kormos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, tas21 είπε H Media Markt το έχει ακόμα σε αυτή την τιμή. Ερώτηση προς αυτούς που το εγκατέστησαν/χρησιμοποιούν: αν το έχετε εγκαταστήσει στο υπολογιστή σας (και δεν χρησιμοποιείται μόνο την Online έκδοση του Office 365) ποιο Office σας έχει εγκατασταθεί? Αναφέρει Microsoft 365 όταν ανοίγετε π.χ. το Word? Γιατί εμένα αναφέρει Microsoft Office 2019 Professional Plus (το είχα πριν εγκατεστήμενο αλλά το απεγκατέστησα πλήρως πριν εγκαταστήστω την έκδοση που κατέβασα μέσω του License που αγόρασα)...και εκτός αυτού εξακολουθεί να βγάζει το κάτωθι Είσαι σίγουρος ότι το απεγκατέστησες σωστά? Την εγκατάσταση/ενεργοποίηση μετά? Την έκανες μέσα από την επίσημη σελίδα ή iso 365?🙄
manwlis77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tas21 είπε H Media Markt το έχει ακόμα σε αυτή την τιμή. Ερώτηση προς αυτούς που το εγκατέστησαν/χρησιμοποιούν: αν το έχετε εγκαταστήσει στο υπολογιστή σας (και δεν χρησιμοποιείται μόνο την Online έκδοση του Office 365) ποιο Office σας έχει εγκατασταθεί? Αναφέρει Microsoft 365 όταν ανοίγετε π.χ. το Word? Γιατί εμένα αναφέρει Microsoft Office 2019 Professional Plus (το είχα πριν εγκατεστήμενο αλλά το απεγκατέστησα πλήρως πριν εγκαταστήστω την έκδοση που κατέβασα μέσω του License που αγόρασα)...και εκτός αυτού εξακολουθεί να βγάζει το κάτωθι Πήρα ένα Ευχαριστώ πολύ !! Φαντάζομαι σε ένα pc το χρησιμοποιώ ? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από manwlis77
tas21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, kormos είπε Είσαι σίγουρος ότι το απεγκατέστησες σωστά? Την εγκατάσταση/ενεργοποίηση μετά? Την έκανες μέσα από την επίσημη σελίδα ή iso 365?🙄 Όλα οκ τελικά. Έπρεπε να μπω μέσω του command line να απεγκαταστήσω το προηγούμενο license για να λειτουργήσει το νέο License (365)
kormos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, manwlis77 είπε Πήρα ένα Ευχαριστώ πολύ !! Φαντάζομαι σε ένα pc το χρησιμοποιώ ? Υπάρχει και αναφορά παραπάνω που έχει γίνει για μετατροπή σε Family... Για ρίξε μια ματιά 3 ώρες πριν, tas21 είπε Όλα οκ τελικά. Έπρεπε να μπω μέσω του command line να απεγκαταστήσω το προηγούμενο license για να λειτουργήσει το νέο License (365) Ωραία
kormos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να προσθέσεις domain email στην έκδοση αυτή ή απαιτεί την Pro? Ευχαριστώ
aposporis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kormos είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να προσθέσεις domain email στην έκδοση αυτή ή απαιτεί την Pro? Ευχαριστώ Επίσημα η Microsoft σε αφήνει αν πάρεις το domain μέσω GoDaddy. Όμως αν κάνεις μια αναζήτηση υπάρχει ένα ποστ στο reddit που λέει πως να ρυθμίσεις τους DNS σου για να παίξει με τον δικό σου provider. Το έκανα και λειτουργεί με δικό μου domain.
kormos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, aposporis είπε Επίσημα η Microsoft σε αφήνει αν πάρεις το domain μέσω GoDaddy. Όμως αν κάνεις μια αναζήτηση υπάρχει ένα ποστ στο reddit που λέει πως να ρυθμίσεις τους DNS σου για να παίξει με τον δικό σου provider. Το έκανα και λειτουργεί με δικό μου domain. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την πληροφορία. Έχω ήδη κάποια domain names και θα ήθελα να κάνω και αυτή τη δοκιμή (κυρίως) να δω πως συμπεριφέρεται
Neo4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Διαθέσιμο στον Γερμανό με 28,51€ https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503 8
PETROS13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 9:18 ΜΜ, Neo4 είπε Διαθέσιμο στον Γερμανό με 28,51€ https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503 συμφέρει από Γερμανό καθώς έχει και το 10% επιστροφή (άρα τελική αξία μετά την επιστροφή) 25,70€ Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμο σε καταστήματα για την επιστροφή 20% με το digital wallet αλλά ακόμα και στα 25,70€ ως τελικό κόστος μας κάνει!
korleonee Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Καλησπέρα, πιστεύετε ακόμα ισχύει η μέθοδος με το stacking έτσι? Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία?
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 41 λεπτά πριν, korleonee είπε Καλησπέρα, πιστεύετε ακόμα ισχύει η μέθοδος με το stacking έτσι? Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία? μιας και βγήκαμε εκτός θέματος, το βρήκες κάπου σε προσφορά και ψάχνεσαι να στακάρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις