Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tas21 είπε

H Media Markt το έχει ακόμα σε αυτή την τιμή.

Ερώτηση προς αυτούς που το εγκατέστησαν/χρησιμοποιούν: αν το έχετε εγκαταστήσει στο υπολογιστή σας (και δεν χρησιμοποιείται μόνο την Online έκδοση του Office 365) ποιο Office σας έχει εγκατασταθεί? Αναφέρει Microsoft 365 όταν ανοίγετε π.χ. το Word? Γιατί εμένα αναφέρει Microsoft Office 2019 Professional Plus (το είχα πριν εγκατεστήμενο αλλά το απεγκατέστησα πλήρως πριν εγκαταστήστω την έκδοση που κατέβασα μέσω του License που αγόρασα)...και εκτός αυτού εξακολουθεί να βγάζει το κάτωθι

image.png.c81161d653455d1ab499e9dcdaa5db3c.png

Είσαι σίγουρος ότι το απεγκατέστησες σωστά?

Την εγκατάσταση/ενεργοποίηση μετά? Την έκανες μέσα από την επίσημη σελίδα ή iso 365?🙄

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, tas21 είπε

H Media Markt το έχει ακόμα σε αυτή την τιμή.

Ερώτηση προς αυτούς που το εγκατέστησαν/χρησιμοποιούν: αν το έχετε εγκαταστήσει στο υπολογιστή σας (και δεν χρησιμοποιείται μόνο την Online έκδοση του Office 365) ποιο Office σας έχει εγκατασταθεί? Αναφέρει Microsoft 365 όταν ανοίγετε π.χ. το Word? Γιατί εμένα αναφέρει Microsoft Office 2019 Professional Plus (το είχα πριν εγκατεστήμενο αλλά το απεγκατέστησα πλήρως πριν εγκαταστήστω την έκδοση που κατέβασα μέσω του License που αγόρασα)...και εκτός αυτού εξακολουθεί να βγάζει το κάτωθι

image.png.c81161d653455d1ab499e9dcdaa5db3c.png

Πήρα ένα 

Ευχαριστώ πολύ !!

Φαντάζομαι σε ένα pc το χρησιμοποιώ ? 

Επεξ/σία από manwlis77
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Είσαι σίγουρος ότι το απεγκατέστησες σωστά?

Την εγκατάσταση/ενεργοποίηση μετά? Την έκανες μέσα από την επίσημη σελίδα ή iso 365?🙄

Όλα οκ τελικά. Έπρεπε να μπω μέσω του command line να απεγκαταστήσω το προηγούμενο license για να λειτουργήσει το νέο License (365)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manwlis77 είπε

Πήρα ένα 

Ευχαριστώ πολύ !!

Φαντάζομαι σε ένα pc το χρησιμοποιώ ? 

Υπάρχει και αναφορά παραπάνω που έχει γίνει για μετατροπή σε Family...

Για ρίξε μια ματιά :) 

3 ώρες πριν, tas21 είπε

Όλα οκ τελικά. Έπρεπε να μπω μέσω του command line να απεγκαταστήσω το προηγούμενο license για να λειτουργήσει το νέο License (365)

Ωραία :) 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να προσθέσεις domain email στην έκδοση αυτή ή απαιτεί την Pro?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να προσθέσεις domain email στην έκδοση αυτή ή απαιτεί την Pro?

Ευχαριστώ :)

Επίσημα η Microsoft σε αφήνει αν πάρεις το domain μέσω GoDaddy.

Όμως αν κάνεις μια αναζήτηση υπάρχει ένα ποστ στο reddit που λέει πως να ρυθμίσεις τους DNS σου για να παίξει με τον δικό σου provider.

Το έκανα και λειτουργεί με δικό μου domain.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aposporis είπε

Επίσημα η Microsoft σε αφήνει αν πάρεις το domain μέσω GoDaddy.

Όμως αν κάνεις μια αναζήτηση υπάρχει ένα ποστ στο reddit που λέει πως να ρυθμίσεις τους DNS σου για να παίξει με τον δικό σου provider.

Το έκανα και λειτουργεί με δικό μου domain.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την πληροφορία.

Έχω ήδη κάποια domain names και θα ήθελα να κάνω και αυτή τη δοκιμή (κυρίως) να δω πως συμπεριφέρεται :) 

Δημοσ.
Στις 16/12/2021 στις 9:18 ΜΜ, Neo4 είπε

συμφέρει από Γερμανό καθώς έχει και το 10% επιστροφή (άρα τελική αξία μετά την επιστροφή) 25,70€

Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμο σε καταστήματα για την επιστροφή 20% με το digital wallet αλλά ακόμα και στα 25,70€ ως τελικό κόστος μας κάνει!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, korleonee είπε

Καλησπέρα, πιστεύετε ακόμα ισχύει η μέθοδος με το stacking έτσι? Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία?

μιας και βγήκαμε εκτός θέματος, το βρήκες κάπου σε προσφορά και ψάχνεσαι να στακάρεις;

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...