Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που ειχα διαβάσει ειναι οτι απο το 2019 οταν κάνεις αλλαγη ταυτότητας ενημερώνονται αυτόματα τραπεζες, εφορια, εφκα.

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Περιμένω πως και πως να βγάλω 🤪νέα.. Η παλιά όμως άνοιγε πόρτες αν είχες ξεχάσει τα κλειδιά σου. Οπότε θα την έχω και αυτή στο τσαντάκι μου.. 

Θα στην κρατήσουν  την παλιά.

Δημοσ.
48 minutes ago, vorlon68 said:

Αυτο που ειχα διαβάσει ειναι οτι απο το 2019 οταν κάνεις αλλαγη ταυτότητας ενημερώνονται αυτόματα τραπεζες, εφορια, εφκα.

Αυτόματα γίνεται μόνο στην εφορία, στα υπόλοιπα  πχ τράπεζες το κάνεις εσύ Online,  στον ΕΦΚΑ όχι

Δημοσ.
14 hours ago, MaxHeadroom_1985 said:

μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις ,  η απόφαση του ΣΤΕ είναι ξεκάθαρη , εάν δεν την αλλάξεις και την προσκομίσεις σε δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένοι να την αποδεχτούν.

<<Απόφαση 1602/2021 η οποία ορίζει ότι ακόμα και αν έχει επέλθει λήξη της ισχύος της ταυτότητας από την έκδοσή της και μέχρι να αντικατασταθεί (ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ)θεωρείται ισχυρή και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες οφείλουν να την δεχθούν>>

Και οταν σου πει ο υπαληλος εγω δεν την αναγνωριζω εσυ κανε του μυνηση......

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Θα στην κρατήσουν  την παλιά.

Αν δηλώσεις απώλεια, όχι. Παράνομο, αλλά γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, jimis_vts said:

Η ταυτότητα και με βασίλειο της Ελλάδος ΙΣΧΥΕΙ. Προσέξτε τι γράφω: ΙΣΧΥΕΙ. Αν σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα πχ δεν τη δεχτούν αποτελεί πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα. Και π@υλο και μπουζου δηλαδή αυτόφωρο.

Το σχετικό σε ΦΕΚ το έχεις διαθέσιμο;

Δημοσ.

Μου ήρθε κι ένα φλας τώρα.. με τις νέες και το GPS δεν θα μπορείς να δηλώσεις απώλεια. 

Τομπολα

Spoiler

ASCN9138.JPG

Δημοσ.
2 hours ago, Narayan said:

Μισή μέρα να βγει η ταυτότητα και δύο μέρες να τρέχεις σε έξι τράπεζες και στη Δ.Ο.Υ. για επικαιροποίηση στοιχείων...

δου αυτοματα. τραπεζες με kyc.ακομα και οταν εκανα αλλαγη που δεν επαιζε kyc σε μια δυο ωρες πηγα σε 3 τραπεζες.και αλλη μια ωρα εφκα.απο εκει και περα αν καποιος δεν θελει να διαθεσει μια μερα καθε 15 χρονια.... δεν μπορω να πω τιποτα.ας κατσει με με ταυτοτητα απο το 1900

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

ναι αρκει να πας στα κεπ να το δηλωσεις ... το εκανα πριν κανα 4μηνο

35 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μου ήρθε κι ένα φλας τώρα.. με τις νέες και το GPS δεν θα μπορείς να δηλώσεις απώλεια. 

Τομπολα

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ASCN9138.JPG

πιο gps  ρε σοβαρευτείτε 

Δημοσ.
2 hours ago, vagos789 said:

Πλεον ειναι 10 χρονια

μικρη διαφορα.same thing.ειτε 10 χρονια ειτε 15 δεν ειναι τρελος κοπος. σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερο να γινονταν ΟΛΑ online

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Και οταν σου πει ο υπαληλος εγω δεν την αναγνωριζω εσυ κανε του μυνηση......

νομίζεις ότι ο κάθε υπάλληλος μπορεί να κάνει ότι του αρέσει, οκ , για αυτό είμαστε στα χάλια που είμαστε σαν κράτος

• Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα ανακοινώθηκε πως οι παλιές ταυτότητες (ακομη και αυτές που εκδίδονται αυτές τις ημέρες), δεν θα ισχύουν από το 2026 και μετά. :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...