Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ninitaki1987 είπε

καλησπέρα γνωρίζεται  στην καλλιθεα  η το μοσχατο  φαρμακεια που κανουν φθηνοτερα rapid test?

Σκρα και δημοσθενους μου εχουν πει για επτά ευρω, παρε τηλέφωνο πριν πας

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν μπει πολλοί φαρμακοποιοί στο κόλπο , πολύ καλά έκαναν και έχουν πέσει αρκετά οι τιμές. Στην περιοχή μου για πακέτο των 8 έχουν πέσει κάτω και από 5 ευρώ. 38 ευρώ το πακέτο άρα βγαίνει κοντά στα 4,60 με 4,70 το ένα. Κάντε έρευνα της αγοράς , παζάρι ακόμη , επιβάλλεται   δεν είναι ντροπή.

Θεωρώ άκυρο να ντρέπεται κάποιος να ζητήσει πληροφορίες προκειμένου να βρει καλύτερη τιμή , ακόμη και να παζαρέψει και να μην ντρέπονται αυτοί που του επιβάλλουν να δίνει από το υστέρημά του 80 ευρώ το μήνα προκειμένου να πάει στη δουλειά του.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 minutes ago, papoys1 said:

Έχουν μπει πολλοί φαρμακοποιοί στο κόλπο , πολύ καλά έκαναν και έχουν πέσει αρκετά οι τιμές. Στην περιοχή μου για πακέτο των 8 έχουν πέσει κάτω και από 5 ευρώ. 38 ευρώ το πακέτο άρα βγαίνει κοντά στα 4,60 με 4,70 το ένα. Κάντε έρευνα της αγοράς , παζάρι ακόμη , επιβάλλεται   δεν είναι ντροπή.

Θεωρώ άκυρο να ντρέπεται κάποιος να ζητήσει πληροφορίες προκειμένου να βρει καλύτερη τιμή , ακόμη και να παζαρέψει και να μην ντρέπονται αυτοί που του επιβάλλουν να δίνει από το υστέρημά του 80 ευρώ το μήνα προκειμένου να πάει στη δουλειά του.

σε λιγο τα 80 μαλλον θα ειναι λιγα και θα ειναι και rapid για να πανε για κατουρημα 😛

και δεν ειναι μονο στην ελλαδα

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το rapid σαλιου που φτύνεις στο σακουλακι καταργήθηκε; ετσι ειπαν στην μανα μου στο φαρμακειο

αλλα εγω βλεπω στον skroutz τα πουλανε ακομα

αν αγορασω να εχω αρκετα και τους το παω να μου το κανουν εκει γινεται;

Δημοσ.
Στις 19/11/2021 στις 2:47 ΠΜ, papoys1 είπε

Υπάρχει και η επιλογή του τζάμπα εμβολίου οπότε τα 80 μένουν τσέπη 😎

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, artist1 είπε

Το rapid σαλιου που φτύνεις στο σακουλακι καταργήθηκε; ετσι ειπαν στην μανα μου στο φαρμακειο

αλλα εγω βλεπω στον skroutz τα πουλανε ακομα

αν αγορασω να εχω αρκετα και τους το παω να μου το κανουν εκει γινεται;

•  

Aυτά ειναι για να τα κάνεις μονος σου και για δικιά σου χρήση.

Αν θες επίσημο αποτέλεσμα θα κάνεις του φαρμακείου.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς να το rapid test που ζητάει η τράπεζα για είσοδο ανεμβολίαστων καλύπτεται με μία εκτύπωση από το φαρμακείο που έγινε το rapid test ή θέλει εκτύπωση από το gov.gr ?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, famas είπε

Γνωρίζει κανείς να το rapid test που ζητάει η τράπεζα για είσοδο ανεμβολίαστων καλύπτεται με μία εκτύπωση από το φαρμακείο που έγινε το rapid test ή θέλει εκτύπωση από το gov.gr ?

Η εκτύπωση από το φαρμακείο δεν είναι μέσω του gov.gr; Γιατί όσες φορές έχω δει κάποιος να θέλει εκτύπωση, του ζητάνε τους κωδικούς taxis για να το τυπώσουν εκείνοι απευθείας. Άρα θεωρώ ότι το ίδιο πράγμα είναι και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

τριπολη εχει με 5 ευρω!Σιγουρα θα εχει εκει κοντα καπου με 5..μιλα με εργαζομενους της περιοχης σιγουρα θα ξερουν καποιο φαρμακειο κτλ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, artist1 είπε

Μόνο αυτό της μυτης κανουν τα φαρμακεία;

Οχι,οπου θελει ο πελατης.Εκει που πηγαινω εγω ,μπορει ο καθενας να το κανει μονος του απο το στoμα/μυτη 

Δημοσ.
Στις 19/11/2021 στις 2:47 ΠΜ, papoys1 είπε

Στο Γερακα; Παντως οσα ειχα δει εγω δε πεφτανε κατω απο 10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...