ninitaki1987 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα γνωρίζεται στην καλλιθεα η το μοσχατο φαρμακεια που κανουν φθηνοτερα rapid test?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ninitaki1987 είπε καλησπέρα γνωρίζεται στην καλλιθεα η το μοσχατο φαρμακεια που κανουν φθηνοτερα rapid test? Σκρα και δημοσθενους μου εχουν πει για επτά ευρω, παρε τηλέφωνο πριν πας 1
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Έχουν μπει πολλοί φαρμακοποιοί στο κόλπο , πολύ καλά έκαναν και έχουν πέσει αρκετά οι τιμές. Στην περιοχή μου για πακέτο των 8 έχουν πέσει κάτω και από 5 ευρώ. 38 ευρώ το πακέτο άρα βγαίνει κοντά στα 4,60 με 4,70 το ένα. Κάντε έρευνα της αγοράς , παζάρι ακόμη , επιβάλλεται δεν είναι ντροπή. Θεωρώ άκυρο να ντρέπεται κάποιος να ζητήσει πληροφορίες προκειμένου να βρει καλύτερη τιμή , ακόμη και να παζαρέψει και να μην ντρέπονται αυτοί που του επιβάλλουν να δίνει από το υστέρημά του 80 ευρώ το μήνα προκειμένου να πάει στη δουλειά του. 3 1
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 27 minutes ago, papoys1 said: Έχουν μπει πολλοί φαρμακοποιοί στο κόλπο , πολύ καλά έκαναν και έχουν πέσει αρκετά οι τιμές. Στην περιοχή μου για πακέτο των 8 έχουν πέσει κάτω και από 5 ευρώ. 38 ευρώ το πακέτο άρα βγαίνει κοντά στα 4,60 με 4,70 το ένα. Κάντε έρευνα της αγοράς , παζάρι ακόμη , επιβάλλεται δεν είναι ντροπή. Θεωρώ άκυρο να ντρέπεται κάποιος να ζητήσει πληροφορίες προκειμένου να βρει καλύτερη τιμή , ακόμη και να παζαρέψει και να μην ντρέπονται αυτοί που του επιβάλλουν να δίνει από το υστέρημά του 80 ευρώ το μήνα προκειμένου να πάει στη δουλειά του. σε λιγο τα 80 μαλλον θα ειναι λιγα και θα ειναι και rapid για να πανε για κατουρημα 😛 και δεν ειναι μονο στην ελλαδα 1 1 1
artist1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Το rapid σαλιου που φτύνεις στο σακουλακι καταργήθηκε; ετσι ειπαν στην μανα μου στο φαρμακειο αλλα εγω βλεπω στον skroutz τα πουλανε ακομα αν αγορασω να εχω αρκετα και τους το παω να μου το κανουν εκει γινεται;
Bitbit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Τα είχαν πει σε έναν γνωστό μου, τώρα το αναφέρεις κι εσύ.... Όπου υπάρχει καπνός.
jimis_vts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/11/2021 στις 2:47 ΠΜ, papoys1 είπε Θεωρώ άκυρο να ντρέπεται κάποιος να ζητήσει πληροφορίες προκειμένου να βρει καλύτερη τιμή , ακόμη και να παζαρέψει και να μην ντρέπονται αυτοί που του επιβάλλουν να δίνει από το υστέρημά του 80 ευρώ το μήνα προκειμένου να πάει στη δουλειά του. Υπάρχει και η επιλογή του τζάμπα εμβολίου οπότε τα 80 μένουν τσέπη 😎 3 2 3 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, artist1 είπε Το rapid σαλιου που φτύνεις στο σακουλακι καταργήθηκε; ετσι ειπαν στην μανα μου στο φαρμακειο αλλα εγω βλεπω στον skroutz τα πουλανε ακομα αν αγορασω να εχω αρκετα και τους το παω να μου το κανουν εκει γινεται; Aυτά ειναι για να τα κάνεις μονος σου και για δικιά σου χρήση. Αν θες επίσημο αποτέλεσμα θα κάνεις του φαρμακείου.
famas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Γνωρίζει κανείς να το rapid test που ζητάει η τράπεζα για είσοδο ανεμβολίαστων καλύπτεται με μία εκτύπωση από το φαρμακείο που έγινε το rapid test ή θέλει εκτύπωση από το gov.gr ?
kwstas77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, famas είπε Γνωρίζει κανείς να το rapid test που ζητάει η τράπεζα για είσοδο ανεμβολίαστων καλύπτεται με μία εκτύπωση από το φαρμακείο που έγινε το rapid test ή θέλει εκτύπωση από το gov.gr ? Η εκτύπωση από το φαρμακείο δεν είναι μέσω του gov.gr; Γιατί όσες φορές έχω δει κάποιος να θέλει εκτύπωση, του ζητάνε τους κωδικούς taxis για να το τυπώσουν εκείνοι απευθείας. Άρα θεωρώ ότι το ίδιο πράγμα είναι και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου κανονικά. 1
Dynamics Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 τριπολη εχει με 5 ευρω!Σιγουρα θα εχει εκει κοντα καπου με 5..μιλα με εργαζομενους της περιοχης σιγουρα θα ξερουν καποιο φαρμακειο κτλ
BarcodeCrew Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, artist1 είπε Μόνο αυτό της μυτης κανουν τα φαρμακεία; Οχι,οπου θελει ο πελατης.Εκει που πηγαινω εγω ,μπορει ο καθενας να το κανει μονος του απο το στoμα/μυτη
ΠάρηςΓ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/11/2021 στις 2:47 ΠΜ, papoys1 είπε Έχουν μπει πολλοί φαρμακοποιοί στο κόλπο , πολύ καλά έκαναν και έχουν πέσει αρκετά οι τιμές. Στην περιοχή μου για πακέτο των 8 έχουν πέσει κάτω και από 5 ευρώ. 38 ευρώ το πακέτο άρα βγαίνει κοντά στα 4,60 με 4,70 το ένα. Κάντε έρευνα της αγοράς , παζάρι ακόμη , επιβάλλεται δεν είναι ντροπή. Θεωρώ άκυρο να ντρέπεται κάποιος να ζητήσει πληροφορίες προκειμένου να βρει καλύτερη τιμή , ακόμη και να παζαρέψει και να μην ντρέπονται αυτοί που του επιβάλλουν να δίνει από το υστέρημά του 80 ευρώ το μήνα προκειμένου να πάει στη δουλειά του. Στο Γερακα; Παντως οσα ειχα δει εγω δε πεφτανε κατω απο 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις