Hiddenite Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Andytse13 είπε Το Poco x3 pro στο Amazon it 199 ευρω Καλημέρα φίλε μου στα 199 είναι το μοντέλο 256gb , το ίδιο δε λέμε; Το ότι λέει Italy version τί σημαίνει; Θα λειτουργεί στην Ελλάδα με cosmote; Θα έχει τη Ελληνική γλώσσα; Από Amazon αγοράζουμε άφοβα σωστά; Με τους χρόνους παράδοσης τί παίζει; Από θέμα εγγύησης τί παίζει μιας και δεν έχω ποτέ αγοράσει κινητό απ'έξω. *Τώρα είδα ότι το έχει και στο γερμανικό amazon. Ένα τσακ είμαι. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Hiddenite
eko13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω το πηρα 214 (την 256 εκδοση) απο ελληνικο μαγαζι. Σε αυτη την τιμη δεν θα πηγαινα εξω για 200. Εγγυησεις κτλ θα τα στελνεις εξω... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από eko13
Aslbill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Από Redmi note 7 πήγα σε X3 pro και μου φάνηκε πολύ βαρύ. Δεν το συνήθισα.. να το έχεις και αυτό υπ΄οψιν.
Hiddenite Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, eko13 είπε Εγω το πηρα 214 (την 256 εκδοση) απο ελληνικο μαγαζι. Σε αυτη την τιμη δεν θα πηγαινα εξω για 200. Εγγυησεις κτλ θα τα στελνεις εξω... Τώρα βλέπω ότι το πιο φθηνό και με άμεση παράδοση είναι στα 250. 50 είναι αρκετά θεωρώ. Σίγουρα το πήγαινε έλα σε περίπτωση προβλήματος είναι ένα θέμα αλλά αν η ποιότητα της εξυπηρέτησης είναι άριστη τότε είναι ένα συν στην παραγγελία από εξωτερικό. 1 ώρα πριν, Aslbill είπε Από Redmi note 7 πήγα σε X3 pro και μου φάνηκε πολύ βαρύ. Δεν το συνήθισα.. να το έχεις και αυτό υπ΄οψιν. Αυτό το σκέφτομαι και εγώ όταν τα συγκρίνω. Το άλλο που θα ήθελα να μάθω είναι αν όντως υπάρχει εμφανής διαφορά στην καθημερινή χρήση. Δεν υπάρχουν συγκριτικά βίντεο με το rn 7 και το x3 pro.
Andytse13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Amazon έχει καλύτερη εγγύηση από όλα αυτά τα μαγαζιά εδώ.Χτυπατο άφοβα φίλε αν σε ενδιαφέρει. 3 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Amazon έχει καλύτερη εγγύηση από όλα αυτά τα μαγαζιά εδώ.Χτυπατο άφοβα φίλε αν σε ενδιαφέρει. Και καλούς χρόνους παράδοσης 5-7μερες
Aslbill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Hiddenite είπε Αυτό το σκέφτομαι και εγώ όταν τα συγκρίνω. Το άλλο που θα ήθελα να μάθω είναι αν όντως υπάρχει εμφανής διαφορά στην καθημερινή χρήση. Δεν υπάρχουν συγκριτικά βίντεο με το rn 7 και το x3 pro. Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι (ήταν) απίστευτα πιο γρήγορο αλλά το καθημερινό βάρος με έκανε να στραφώ σε πιο ελαφριά συσκευή (redmi note 10).
Hiddenite Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Στη συνέχεια... παρατηρώ ότι μεταχειρισμένο βρίσκω, σε περίπου ίδια χρήματα, το s 20 fe. Αξίζει αυτή η μετάβαση; Σαν συσκευή τι λέει; Υπάρχει κατι άλλο να κοιτάξω σε μεταχειρισμένο που να με βγάλει 3 χρόνια περίπου με Μαξ τα ~350€;
alfeios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Έχω το Xiaomi redmi note 5 , εδώ και 4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν διαθέσω 200 μέχρι 250€ ποιο xiaomi μου προτείνετε να αγοράσω για αντικατάσταση;
RazielKvlt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Πήρα το x3 pro την έκδοση 8gb/256gb 278€ από κανονικό μαγαζί (όχι Σκρουτζ)το καλοκαίρι.Το κινητό για κάτω από 300€ δεν υπάρχει.Ηθελα κινητό για να παίζω CoD mobile,Pubg mobile,new state,ταινίες,σειρές,και να έχει αξιοπρεπή κάμερα.Δεν καταλαβαίνει τίποτα.Παιζω τα πάντα με max γραφικά,τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες,δεν κολλάει πουθενά,έχει τεράστια οθόνη για ταινίες σειρές και έχει fast charge.Αν θες να μείνεις κάτω από τα 300€ πας σε αυτό.Για πάνω από 300€ πήγαινε f3. 1
Andytse13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Πήρα το x3 pro την έκδοση 8gb/256gb 278€ από κανονικό μαγαζί (όχι Σκρουτζ)το καλοκαίρι.Το κινητό για κάτω από 300€ δεν υπάρχει.Ηθελα κινητό για να παίζω CoD mobile,Pubg mobile,new state,ταινίες,σειρές,και να έχει αξιοπρεπή κάμερα.Δεν καταλαβαίνει τίποτα.Παιζω τα πάντα με max γραφικά,τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες,δεν κολλάει πουθενά,έχει τεράστια οθόνη για ταινίες σειρές και έχει fast charge.Αν θες να μείνεις κάτω από τα 300€ πας σε αυτό.Για πάνω από 300€ πήγαινε f3. Συμφωνώ και εγώ με το φίλο ακριβώς έτσι.Κακα τα ψέματα αυτές οι δυο συσκευές είναι vfm για αυτά που προσφέρουν.Τωρα αν ανέβει το budget φυσικά μπορείς να βρεις καλύτερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα