odys03 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Σχετικά με αυτά τα κινητά που παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες bricking, τι κάνουμε να το αποφύγουμε; Όποιος το απενεργοποιεί μετά δεν ανοίγει κολλάει το upgrate, γέμισαν τα καταστήματα επισκευής κινητών. Τι νέα υπαρχουν; Προσωρινά όλοι προτείνουν να μην απενεργοποιουμε τις συσκευές και να μην κάνουμε αναβάθμιση αλλά πώς θα το αποφύγουμε αυτό αφού η αναβάθμιση έχει ήδη κατέβει στο κινητό;
Chris_04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε Poco M3. Όποιος γνωρίζει σχετικά με το θέμα θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
odys03 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ti κανουμε να το αποφύγουμε; μπορεί να γίνει διαγραφή των αρχείων αναβάθμισης, τουλάχιστον να το προλάβουμε;
Chris_04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Εύχομαι να έρθει καινουρια ενημερωση και να το διορθωσει
odys03 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Chris_04 είπε Εύχομαι να έρθει καινουρια ενημερωση και να το διορθωσει Ναι αλλά πώς παρακάμπτουμε την ενημέρωση που υπάρχει ήδη; Εμένα δείχνει υπάρχει ενημέρωση αλλά δεν την κάνω. Όταν βγάλουν άλλη αυτή παρακάμπτεται;
greekbusters Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εν τέλει το δεύτερο προβληματικό, μ το στείλανε χτες, έφτασε σήμερα με αλλαγμένη πλακέτα. Θα προτιμούσα πάλι πιστωτικό αλλά δυστυχώς το έφτιαξαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα