Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει, μπορεί να παραλάβει την δική μου από κατάστημα Ζωγράφου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Επεξ/σία από stavros750
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, stavros750 είπε

Όποιος θέλει, μπορεί να παραλάβει την δική μου από κατάστημα Ζωγράφου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Να  ευχαριστήσω και δημόσια τον stavros750  για τη παραχώρηση της παραγγελίας του.

Επεξ/σία από vikman
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράγγειλα το πρωί που έληξε και μόλις παρέλαβα, γνωστοί μου που παράγγειλα πριν από μένα δεν παρέλαβαν όμως.. 👀
Είναι βαριά και χοντρά ρε γαμωτο, δεν ξέρω γιατί έλπιζα να με βολεύουν.. Ο ήχος κρύσταλλο, ίσως τον ήθελα λίγο πιο δυνατό, το μπάσο ισορροπημένο. Η υποστήριξη από την apple είναι expired. 

Επεξ/σία από Spyros96
Προσθήκη πληροφορίας
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες βρέθηκα στα public cosmos Θεσσαλονίκη και βρήκα ένα κουτί Powerbeats μαυρα είχε και έκπτωση αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα τιμή, σιγουρα αν ηταν 50€ θα το θυμόμουν….είχε και 2 τελευταία κομμάτια beats ep με καλώδιο γύρω στα 75€…για δωρο νομίζω ότι είναι καλή ιδέα…αν και τα χε βγάλει τα συγκεκριμένα πριν καιρό στα 69€…(τιμή skroutz για τα κόκκινα 99€)

Επεξ/σία από hiphone2020
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ μία σφραγισμένη συσκευασία. Πολύ ποιοτικά, δεν φαίνεται να φεύγουν από το αυτί κατά τη διάρκεια του τρεξίματος και σίγουρα αξίζουν παραπάνω από 50€.

Η μόνο απορία είναι γιατί φαίνεται η κάλυψη ως “expired” από την στιγμή που  πρωτοσυνδέθηκαν τώρα. 🤔

Δημοσ.

Μηπως ηταν promo προιον της Apple και εληξε το promo?

Αλλα και παλι πως γινεται να αγοραζεις καινουριο εργοστασιακο σφραγισμενο προιον και να μην εχει υποστηριξη? Πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση.

Εδω κατι μεταχειρισμενο παιρνεις και σου δινουν συνηθως 6-12 μηνες εγγυηση.

Παραξενο.

Δημοσ.

Με απόδειξη από public ευελπιστώ να χουμε δυο χρόνια εγγύηση…

Δημοσ.

εχει κάλυψη κανονικά, πρώτα απόλα με την απόδειξη.

Αργότερα θα γίνει αυτόματη ανανέωση και στο coverage αλλα η απόδειξη είναι το μόνο solid για κάλυψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...