life is music Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους ...Έχω πτυχίο ηλεκτρολόγου από ΙΕΚ και τεχνική σχολή και θέλω να βγάλω την άδεια εγκαταστατη συστημάτων ασφαλείας τύπου β ....Ξέρει κανείς να μου πει αν με τα πτυχία που έχω μπορώ να κάνω αίτηση? ...Και δεύτερον πόσο στοιχίζει η συγκεκριμένη άδεια Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από life is music
corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, life is music είπε Καλησπέρα σε όλους ...Έχω πτυχίο ηλεκτρολόγου από ΙΕΚ και τεχνική σχολή και θέλω να βγάλω την άδεια εγκαταστατη συστημάτων ασφαλείας τύπου β ....Ξέρει κανείς να μου πει αν με τα πτυχία που έχω μπορώ να κάνω αίτηση? ...Και δεύτερον πόσο στοιχίζει η συγκεκριμένη άδεια Κάποια στιγμή είχα μιλήσει με κάποιο φορέα για τη συγκεκριμένη πιστοποίηση μιας και αυτήν τη στιγμή είναι η κύρια δουλειά μου και θα ήθελα να είμαι σωστός…Το πτυχίο μετράει καθώς και εάν μπορείς να αποδείξεις την εργασιακή εμπειρία (κάθε προαπαιτούμενο και διαφορετική τιμή) ήταν κοντά στους τέσσερις μήνες e-larning στοίχιζε κοντά στα 250€ μπορείς να δεις εδώ
life is music Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, corsair04 είπε Κάποια στιγμή είχα μιλήσει με κάποιο φορέα για τη συγκεκριμένη πιστοποίηση μιας και αυτήν τη στιγμή είναι η κύρια δουλειά μου και θα ήθελα να είμαι σωστός…Το πτυχίο μετράει καθώς και εάν μπορείς να αποδείξεις την εργασιακή εμπειρία (κάθε προαπαιτούμενο και διαφορετική τιμή) ήταν κοντά στους τέσσερις μήνες e-larning στοίχιζε κοντά στα 250€ μπορείς να δεις εδώ τα πτυχίο το εχω ...εργσιακη εμπειρια στο συγκεκριμενο αντικειμενο οχι ... Όμως μπορεις να μου πεις ποιον φορεα πηρες και ρωτησες για την συγκεκριμένη αδεια ? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από life is music
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα