Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους ...Έχω πτυχίο ηλεκτρολόγου από ΙΕΚ και τεχνική σχολή και θέλω να βγάλω την άδεια εγκαταστατη συστημάτων ασφαλείας τύπου β ....Ξέρει κανείς να μου πει αν με τα πτυχία που έχω μπορώ να κάνω αίτηση? ...Και δεύτερον πόσο στοιχίζει η συγκεκριμένη άδεια 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
1 ώρα πριν, life is music είπε

Καλησπέρα σε όλους ...Έχω πτυχίο ηλεκτρολόγου από ΙΕΚ και τεχνική σχολή και θέλω να βγάλω την άδεια εγκαταστατη συστημάτων ασφαλείας τύπου β ....Ξέρει κανείς να μου πει αν με τα πτυχία που έχω μπορώ να κάνω αίτηση? ...Και δεύτερον πόσο στοιχίζει η συγκεκριμένη άδεια 

Κάποια στιγμή είχα μιλήσει με κάποιο φορέα για τη συγκεκριμένη πιστοποίηση μιας και αυτήν τη στιγμή είναι η κύρια δουλειά μου και θα ήθελα να είμαι σωστός…Το πτυχίο μετράει καθώς και εάν μπορείς να αποδείξεις την εργασιακή εμπειρία (κάθε προαπαιτούμενο και διαφορετική τιμή) ήταν κοντά στους τέσσερις μήνες e-larning στοίχιζε κοντά στα 250€ 

μπορείς να δεις εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Κάποια στιγμή είχα μιλήσει με κάποιο φορέα για τη συγκεκριμένη πιστοποίηση μιας και αυτήν τη στιγμή είναι η κύρια δουλειά μου και θα ήθελα να είμαι σωστός…Το πτυχίο μετράει καθώς και εάν μπορείς να αποδείξεις την εργασιακή εμπειρία (κάθε προαπαιτούμενο και διαφορετική τιμή) ήταν κοντά στους τέσσερις μήνες e-larning στοίχιζε κοντά στα 250€ 

μπορείς να δεις εδώ

τα πτυχίο το εχω ...εργσιακη εμπειρια στο συγκεκριμενο αντικειμενο  οχι ... Όμως μπορεις να μου πεις ποιον φορεα πηρες και ρωτησες για την συγκεκριμένη αδεια ?

Επεξ/σία από life is music

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...