Προς το περιεχόμενο

Ps plus 1 year 39,99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάρτα ps plus για 1 χρόνο από όλες τις μεγάλες αλυσίδες 

Δίνω λινκ από Πλαίσιο

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-playstation-plus-cards-sindromi-365-imeron_1822454?gclid=CjwKCAiAs92MBhAXEiwAXTi25_dkM1xGCZAOAN77wfYUft4bwiS-rX0ndwynD5_2x77DiMyseMoUURoCmEEQAvD_BwE

1822454.jpg

Επεξ/σία από apostolispk
  • Like 1
Δημοσ.

έχω ενεργή συνδρομή, αυτήν μπορώ να την κρατήσω και να την ανανεώσω στο τέλος της ισχύουσας; Πώς λειτουργεί;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, funkopop είπε

Γράφω ότι τόσο την έχουν όλοι και δίνω Λινκ από Πλαίσιο

1 λεπτό πριν, thewildones είπε

έχω ενεργή συνδρομή, αυτήν μπορώ να την κρατήσω και να την ανανεώσω στο τέλος της ισχύουσας; Πώς λειτουργεί;

Ναι την κρατάς και την βάζεις όποτε θες 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι και κατευθείαν να την βάλεις απλά θα σου ανανεώση την ημερομηνία λήξης.

Επιπλέον κάπου διάβασα ότι μετά τις 12:00 θα βγει αυτή η προσφορά και στο online του Playstation.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, thewildones είπε

αυτήν μπορώ να την κρατήσω και να την ανανεώσω στο τέλος της ισχύουσας;

Μπορείς είτε να την ενεργοποιήσεις άμεσα (θα επεκταθεί η πρόσβαση σου στην υπηρεσία κατά έναν χρόνο) είτε να την ενεργοποιήσεις μεταγενέστερα.

Στη δεύτερη περίπτωση, η εξαργύρωση του κωδικού πρέπει να γίνει έως και έναν χρόνο μετά την αγορά του. Π.χ. αν αγοράσεις σήμερα έναν κωδικό, η εξαργύρωση να γίνει έως 19/11/22. 

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Μπορείς είτε να την ενεργοποιήσεις άμεσα (θα επεκταθεί η πρόσβαση σου στην υπηρεσία κατά έναν χρόνο) είτε να την ενεργοποιήσεις μεταγενέστερα.

Στη δεύτερη περίπτωση, η εξαργύρωση του κωδικού πρέπει να γίνει έως και έναν χρόνο μετά την αγορά του. Π.χ. αν αγοράσεις σήμερα έναν κωδικό, η εξαργύρωση να γίνει έως 19/11/22. 

Είσαι σίγουρος ότι θα επεκταθεί κατά ένα χρόνο? Ή θα αλλάξει η ημερομηνία λήξης σε ένα χρόνο? Άρα όσο είχες είναι σα να το έχασες...?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, devaggos είπε

Είσαι σίγουρος ότι θα επεκταθεί κατά ένα χρόνο? Ή θα αλλάξει η ημερομηνία λήξης σε ένα χρόνο? Άρα όσο είχες είναι σα να το έχασες...?

Θα γίνει επέκταση της συνδρομής σου, φίλε μου. Χωρίς να χάσεις απολύτως τίποτα.

Π.χ. η συνδρομή σου λήγει 1/1/22. Αγοράζεις σήμερα κωδικό και τον εξαργυρώνεις. Θα έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία έως 1/1/23. 😃

• Thanks 1
Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο εβαλα στα 29 ευρω την ετησια. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος , απλα πιστευω οτι θα παιξει στα 29 ξανα black friday η γιορτες

Δημοσ.

3 λεπτά πριν, argosixna είπε

Πριν λιγο καιρο εβαλα στα 29 ευρω την ετησια.

Ετήσια Playstation Plus με 29€; Πώς ακριβώς; Grey market; Ή μήπως στο αμερικανικό ps store;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Ετήσια Playstation Plus με 29€; Πώς ακριβώς; Grey market; Ή μήπως στο αμερικανικό ps store;

Ήταν προσφορά για νέους χρήστες το καλοκαίρι 

Βγήκε ίδια τιμή και στο ps store. Οπότε κλασικά αν θέλετε να σας βγει πιο οικονομικά ΈΜΜΕΣΑ, αγοράζετε top up 50 ευρώ από eneba με κόστος 42.5 (κωδικός AXEL) και αγοράζετε από εκεί. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Ήταν προσφορά για νέους χρήστες το καλοκαίρι 

Βγήκε ίδια τιμή και στο ps store. Οπότε κλασικά αν θέλετε να σας βγει πιο οικονομικά ΈΜΜΕΣΑ, αγοράζετε top up 50 ευρώ από eneba με κόστος 42.5 (κωδικός AXEL) και αγοράζετε από εκεί. 

Επιβεβαιώνω πως ήταν προσφορά για νέους χρήστες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...