz.gr LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED48CX6LA HDR 48" - Skroutz.gr LG Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD OLED48C11LB HDR 48" - Skroutz.gr Οι τηλεοράσεις LED χρησιμοποιούν φωτισμό LED πίσω από την οθόνη. Οι LED τηλεοράσεις με δυνατότητα Local Dimming μπορούν να φωτίσουν με διαφορετική ένταση διαφορετικά σημεία της οθόνης πετυχαίνοντας καλύτερη απόδοση των μαύρων τοπικά και καλύτερη αντίθεση σε σχέση με τις απλές LED. Οι OLED τηλεοράσεις δεν έχουν ανάγκη αυτήν την τεχνολογία καθώς ο φωτισμός είναι ενσωματωμένος σε κάθε εικονοστοιχείο ξεχωριστά και υπάρχει η δυνατότητα να σβήσει εντελώς προσφέροντας απόλυτο μαύρο και ακόμα καλύτερη αντίθεση. Αυτά λέει στα χαρακτηριστικά. Άρα μην σε απασχολεί αυτό. Τώρα γιατί 48αρα; Έχεις πρόβλημα χώρου ή απόστασης θέασης; Τις lg48αρες τις παίρνουν μόνο οι gamers πλέον. για οθόνη πισι ή κονσόλα. Με 1.100-1.1200 πιστεύω βρίσκεις την 55C1
vampirion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Οι τηλεοράσεις LED χρησιμοποιούν φωτισμό LED πίσω από την οθόνη. Οι LED τηλεοράσεις με δυνατότητα Local Dimming μπορούν να φωτίσουν με διαφορετική ένταση διαφορετικά σημεία της οθόνης πετυχαίνοντας καλύτερη απόδοση των μαύρων τοπικά και καλύτερη αντίθεση σε σχέση με τις απλές LED. Οι OLED τηλεοράσεις δεν έχουν ανάγκη αυτήν την τεχνολογία καθώς ο φωτισμός είναι ενσωματωμένος σε κάθε εικονοστοιχείο ξεχωριστά και υπάρχει η δυνατότητα να σβήσει εντελώς προσφέροντας απόλυτο μαύρο και ακόμα καλύτερη αντίθεση. Αυτά λέει στα χαρακτηριστικά. Άρα μην σε απασχολεί αυτό. Τώρα γιατί 48αρα; Έχεις πρόβλημα χώρου ή απόστασης θέασης; Τις lg48αρες τις παίρνουν μόνο οι gamers πλέον. για οθόνη πισι ή κονσόλα. Με 1.100-1.1200 πιστεύω βρίσκεις την 55C1 48 λογω ελλειψης χωρους στο επιπλο, οχι οτι δε χωρουσε κ 55' αλλα πιστευω οριακα θα ηταν, κ επειδη καθομαι σχετικα κοντα κ δεν θελω τοσο μεγαλη οσο η 55αρα, να σκεφτεις οτι τωρα εχω 43 ιντσων κ μια χαρα μου φαινεται, να το σκεφτω λετε για 55"? συνηθως ειμαι σε μια αποσταση 2 μετρα μαξ απο τη τβ🤔
HALF EVIL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κοίτα, για δύο μέτρα απόσταση μάλλον είναι too much. Αλλά αφενός έχε υπόψη ότι η πιο κοντινή απόσταση θέασης συνηθίζεται από τα μάτια πιο εύκολα απ' ότι φαντάζεσαι, αφετέρου σε ένα χρόνο πχ. θα εξακολουθήσει να είναι δύο μέτρα; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από HALF EVIL
vampirion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 πραγματικα νομιζω πως η 48 αρα ταιριαζει καλυτερα στο χωρο μου,στον οποιο δεν θα αλλαξει κατι συντομα, θα το σκεφτω κ για 55αρα ομως
HALF EVIL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα. Η 48αρα LG πάντως είναι μονόδρομος . Αν η CX με την C1 έχουν μέχρι εκατό ευρώ διαφορά, πάρε την νεότερη. Αν βρεις την CX πχ. 150 ευρώ φτηνότερη, πάρε αυτή, σχεδόν ίδιες τηλεοράσεις είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα