eugenia_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Για όποιον δεν θέλει stereo για calls etc, μάλλον είναι ιδανικά https://www.websupplies.gr/filterSearch?cid=0&q=cloud+chat&sid=True&isc=true&adv=true
AristidisZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Mελανή Παρασκευή Τι άλλο θα σκεφτούν ήθελα να ξερα... 🤣 εν τω μεταξύ, συγνώμη και για την παρατήρηση, τώρα προσφορά 2-3€ πιο φτηνά από την επόμενη τιμή, ε εντάξει σιγά τώρα...
DrFreeman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 8 minutes ago, AristidisZ said: Mελανή Παρασκευή Τι άλλο θα σκεφτούν ήθελα να ξερα... 🤣 εν τω μεταξύ, συγνώμη και για την παρατήρηση, τώρα προσφορά 2-3€ πιο φτηνά από την επόμενη τιμή, ε εντάξει σιγά τώρα... 🤣🤣🤣🤣
spigias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 επειδη τα έχω, μια ενημέρωση παίζει μόνο το 1 κανάλι το αλλο το χάνει . δεν κανέι Mux το Stereo σε Μονο. επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις σε pc θέλει αντάπτορα 1 σε 2 jack 2 ώρες πριν, mp44christos είπε Δεν βρίσκω την χρησιμότητά τους. κάνε παιδιά και θα καταλάβεις την χρησιμότητα τους
mp44christos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 4 minutes ago, spigias said: επειδη τα έχω, μια ενημέρωση παίζει μόνο το 1 κανάλι το αλλο το χάνει . δεν κανέι Mux το Stereo σε Μονο. επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις σε pc θέλει αντάπτορα 1 σε 2 jack κάνε παιδιά και θα καταλάβεις την χρησιμότητα τους Open back headphones 1
spigias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mp44christos είπε Open back headphones ναι είναι και αυτά καλή λύση σε λογική ένταση όμως ώστε να ακούς τους μικρούς μέσα στην νύχτα και την σύζυγο που πλησιάζει με άγριες διαθέσεις
mp44christos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, spigias said: ναι είναι και αυτά καλή λύση σε λογική ένταση όμως ώστε να ακούς τους μικρούς μέσα στην νύχτα και την σύζυγο που πλησιάζει με άγριες διαθέσεις Τωρα μιλας σωστα. Ενας παπους στο χωριο μου δεν εβαζε τα ακουστηκα βαρηκοΐας για να μην ακουει την γυναικα του. Εγω σου προτεινω ωτοασπίδες οικοδομής. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από mp44christos
spigias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, mp44christos είπε Τωρα μιλας σωστα. Ενας παπους στο χωριο μου δεν εβαζε τα ακουστηκα βαρηκοΐας για να μην ακουει την γυναικα του. Εγω σου προτεινω ωτοασπίδες οικοδομής. ναι αλλά έτσι δεν θα την ακούσω να έρχεται και θα φάω critical hit KO
panospeter Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Mελανή Παρασκευή Τι άλλο θα σκεφτούν ήθελα να ξερα... 🤣 εν τω μεταξύ, συγνώμη και για την παρατήρηση, τώρα προσφορά 2-3€ πιο φτηνά από την επόμενη τιμή, ε εντάξει σιγά τώρα... My negro Friday Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από panospeter
AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, AristidisZ είπε Mελανή Παρασκευή Τι άλλο θα σκεφτούν ήθελα να ξερα... 🤣 εν τω μεταξύ, συγνώμη και για την παρατήρηση, τώρα προσφορά 2-3€ πιο φτηνά από την επόμενη τιμή, ε εντάξει σιγά τώρα... Είναι μελανή, δηλαδή πρίν φάει το τελικό χτύπημα και μαυρίσει. 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις