Clytoceyx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 9 minutes ago, sdikr said: θα τραβήξει και την νέα όταν βγάλεις νέα Τα βλεπω και παω πασο τοτε. Οψομεθα. 2 minutes ago, _Biohazard_ said: Στον ΕΦΚΑ να δείτε τι εύκολη είναι η επικαιροποιηση ταυτότητας 😅 Και αν και όταν καταφέρεις να σε δεχτούν και να πας, μετά από δύο χρόνια που χρειάστηκες κάτι να διαπιστώνεις πως λέει είναι τρία τα συστηματα τους και είχαν επικαιροποιησει το ένα μόνο. Και να στα ζητάνε να τα κανεις όλα από την αρχή και αυτοπροσώπως, στον ΕΦΚΑ που το είχες κάνει και πριν....κι ας είσαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας τώρα. Άκουσαν βέβαια κάτι καντήλια για τις μ@λ@κίες που και έκαναν και έλεγαν και τελικά τα έκαναν με email, "χαριστικά". Τρομακτικο. Αυτα τα μεσοβεζικα κολπα, ολιγον κολοκοτρωνεικη manual αδιαφορια, ολιγον ψηφιακη εποχη, θα πρεπει να κοπουν απο πριν. Και αν κατι δεν εχει υπολογιστει οτι θα προκυψει, θα πρεπει οταν γινει η μαζικη αλλαγη και μαζευονται τα παλουκια, να λυνονται αμεσα. Αλλα καθομαστε τωρα και συζηταμε σοβαρα αν οντως η νεα ταυτοτητα ειναι φτιαγμενη απο μικροπλαστικα που μας κανουν gay. 1
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 5 hours ago, vagos789 said: Σαφες ειναι νομιζω. Πρακτικα μπορει να το βρεις ως εμποδιο μονο οταν πας για εκδοση διαβατηριου , μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κατι αλλο,φανταζομαι οι τραπεζες θα ειναι οι επομενες που θα το ζητανε σε ατομο που ξερω τον εκραξαν οταν πηγε για μεταβιβαση αυτοκινητου και νομιζω χαριστικα του την εκαναν.
gorge18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Σε ανανέωση διαβατηρίου που πηγα πριν ενα μηνα και μου ζήτησαν ταυτοτητα δεν ειπαν κατι που ειναι χειρόγραφη του 2002. Μπορει να ετυχε.
great Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Just now, gorge18 said: Σε ανανέωση διαβατηρίου που πηγα πριν ενα μηνα και μου ζήτησαν ταυτοτητα δεν ειπαν κατι που ειναι χειρόγραφη του 2002. Μπορει να ετυχε. βαριοταν ο αστυνομικός ξεκάθαρα. 1
gorge18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, great είπε βαριοταν ο αστυνομικός ξεκάθαρα. Και να ηθελε δεν υπηρχε περίπτωση να την αλλαξω τωρα και να βγει η νεα σε 1 μηνα...
great Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 16 minutes ago, gorge18 said: Και να ηθελε δεν υπηρχε περίπτωση να την αλλαξω τωρα και να βγει η νεα σε 1 μηνα... η ταυτοτητα βγαινει σε μερικες μερες πλεον. καλα ισως οχι τωρα με αυτο που γινεται αλλα πριν σε λιγες μερες την ειχες
sdikr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, great said: η ταυτοτητα βγαινει σε μερικες μερες πλεον. καλα ισως οχι τωρα με αυτο που γινεται αλλα πριν σε λιγες μερες την ειχες Αν πας με όλα τα χαρτιά (πιστοποιητικό γέννησης, φώτο) την λαμβάνεις την ίδια μέρα, μιλάω για αυτή που έχουμε ακόμα, μου είχανε πει αν θέλετε το ψάχνουμε εμείς το πιστοποιητικό αλλά θα βγει αύριο Αλλά νομίζω πως λέει οτι είναι κρίμα να βγάλει νέα τωρα παλιου τυπου και απο τον άλλον μήνα καινουργιου Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από sdikr 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 44 λεπτά πριν, gorge18 είπε Σε ανανέωση διαβατηρίου που πηγα πριν ενα μηνα και μου ζήτησαν ταυτοτητα δεν ειπαν κατι που ειναι χειρόγραφη του 2002. Μπορει να ετυχε. Εμενα γκρινιαξαν.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 hour ago, great said: η ταυτοτητα βγαινει σε μερικες μερες πλεον. καλα ισως οχι τωρα με αυτο που γινεται αλλα πριν σε λιγες μερες την ειχες same day εκτος αν υπαρχει καποιο θεμα 1 hour ago, Ntinaras said: Εμενα γκρινιαξαν. ειναι που θα πετυχεις.πολλοι δεν γκρινιαζουν για να μην γκρινιαζει μετα και ο "πολιτης" 2 hours ago, gorge18 said: Και να ηθελε δεν υπηρχε περίπτωση να την αλλαξω τωρα και να βγει η νεα σε 1 μηνα... same day 1
sdikr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 15 minutes ago, poulinos said: same day Δεν είναι διαθέσιμη η Νέα θα είναι στα μέσα του μήνα 1
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 hour ago, sdikr said: Δεν είναι διαθέσιμη η Νέα θα είναι στα μέσα του μήνα same day αυτη που εχουμε τωρα.νομιζα οτι ο πιο πανω εννοουσε οτι η νεα(παλιο στυλ) οτι θελει ενα μηνα(επανεκδοση)
Nabuko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, great είπε η ταυτοτητα βγαινει σε μερικες μερες πλεον. Η ταυτότητα βγαίνει το πολύ σε 30 λεπτά.
