Προς το περιεχόμενο

HyperX Cloud chat 9,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mελανή Παρασκευή

image.png.344d09c952cb43338c9e788b632890e7.png

Τι άλλο θα σκεφτούν ήθελα να ξερα... 🤣

εν τω μεταξύ, συγνώμη και για την παρατήρηση, τώρα προσφορά 2-3€ πιο φτηνά από την επόμενη τιμή, ε εντάξει σιγά τώρα...

Δημοσ.
8 minutes ago, AristidisZ said:

Mελανή Παρασκευή

εν τω μεταξύ, συγνώμη και για την παρατήρηση, τώρα προσφορά 2-3€ πιο φτηνά από την επόμενη τιμή, ε εντάξει σιγά τώρα...

🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.

επειδη τα έχω, μια ενημέρωση παίζει μόνο το 1 κανάλι το αλλο το χάνει . δεν κανέι Mux το Stereo σε Μονο. επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις σε pc θέλει αντάπτορα 1 σε 2 jack

2 ώρες πριν, mp44christos είπε

Δεν βρίσκω την χρησιμότητά τους.

κάνε παιδιά και θα καταλάβεις την χρησιμότητα τους

Δημοσ.
4 minutes ago, spigias said:

επειδη τα έχω, μια ενημέρωση παίζει μόνο το 1 κανάλι το αλλο το χάνει . δεν κανέι Mux το Stereo σε Μονο. επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις σε pc θέλει αντάπτορα 1 σε 2 jack

κάνε παιδιά και θα καταλάβεις την χρησιμότητα τους

Open back headphones

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

Open back headphones

ναι είναι και αυτά καλή λύση σε λογική ένταση όμως ώστε να ακούς τους μικρούς μέσα στην νύχτα και την σύζυγο που πλησιάζει με άγριες διαθέσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, spigias said:

ναι είναι και αυτά καλή λύση σε λογική ένταση όμως ώστε να ακούς τους μικρούς μέσα στην νύχτα και την σύζυγο που πλησιάζει με άγριες διαθέσεις

Τωρα μιλας σωστα.

Ενας παπους στο χωριο μου δεν εβαζε τα ακουστηκα βαρηκοΐας για να μην ακουει την γυναικα του. Εγω σου προτεινω ωτοασπίδες οικοδομής.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Τωρα μιλας σωστα.

Ενας παπους στο χωριο μου δεν εβαζε τα ακουστηκα βαρηκοΐας για να μην ακουει την γυναικα του. Εγω σου προτεινω ωτοασπίδες οικοδομής.

Mother hits teenage daughter with a flip-flop after launching it from  impossibly long distance | Daily Mail Online

ναι αλλά έτσι δεν θα την ακούσω να έρχεται και θα φάω critical hit KO

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Mελανή Παρασκευή

My negro Friday

Επεξ/σία από panospeter
Δημοσ.
15 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Mελανή Παρασκευή

Είναι μελανή, δηλαδή πρίν φάει το τελικό χτύπημα και μαυρίσει. 😄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...