Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dakangr είπε

Ναι έχει διαφορά από το απλο; 

Ε, ναι. Σε γενικές γραμμές η σειρά fe θεωρείται κάτι σαν η light έκδοση της κανονικής σειράς s. Βέβαια στην πράξη πρόκειται για ένα κινητό τούμπανο... 

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10428&idPhone2=10081

• Thanks 1
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημείωση, στα 429 ευρώ είναι το μοντέλο G780 με το 4G. Αν ενδιαφέρει κάποιον το 5G , είναι το μοντέλο G781 , το οποίο δυστυχώς θεωρώ την τιμή του αστεία στα 750 + ευρώ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, guardianx71 είπε

Σημείωση, στα 429 ευρώ είναι το μοντέλο G780 με το 4G. Αν ενδιαφέρει κάποιον το 5G , είναι το μοντέλο G781 , το οποίο δυστυχώς θεωρώ την τιμή του αστεία στα 750 + ευρώ

Πολύ σωστά! Και επιπλέον ψάχνουμε τον κωδικό G780G (με  επεξεργαστή snapdragon 865) και ΟΧΙ το G780F (που φοράει επεξεργαστή exynos!!!).

ΥΓ αυτο το κινητό πήρα κι εγώ (s20fe, 4G, 6/128, snap 865) στα 429 ευρώ από τη Wind. Στα 344 ευρώ (429,9 ευρώ - 20% σε yellows) θεωρώ ότι είναι μια τίμια πρόταση (αν συνδυάσεις και αποφορόγηση, όπως έκανα, τότε ακόμα περισσότερο!!!).

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Πολύ σωστά! Και επιπλέον ψάχνουμε τον κωδικό G780G (με  επεξεργαστή snapdragon 865) και ΟΧΙ το G780F (που φοράει επεξεργαστή exynos!!!).

ΥΓ αυτο το κινητό πήρα κι εγώ (s20fe, 4G, 6/128, snap 865) στα 429 ευρώ από τη Wind. Στα 344 ευρώ (429,9 ευρώ - 20% σε yellows) θεωρώ ότι είναι μια τίμια πρόταση (αν συνδυάσεις και αποφορόγηση, όπως έκανα, τότε ακόμα περισσότερο!!!).

Καλύτερο από ένα M10T 8/128; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δεν το ξέρω, δεν το είχα το mi10t. Πάντως δεν μετράνε μόνο τα specs σε ένα κινητό... 

Επεξ/σία από samsunglife
  • Like 1
Δημοσ.

εκανα αγορά απο κατάστημα wind την παρασκευή με πιστωτικη, αλλά το 20% σε yellows δεν εχει προστεθεί ακόμα. κάλεσα την τράπεζα και μου είπαν θέλει εως και 5 εργάσιμες σύμφωνα με τους ορους. Σε δικο μου έλεγχο στην winbank η επωνυμια της wind αναφέρεται ως CELL PHNE SERVICES, ελπίζω να μην εχω θέμα.

Δημοσ.

Η πιθανοτητα να γινουν δαθεσιμα στα καταστηματα τα κινητα που γραφουν συντομα διαθεσιμα η ακομη και διαθεσιμα ,αλλα δεν τα εχει το καταστημα ,ειναι πολυ περιορισμενη μεχρι την Παρασκευη .Επομενως μονο αν το εχει ειδη το καταστημα μπορεις να κανεις χρηση της προσφορας -20% με yellows .

Περισσοτερο για κραχτης βγηκε η προσφορα για να φυγουν το στοκ που τους εχουν μεινει.

Αλλιως θα περιελαμβαναν  κι την online αγορα στην προσφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lazarnik είπε

εκανα αγορά απο κατάστημα wind την παρασκευή με πιστωτικη, αλλά το 20% σε yellows δεν εχει προστεθεί ακόμα. κάλεσα την τράπεζα και μου είπαν θέλει εως και 5 εργάσιμες σύμφωνα με τους ορους. Σε δικο μου έλεγχο στην winbank η επωνυμια της wind αναφέρεται ως CELL PHNE SERVICES, ελπίζω να μην εχω θέμα.

εμενα φάνηκαν άμεσα, παίζει να έκαναν μ@λ@κια στο κατάστημα...

1 ώρα πριν, power_1 είπε

Η πιθανοτητα να γινουν δαθεσιμα στα καταστηματα τα κινητα που γραφουν συντομα διαθεσιμα η ακομη και διαθεσιμα ,αλλα δεν τα εχει το καταστημα ,ειναι πολυ περιορισμενη μεχρι την Παρασκευη .Επομενως μονο αν το εχει ειδη το καταστημα μπορεις να κανεις χρηση της προσφορας -20% με yellows .