sdikr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 31 minutes ago, poulinos said: same day αυτη που εχουμε τωρα.νομιζα οτι ο πιο πανω εννοουσε οτι η νεα(παλιο στυλ) οτι θελει ενα μηνα(επανεκδοση) Έχει λήξει και της μητέρας μου και περιμένουμε να δοθεί το οκ για τις νέου τύπου και εγώ αυτό θα έκανα αν δεν είχα κάτι που να απαιτεί έκδοση
MaxHeadroom_1985 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Στις 19/11/2021 στις 9:52 ΠΜ, pcmasterrace123 είπε Όποτε προσπαθώ να χρησιμοποιήσω κάποια πλατφόρμα online που απαιτεί τα στοιχεία της ταυτότητας μου υπάρχει μία φορά στο τόσο ,ένα περιθώριο που ζητάει την ημερομηνία λήξης της ταυτότητας μου.Ξέρω ότι οι ταυτότητες λήγουν μετά από 15 χρόνια ,όμως δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία λήξης επάνω τους.Οπότε εγώ πως μπορώ να βρω την ημερομηνία αυτή? Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει σημασία να βάλω σωστή ημερομηνία λήξης γιατί θέλω να ανοίξω λογαργιασμό για μετοχές στην Degiro. Απόφαση ΣτΕ 1602/2021 - Ισχύς Ταυτότητας μετά τη λήξη της θεωρείται κατά νόμον ισχυρή και οι δημόσιες υπηρεσίες οφείλουν να την δεχθούν. Στις 24/3/2023 στις 4:38 ΜΜ, great είπε δεν ισχυει φυσικα, απλα εχει πεσει σε καπιον που δνε ξερει ή δεν θελει να ασχοληθει. Η ταυτοτητα ληγει οπως εχουμε αναλυσει και τεκμηριωσει πολλες φορες σε αλλα thread. To αν επιβαλετε αυτη η αλλαγη απο τους νομους και τους φορεις ειναι φυσικα η μεγάλη διαφορά. ισχύει η παλιά ταυτότητα Απόφαση ΣτΕ 1602/2021 - Ισχύς Ταυτότητας μετά τη λήξη της θεωρείται κατά νόμον ισχυρή και οι δημόσιες υπηρεσίες οφείλουν να την δεχθούν
qspock Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, vagos789 είπε "Η διάρκεια ισχύος των δελτίων ταυτότητας, από την ημερομηνία έκδοσής τους, ορίζεται σε δέκα (10) έτη, για τα άτομα που έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους" Σαφες ειναι νομιζω. Πρακτικα μπορει να το βρεις ως εμποδιο μονο οταν πας για εκδοση διαβατηριου , μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κατι αλλο,φανταζομαι οι τραπεζες θα ειναι οι επομενες που θα το ζητανε Aυτο αφορα τις νεου τυπου ταυτοτητες, εξου και οι τροποποιησεις στις οποιες αναφερεται το ΦΕΚ. Παρακατω ας πουμε λεει για τα δικαιολογητικα, και μιλαει για ψηφιακη φωτογραφια, κατι που φυσικα δεν ισχυει για τις παλιες ταυτοτηες που ζητουσαν 2 απλες ασπρομαυρες φωτο για ταυτοτητα απο τον φωτογραφο. Το θεμα ειναι πως αν πας τωρα σε ενα αστυνομικο τμημα θα αρνηθουν να σε εξυπηρετησουν κλεινοντας σου ραντεβου το οποιο φευγει κανα δυο μηνες μετα... Αυριο μεθαυριο, με το μπαχαλο που ειναι αυτο το κρατος (και οχι μονον πλεον η Ελλαδα) ο καθενας θα σου αρνειται τη συναλλαγη αν δεν εχεις καινουργια ταυτοτητα. Και δε θα στηριζεται καπου συγκεκριμενα, απλα στο προφορικο οτι ληξαν οι ταυτοτητες. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, ο κοσμος φενρει γρηγοροτερα τις αλλαγες οι οποιες για να συντελεστουν σε επιπεδο συνταγματος θελουν δουλεια αρκετη, χρονο, μπολικους βουλευτες προθυμους, μη αντιδραση σε επιπεδο δικαστηριων, και τελος, συνεργασια δικαστηριων ή ελεγχο τους. Τα εχουμε ξαναδει. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από qspock
Προτεινόμενες αναρτήσεις