Περισσοτερο για κραχτης βγηκε η προσφορα για να φυγουν το στοκ που τους εχουν μεινει.

Αλλιως θα περιελαμβαναν  κι την online αγορα στην προσφορα.

Πήγαινε αυριο να το παραγγείλεις από κατάστημα και αν δεν έρθει μέχρι Παρασκευή παράτα το...

Επεξ/σία από samsunglife
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, samsunglife είπε

εμενα φάνηκαν άμεσα, παίζει να έκαναν μ@λ@κια στο κατάστημα...

Πήγαινε αυριο να το παραγγείλεις από κατάστημα και αν δεν έρθει μέχρι Παρασκευή παράτα το...

Πηγα να το παραγγειλω κι μου ειπαν αν μας στειλουν θα με ενημερωσουν τηλεφωνικα αλλα ειναι δυσκολο να ερθει σε μια βδομαδα που κρατα η προσφορα .

Δημοσ.

κοροϊδία σκέτη η προσφορά.κάλεσα σε αρκετά καταστήματα και παντού s21+ και mi11 light έχουν εξαντληθεί.Σε ένα κατάστημα μου είπαν ότι μπορώ να το παραγγείλω με προκαταβολή το μισό της τιμής και σε 1-2 μέρες θα το έχουν.Πήγα από το κατάστημα και μου είπαν ότι δεν το βλέπουν άμεσα διαθέσιμο.Τους έκραξα και έφυγα.Απάτη μεγάλη η προσφορά.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι έχω κάτι ακόμη χειρότερο:  ενώ διαφημίζουν ρητά στις προσφορές αυτές και το Samsung Z Fold 3, αυτό δεν είναι αλλά και ουδέποτε υπήρξε διαθέσιμο σε όλο αυτό το διάστημα!  Δεν το έχουν πάρει ακόμη, δεν έχουν εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής κι άρα δυνατότητας διάθεσης του, αλλά κατά τα άλλα το διαφημίζουν με δήθεν τιμή προσφοράς.

Δημοσ.

Wind προσφορα που την πηρε ο .....ανεμος (WIND)

Τα Καταστηματα  δεν εχουν διαθεσιμοτητα σε συσκευες, που εχουν ζητηση και ειναι προσφορες πραγματικες  ΚΡΑΧΤΕΣ (Α52s και S20 fe ) αλλα εχουν διαθεσιμοτητα σε συσκευες παροχημενες .

Δεν μπορουν τα μαγαζια να κανουν παραγγελια σε διαθεσημα κινητα της προσφορας  (στο site ειναι διαθεσημα αλλα εκει δεν εχουν την εκπτωση του 20%)γιατι εχουν απενεργοποιημενο τον κωδικο παραγγελιας . Αλλα ως διαμαγιας θα μπορουμε να παραγγειλουμε αφου ληξη η προσφορα .

Για γελια πραγματικα .

WIND το μεγαλειο σου

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα γράψει και πιο πάνω. Μην παιδεύεστε με την wind. Πήγα στον Γερμανό   πήρα  το α52ς, το παρέλαβα αμέσως, πλήρωσα με κάρτα eurobank  με 15% φάνηκαν αμέσως οι πόντοι και τελείωσα...

Δημοσ.

Πηρα την τριτη το Xiaomi 11 lite 5g στα 299€ και περιμενω τα yellows τα οποια δεν εχουν μπει ακομα.

Υπαρχει καποιος που έκανε συναλλαγή και μπήκαν τα Yellows ?

Εννοειται πως εχω την εφαρμογη yellows, ειχα κανει login πριν, και εκανα συναλλαγη σε καταστημα Wind.

Συμφωνα με τα παρακατω ειμαι σε ολα ok.

Όροι και προϋποθέσεις
Η ενέργεια ισχύει από 19/11/2021 έως και 04/12/2021 για αγορές Smartphone, Tablet & Αξεσουάρ από τα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα WIND.
Εξαιρούνται οι ανανεώσεις χρόνου ομιλίας, οι αγορές συμβολαίων καρτοκινητής, οι online συναλλαγές και οι πληρωμές λογαριασμών.
Η ενέργεια αφορά τα Μέλη του Προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκαταστήσει τη yellow εφαρμογή σε συσκευή τους και έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο login/την πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδο σε αυτή πριν πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή τους στη WIND και πριν τη λήξη της ενέργειας.
Ειδικά για τους Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγράφουν σαν Μέλη του Προγράμματος στη διάρκεια της ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.
Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
Η συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας, πιστωτικής, 
χρεωστικής ή προπληρωμένης της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν πλαίσιο της προωθητικής στο ενέργειας.

Απόδοση yellows:

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.
yellow
Νέο yellow app! Κατέβασέ το!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...